Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο στρατός θα ακυρώσει το νέο μνημόνιο!!!


Άρθρο αξιωματικού των ενόπλων δυνάμεων που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο απειλεί με επέμβαση του στρατού κατά του μνημονίου. Ο αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης,πρόεδρος της οργάνωσης "Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων" (www.sysmed.gr) τονίζει ότι ο ελληνικός λαός "πολύ σύντομα θα τιμωρήσει τους ξένους και ντόπιους ....
δυνάστες του". "Η απάντηση (ΣΣ στα δεύτερο μνημόνιο) βρίσκεται στην καρδιά όλων των Ελλήνων πολιτών. Και είναι σίγουρο ότι, μαζί με τους Έλληνες στρατιωτικούς, πολύ σύντομα θα δοθεί δημοκρατικά.". Μήπως η λέξη "δημοκρατικά" αποτελεί άλλοθι; Όλο το άρθρο > >
Το δεύτερο μνημόνιο, ταφόπλακα του Ελληνικού λαού, διατάσσει την άμεση μείωση στα ειδικά μισθολόγια το ελάχιστο της τάξεως του 10% (χωρίς να προσδιορίζει το ταβάνι).
Ανοίγει επιτέλους η συζήτηση και πολύ σύντομα θα δούμε ποιοι θέλουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και ποιοι όχι. Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (www.sysmed.gr) έχει διαλαλήσει με όλη την ένταση της φωνής του και τον τρόπο που του επιτρέπεται ότι, ήδη, το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτικών έχει, πλέον, φτάσει στο ναδίρ. Αλληλένδετα στοιχεία, όσο και να θέλει ο οποιασδήποτε να το αμφισβητήσει, είναι το ηθικό με την αμοιβή του παρεχόμενου έργου. Το ηθικό των στελεχών είναι ο πολλαπλασιαστής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μέχρι και σήμερα, δυστυχώς, ο Έλληνας στρατιωτικός ποτέ δεν αμείφθηκε και συνεχίζει να μην αμείβεται για αυτό που παρείχε και εξακολουθεί να παρέχει. Την ασφάλεια της Χώρας μας και την εδαφική της ανεξαρτησία και ακεραιότητα. Ακόμη και μέσα στα ειδικά μισθολόγια είναι ο χαμηλότερα αμειβόμενος. Ο μισθός του υπολείπεται των λοιπών. Δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τους δικαστικούς, ούτε με τους καθηγητές Πανεπιστημίων, ούτε με τους Αρχιερείς, ούτε με τους γιατρούς του ΕΣΥ κλπ.
Τα 2 τελευταία χρόνια λοιδορήθηκε βάναυσα και συκοφαντήθηκε από χείλη ανώτατων κυβερνητικών παραγόντων, δημιουργώντας στον Ελληνικό λαό την εικόνα ενός εργαζόμενου που παρεργάζεται σε βάρος του συνόλου. Προσπάθειες από άλλα κυβερνητικά στελέχη για ανύψωση του ηθικού πέφτουν στο κενό. Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Η πραγματικότητα αμείλικτη. Άδειες τσέπες και φαγωμάρα στην οικογένεια. Μεγάλος αριθμός συναδέλφων στρατιωτικών (ιδίως χαμηλόβαθμων) δεν μπορούν να συντηρήσουν την οικογένειά τους. Τα παιδιά υποσιτίζονται. Τα έξοδα μεγαλώνουν. Οι Τράπεζες με το τηλέφωνο στο χέρι πιέζουν. Θα σας κάνουμε ρεζίλι στην Υπηρεσία απειλούν. Τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις στην Υπηρεσία δυσανάλογα με τις παροχές. Μα τι να κάνουμε πια; Χωρίς κάρβουνο η μηχανή δεν μπορεί να δουλέψει.
Η απάντηση βρίσκεται στην καρδιά όλων των Ελλήνων πολιτών. Και είναι σίγουρο ότι, μαζί με τους Έλληνες στρατιωτικούς, πολύ σύντομα θα δοθεί δημοκρατικά. Ο Ελληνικός λαός πολύ σύντομα θα τιμωρήσει τους ξένους και ντόπιους δυνάστες του.
Δυστυχώς οι ξένοι και ντόπιοι Τροϊκανοί απεργάζονται σχέδια υποδούλωσης της Χώρας, εξαθλίωσης των πολιτών της και αφανισμού της. Αποδυνάμωση και αποψίλωση των Ενόπλων Δυνάμεων και καταπίεση των στελεχών τους. Μάλλον, όμως, καρβέλια ονειρεύονται. Ξεχνούν κάτι. Την υπερηφάνεια του Ελληνικού λαού και το πείσμα των Ελλήνων στρατιωτικών. Τη ενότητά τους στις δύσκολες καταστάσεις. Το συλλογικό αγώνα τους για την ανατροπή της δυσκολίας. Τη ρήξη τους με τους δυνάστες. Την ελευθερία τους.
Ας διαβάσουν ιστορία. Πλούσια με πάμπολλα παραδείγματα και προσφερόμενα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα.. Μπορεί κάποιοι, εκ των υπογραφόντων, να μην διάβασαν τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τους εφαρμοστικούς νόμους, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να διαβάσουν Ελληνική ιστορία. Να ξεφυλλίσουν τις σελίδες της. Να παραδειγματιστούν και να σκεφτούν. Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις και τα αποτελέσματά τους. Όχι τα βαρύγδουπα λόγια και τις φανφάρες. Αυτά εκστομίζονται, ακούγονται, καταγράφονται και, ιδίως, στη σημερινή εποχή, πετάγονται στον «Καιάδα». Δεν λαμβάνονται υπόψη. Ας το καταλάβουν κάποιοι. Η καλύτερη τακτική είναι η σιωπή. Πράττω αυτό που πιστεύω και κρίνομαι. Αυστηρά και αμείλικτα. Και να ξέρουν πολύ καλά ότι ο αυστηρότερος κριτής όλων μας είναι τα δακρυσμένα μάτια των Ελληνόπουλων. Τα παγωμένα χείλη των παιδιών μας. Τα τρεμάμενα χέρια τους. Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα ψελλίσουν. Μαζί με τους γονείς τους θα πράξουν αυτό που πρέπει.
Πηγή

69 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να κανετε τα λογια σας πραξη...η Ελλαδα σας χρειαζεται τωρα...αυριο θα ειναι αργα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΥΜΙΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΕΤΕ? ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1825 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΖΥΓΟ!

Ανώνυμος είπε...

Αμήν και ποτε ρε παλικαρια,σιχαίνομαι μονο που τους βλέπω εκεί επάνω να κοροϊδεύουν με τις ψυχές ανθρώπων που δεν τα φάγανε μαζί σας ρε κοπρίτες και συνεχίζεται να γελάτε, έλεος ρε γαμώτο δικαιοσύνη θέλουμε ρε κοπρόσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 67 Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΟΝ "ΑΣΘΕΝΗ". ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΩΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

8:33 Και εσύ που το ξέρεις ότι θα πράξουν,όπως το '67;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ: "ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΒΡΩΜΑΝΕ;"

Ανώνυμος είπε...

8:33 εφοσον απ οτι καταλαβα εισαι καποιας ηλικιας τοσο καιρο εσυ τους ψηφιζες,οποτε μην κρυβεσαι πισω απο τις λεξεις καιμην μιλας εκ του ασφαλες πριν κρινεις τους αλλους να κρινεις πρωτα τον εαυτο σου.εσεις φταιτε που μας φερατε σε αυτην την καταντια κομματοσκυλα εισασταν και ειστε,βγαινεται και μυξοκλαιτε και μετα τους ξαναψηφιζατε.....

Ανώνυμος είπε...

ΖΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ?ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ 8:33 . ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ: "ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΒΡΩΜΑΝΕ;"

Πολύ πετυχημένο 8:53 μ.μ.
Αλλά μερικές φορές είναι ίσως καλύτερα να τα μυρίζεις μόνο.
Από το να σε βάλουν να τα τρως κιόλας κάθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ξέρω τότε είχαμε χούντα,τώρα έχουμε μια υπεροχη δημοκρατία έτσι?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΡΕ 854; ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ; ΑΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΑΡΑΒΑΝΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ρε ηλιθιο υποκειμενο ανεργος ειμαι χαρης σε σενα πανιβλακα,εμενα ρε ρωτας τι να ψηφισεις κριση δεν εχεις;σκατα εχεις στο κεφαλι σου ρε ορνιο.....καραγκιοζη που θα μου πεις μαλακιες .σιχαμενοι εσεις φταιτε που μας φερατε σε αυτην την κατασταση.....ξερολα....

kourtina είπε...

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!

Δημήτρης είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΜΠΡΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΑΓΚΤΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ... Ο απλός λαός δεν μπορεί να το ξεκινήσει μόνος του... θα πάει και θα σκοτωθεί αδικα στις πλατείες με τους προστάτες των τροικανών... ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ όχι σαν χούντα αλλά σαν τον στρατό των ΕΛΛΗΝΩΝ που αγαπά και προστατεύει εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ... ο γραφών ετών 21 έτοιμος να παλέψει μέχρι εσχάτων... έναν Κολοκοτρώνη θέλουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ; ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ TV; ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ. ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ. ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ (ΜΑΣΟΝΟΙ), ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ. (ΧΟΥΝΤΑ=ΜΑΣΟΝΙΑ).

Ανώνυμος είπε...

Ναι! Η αληθεια ειναι οτι μονο οταν πειραχτηκε ο δικος μας μισθος, μονο τοτε καπως ... επαναστατησαμε. Αλλα μονο για τον δικο μας μισθο. Ξεχωριστη απεργια ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ, ξεχωριστη ο ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ.
Ξεχωριστη οι ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ξεχωριστη οι ΜΑΘΗΤΕΣ. Ξεχωριστη οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ξεχωριστη οι ΔΕΞΙΟΙ. Αλλη απεργια οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ υπαλληλοι, αλλη οι ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ υπαλληλοι. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΙΑΤΡΟΙ, ...........
Ο δικος μου κλαδος να ειναι καλα
και στα 'ρχιδια μου για τους αλλους.
Μηπως αδελφια ΕΛΛΗΝΕΣ αυτη τη φορα θα 'πρεπε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να παλεψουμε για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ για τον ΓΙΑΤΡΟ του, αλλα και ο ΓΙΑΤΡΟΣ για τον ασθενη του. Και μην πει κανεις οτι ειμαι χουντικος. ΜΑΛΑΚΑΣ μπορει να ειμαι. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΟΥΝΤΙΚΕ ΜΑΛΑΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

αυτο ακριβως θελουν.ΝΑ ΠΛΑΚΟΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!

Ανώνυμος είπε...

Χώρος εκτόνωσης είναι δω ή χώρος σκέψης? Τί μαλώνετε ? Αν δεν το αλλάξουμε αυτό που μας συμβαίνει πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξαναμαλώσουμε ποτέ τουλάχιστον εδώ γιατί δεν θα έχουμε να φάμε.. Πρέπει να γίνει κάτι αλλά χωρίς οργάνωση μην περιμένετε. Ποιά δύναμη είναι οργανωμένη υπερκομματική και ικανή να επιβάλλει τη θέληση του λαού??? Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. ΝΑΙ ο στρατός είναι αυτή η δύναμη αρκεί να κινηθεί σωστά κι έξυπνα αλλά πολύ φοβάμαι πως οι στρατηγοί μας ακολουθούν τις εξελίξεις αντί να τις σχεδιάζουν.

Ανώνυμος είπε...

9.54 ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ?(ΔΗΛ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ).ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ.ΟΡΘΙΟΣ ΘΑ ΤΡΩΣ,ΟΡΘΙΟΣ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 9.13

Εκτελεστής είπε...

Μην ψάχνετε για άλλους σωτήρες.Εμείς είμαστε οι σωτήρες, εμείς είμαστε και οι προδότες. Το πολιτικό σύστημα παρακαλάει , ο στρατός να κάνει κάτι, για να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση και μετά όπως το 67, να τους χρησιμοποιήσει ως εξιλαστήρια θύματα και να τους φορτώσει όλες τις ευθύνες. Ο λαός πρέπει να πάρει την απόφαση και να πετάξει το τωρινό πολιτικό σύστημα στη φυλακή, και να δημιουργήσει ένα εντελώς καινούργιο στη θέση του

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΔΗΞΩ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ 10:52. ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΒΑΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΛΑΚΑ. ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΨΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ...

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι αριστερος, ειμαι 60 χρονων,υπηρετουσα στο Γουδι το 1974 στα τεθ/να,τοτε ημουν κατα της χουντας φυσικα ,εχω ζησει παρα πολλα, αλλα σημερα αν στρατος παρεμβει για να μας βγαλει απο το μνημονιο και να βαλει φυλακη τους προδοτες, εγω θα ειμαι μαζι του.Ειναι λαθος να μπερδευουμε εκεινη την εποχη με το σημερα, ολα εχουν αλλαξει, δεν νομιζω οτι ο σημερινος στρατος θα κανει τα λαθη του τοτε,επισης τοτε δεν τα εκανε ολα λαθος, εκανε και σωστα πραγματα.Δεν ξερω αν πρεπει να παρεμβει πριν η μετα τις εκλογες, αλλα αν κερδισουν τις εκλογες οι μνημονιακοι τοτε πρεπει οπωσδηποτε να παρεμβει για να σωσει την Ελλαδα και τους Ελληνες ,αφου εχει αποδειχθει οτι για τον Σαμαρα και τον Βενιζελο η Ελλαδα ειναι μια μπιζνα.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε θολοκουλτουριάρη 11:16, τενεκέ που ψάχνεις για καραβάνες του είδους σου το 2012!!!! Βρε ουστς παλιο ΠΑΝΔΣΟΚ...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι ο Στρατός μας , να κάνει πράξη όλα αυτά και να ελευθερωθούμε.

Με την Ορθοδοξία , μακάρι να αξιωθούμε οι ανάξιοι να βγούμε απ τον βούρκο, να κερδίσουμε την πνευματική λευτεριά .

Προσευχή, μετάνοια, εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία, Εκκλησιασμός.

Αυτό είναι το αντίδοτο παιδιά. Έχουμε το θησαυρό δίπλα μας, και τον κάνουμε πέρα.

Μακάρι ο Θεός να δώσει μετάνοια. Μακάρι. Να μην πάει κανένας χαμένος.

Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον ημάς τους αμαρτωλούς. Παναγία Θεοτόκε βοήθησε μας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

..από αυτά που γράφεις αν δεν είσαι παλιο ΠΑΝΔΣΟΚ..οματόσκυλο, σίγουρα δεν έχεις καταλάβει τι γράφεις και που βρίσκεσε..

Ανώνυμος είπε...

Αδερφια μου Ελληνες!! κανεις δεν θελει να μας κυβερναει ο στρατος αλλά αυτην την στιγμη ειναι η μονη λυση... Τα κυβερνωντα κομματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Καρατζαφερης, Μπακογιαννη: τα παιδια των γερμανων, της Μερκελ, του 4ου Ραιχ, οι οποιοι μαζι ψηφιζουν ξεπουλημα της χωρας, μνημονια και δανειακες συμβασεις. και μαζι φτιαξαν 1 κομμα με επικεφαλη τον αντυσυνταγματικο-μαριονετα-goldman sachs-Λουκα Παπαδημο... ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ στον λαο δημοψηφισμα γι αυτα που ψηφιζουν, εχουν σκοτωσει μεχρι και το τελευταιο ιχνος δημοκρατιας που απεμεινε σ αυτην την χωρα (το 90% του λαου θελει δημοψηφισμα)... και αν ελληνικε λαέ θελησεις να συγκεντρωθεις και να διαδηλωσεις ειρηνικά ΔΕΝ ΘΑ Σ ΑΦΗΣΟΥΝ. Με ισχυρη αστυνομια και ματ γυρω απ την Βουλη (ακομα και γερμανικη αστυνομια), με δακρυγονα και ξυλο ΔΕΝ ΘΑ Σ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΕΙΣ..
Η μονη λυση ειναι ο στρατος και τα οπλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Απορω πως δεχεσαι ελεχγο απο τους εφοριακους , αφου και αυτους τους πληρωνεις,ΔΕΞΙΕ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ?Εκτος κιαν δεν πλρωνεις.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ. ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ..ΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΑΛΛΟ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ... ΤΕΜΠΕΛΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ 12:02 ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΦΥΛΑΣ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΦΥΛΑΣ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ; Ή ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ. ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΦΑΩ ΘΑ ΠΙΩ ΘΑ ..ΑΜΗΣΩ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΕΑ ΚΤΛ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Εδω μεσα γραφουν Ελληνες η και οι αλβανοι?Πολυ μισος για τους Ελληνες βλεπω...Τι σαν ειναι καραβανας η ιδιωτης η ανεργος Ελληνες δεν ειναι ολοι?Οταν καποιος δουλε?υει στο ιδιωτικο τομεα απο ποιον πληρωνεται εγω δεν τον πληρωνω?Δηλαδη παω στο μαγαζι που δουλευει αγοραζω το προιον και τα λεφτα απο μενα ενα μεριδιο πχ. πανε στον υπαλληλο.αρα το χρημα ανακυκλωνεται ετσι δεν ειναι?Αρα οπως εμενα με πληρωνει πχ ο πολιτης σαν δημοσιο υπαλληλο ετσι και εγω πληρωνω τον ιδιωτη.Καληνυχτα σας

Ανώνυμος είπε...

2 Σχόλια.

1)Καλό θα ήταν να σεβόμαστε τους ανθρώπους που θα πεθάνουν πρώτοι, αν χτύπα ξύλο γίνει κάτι με τους αγαπημένους μας γείτονες. Και αυτό δε μπορει να συμψηφισθεί με κανένα οικονομικό μέγεθος.

2) Οι φιλελευθεροι δεν αναφέρονται στην Ελευθερία,(Ποτάμια θάλασσες γη αέρα και ταξίδια). Αλλά στην ελευθερία της οικονομίας. Και αυτό σημαίνει ότι η ελευθερία της οικονομίας είναι ισχυρότερη από την ανθρώπινη ελευθερία. Η κυβέρνηση συνεργασίας που έχουμε είναι μια πολύ καλή φιλελευθερη εκδοχή.

Globalsol είπε...

Εαν δεν καταφέρει το πολιτικό σύστημα την ανατροπή τότε η μόνη λύση είναι τα όπλα και δεν νομίζω ότι οι στρατιωτικοί μας θέλουν χούντα!Πως αλλιώς θα τα βάλουμε με τα ΜΑΤ και το παρακράτος.

Ανώνυμος είπε...

Μην ειστε μαλακες! Οι ξενοι θελουν να επεμβει ο Στρατος! Με αυτο τον τροπο εχουν το αλωθι να μας αποκλεισουν απο την Ευρωπαικη Ενωση! Γιατι να τους κανουμε την ζωη ευκολοτερη? Τους προδοτες πρεπει να τους διωξει αποκλειστηκα ο Λαος ειτε με το καλο ειτε με το αγριο. Οταν αυτο γινει, ο Στρατος με την σειρα του πρεπει να σταθει στο υψος των περιστασεων και να συστρατευθει με τις λαικες μαζες. Με αυτο τον τροπο κανενα ευρωπαικο κρατος δεν μπορει να εχει λογο σε τιποτα για τις εξελιξεις εδω.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ ΑΠ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ; ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΙΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ "ΣΩΤΗΡΑΣ" ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ

Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ..ΚΟΒΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ποιός στρατός ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

δεν θέλετε στρατό ρε νεοέλληνες πολύ ωραία έχω μια λύση άμα δεν θέλετε στρατό αλλά όχι και αυτό που έχουμε τώρα διότι μόνο ο νεοέλληνας θα ήθελε κάτι τέτοιο ζωαρες.... μόνο ο νεοέλληνας δεν είναι ρεαλιστής ένας ελληνας είναι
τραβήξτε ένα κλήρο από εσάς που δεν θέλετε τίποτε απο τα 2 και θα σας βάλω μέσα στην βουλή εγώ προσωπικά ζωαρες.... έχω τον τρόπο μου και θα ανατιναχτείτε μαζί με τους 300...... ώστε να γλυτώσει αυτός ο τόπος απο αυτά τα καθίκια έτσι δεν θα έχουμε ούτε στρατό ούτε αυτούς και ο επόμενος που θα ανέβει στην εξουσία θα έχει τον φόβο ''ος γνωστό ο φόβος φιλάει τα έρμα'' άντε να σας δω ποιος πείτε μου ποιος θα θυσιαστή τγια εναν λαο? εεεε? προϋπόθεση να μην είναι στρατιωτικός διότι αυτοί θα το έκαναν χωρίς κανένα δισταγμό για να δω εσάς που κράζετε στρατό και τους υπόλοιπους εμάς υποτιθέμενοι δημοκράτες

υπογραφή
ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ; ΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ; ΤΙ ΕΙΠΕΣ; ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ; ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΟΠΩΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 74 ΠΟΥ ΕΚΛΑΣΑΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΑΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ... ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο ΣΥΣΜΕΔ από 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011, έχει παύσει να υπάρχει σαν σωματείο, κατόπιν αποφάσεως του Εφετείου Αθηνών, οπότε η ανακοίνωση του στον ηλεκτρονικό τύπο, θεωρείται άκυρη και εκ του πονηρού.

http://asimpiestos.blogspot.com/2011/07/blog-post_08.html

Ανώνυμος είπε...

από όσα φαίνεται εκτός από ανιστόρητος είσαι και πολύ μαλάκας στην κυπρο αγόρι μου έπεσαν νεκροί από τους τουρκους περίπου 700 των ΕΛΔΥΚ (ελληνικές δύναμής κυπρου) μια Ντακότα γεμάτη απο λοκατζήδες που την έριξαν οι κύπριοι και ακόμη μια που προσθαλασσώθηκε για να μην λες για την κυπρο και να μαθαινης διάβασε λίγο ιστορία αγράμματε βλακακο..... 2ον δεν ειμαι αξιωματικός ένας απλός φαντάρος ειμουν και τίποτε παραπάνω αλλά εσύ θέλω να μου πεις τι δουλειά κανεις εγω είμαι τεχνικός μηχανικός εσύ? για πες μου? εγώ κατάγομαι απο την πόλη των ηρωωων εσύ από που είσαι? αμα ξέρεις έστω και λίγο απο ιστορία ξέρεις και την πόλη των ηρωωων εσύ απο που είσαι μισέλληνα?

υπογραφη
ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΤΙ -ΝΤΠ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;
ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΟΥ YOU TUBE KAI ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ.
ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΨΑΡΟΜΥΑΛΩΝ; ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ... ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΛΑΚΑΚΟ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αμερικανοτραφεις ταμπελομανεις διεθνιστες του σοσιλιστηκου δηθεν προλεταριάτου άπατρις μπιφτεκόμυαλοι που ψηφίζεται αρηστερα και σας βγαίνει φασισμός της σχολής του Σικάγου γιατι τα φίλτρα του μυαλού σας σάς τα αντηκατέστησαν με ταμπέλες. Αν ήταν να κινηθει ο στρατός θα το είχε κάνει και τώρα θα απολαμβάνανε τεράστιους μισθούς όπως τα λαμόγια <> που όταν μιλάνε για στρατό στην ΕΛΛΑΔΑ τρέμουν και μας εχουνε πρίξει κάθε τόσο να μας φοβίζουν για πραξικόπημα επειδί φοβούνται τον στρατό γιατι στα κάτω κλημάκια δεν τον ελένχουν και για αυτό έχουν βάλει στόχο να τον διαλύσουν και να τον αντικατασήσουν με frontex ή EUROGFN τότε θα σας πώ εγω αρηστερόβλακες πως θα φεβγουν τα κομμάτια σας αν ποτε τολήσετε να κάνεται διαδιλώσεις είμασται πλέον υπο κατοχή ηλιθιοι που υποστηρίζεται τους προδότες που σας κανουν τούς δημοκράτες και σοσιαλισές.Ναι προτημώ μια στρατοκρατορια ελληνική παρα κατοχη όπως την ναζιστηκη και την αμερικανόφερτη του 67

Ανώνυμος είπε...

Αμερικανοτραφεις ταμπελομανεις διεθνιστες του σοσιλιστηκου δηθεν προλεταριάτου άπατρις μπιφτεκόμυαλοι που ψηφίζεται αρηστερα και σας βγαίνει φασισμός της σχολής του Σικάγου γιατι τα φίλτρα του μυαλού σας σάς τα αντηκατέστησαν με ταμπέλες. Αν ήταν να κινηθει ο στρατός θα το είχε κάνει και τώρα θα απολαμβάνανε τεράστιους μισθούς όπως τα λαμόγια golden boys που όταν μιλάνε για στρατό στην ΕΛΛΑΔΑ τρέμουν και μας εχουνε πρίξει κάθε τόσο να μας φοβίζουν για πραξικόπημα επειδί φοβούνται τον στρατό γιατι στα κάτω κλημάκια δεν τον ελένχουν και για αυτό έχουν βάλει στόχο να τον διαλύσουν και να τον αντικατασήσουν με frontex ή EUROGFN τότε θα σας πώ εγω αρηστερόβλακες πως θα φεβγουν τα κομμάτια σας αν ποτε τολήσετε να κάνεται διαδιλώσεις είμασται πλέον υπο κατοχή ηλιθιοι που υποστηρίζεται τους προδότες που σας κανουν τούς δημοκράτες και σοσιαλισές.Ναι προτημώ μια στρατοκρατορια ελληνική παρα κατοχη όπως την ναζιστηκη και την αμερικανόφερτη του 67

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτος ο 9.13 Μπορεί από το 81 και μετά να κυριαρχούσαν οι καριερίστες στις Ε.Δ. όμως εξ΄ ορισμού την αποτελούν παιδιά του Ελληνικού Λαού.
Σήμερα, στις υπάρχουσες συνθήκες η ηγεσία και οι Αξιωματικοί και των 3 όπλων, δυστυχώς έχουν να αντιπαλαίψουν εκτός από το στο ναδιρ ευρισκόμενο ηθικό και την οικονομική τους εξαθλίωση η οποία ύποπτα προκλήθηκε και σε αυτούς. Στόχος αυτών που μας οδήγησαν σε αυτή την εξαθλίωση είναι και :ο διαρκείας φόβος των Ελλήνων πράγμα που δεν θα ήταν δυνατό στο βαθμό που θα επιθυμούσαν, με ισχυρές Ε.Δ., ούτε θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας το τελικό σχέδιο τους που είναι ο διαμελισμός της Ελλάδας ΜΑΣ και η αποδόμιση κάθε τι ΕΘΝΙΚΟΥ. Δεν είμαι στρατιωτικός, ούτε υπάρχει κανείς στον κύκλο μου, όμως φαίνονται τα πράγματα αν τα παρατηρείς. Στη συνείδηση του Λαού οι Ε.Δ. σήμερα διαδραματίζουν δυνατό ρόλο για το αν θα εξελιχθούν τα σχέδια τους όπως επιθυμούν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ" 137 ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΣΤΟ "ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ". ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ. ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι σχολιαστές,καλά θα κάνετε να το βουλώσετε,γιατί εσείς ψηφίζατε,όλα αυτά τα χρόνια,τα καθίκια της πολιτικής σκηνής,με αποτέλεσμα να την πληρώνουμε εμείς οι νέοι και οι απλοί άνθρωποι,αυτής της χώρας.'Ετσι ρε, να μπει ο στρατός στη βουλή,να ψοφήσετε μαλακισμένα όντα,νεοελληναράδες, από τις σφαίρες και από την πείνα.'Αντε στο διάολο,μουνόπανα!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΗΦΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙ. ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΨΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΧΟΥΝΤΙΚΕ. ΤΕΜΠΕΛΗ... ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

1:55 Καλά θα κάνεις να το βουλώσεις κολόπαιδο.Δε με ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Οταν έρθει η ελληνική στρατοκρατία 1 45 μεγάλε μπολσεβικε πανίβλακα εσύ θρασύδειλο καθήκι θα τρέχεις στα αφεντικά σου τους αμερικανούς σου σκλάβε για να σε σώσουνε και θα έχεις κρυφτει στο ποιό βαθύ λαγουμι κρύμα που θα σου έχει κοπει η λαλια , γιατι τότε θα έχεις βγαλει μια γλώσσα για να γλειφεις όπως κάνεις και τώρα σπογκίζωντας τον κάθε γερμανοβρηξελόκολο γραφιά που έρχετε για να μας σώσει αλήθει θα έρθης με κανέν Eurogene ή με κανένα της frontex Αντε πάρε το κουβαδάκι σου και πέξε παρα πέρα ψευτογλιφτρακι

Ασαριωτακη Ελενη είπε...

Ευτυχως που δεν χρειαζεται να μας σωσετε οι προαναφερθεντες γιατι καηκαμε και δεν το καταλαβαμε!! Ουστ ρεμαλια αντι να γινουμε ολοι μια γροθια τρωγεστε σαν τα σκυλια! ΝΤΡΟΠΗ τα παντελονια που φορατε ρε! Ναι ρε τωρα τους εξαθλιωσαν τωρα θα ξεσηκωθουνε, γιατι εσεις δεν ξεσηκωθηκατε πριν τρια χρονια αφου προφανος βλεπατε τις εξελειξεις μαιμουνια; Σκαστε λοιπον και αν δεν ειστε αξιοι να συμπαρασταθειτε να πατε να κρυφτητε στις τρυπες σας και οταν σας ρωτουν να μασατε καλυτερα γιατι ουτως ή αλλως να μιλατε δεν ξερετε!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΑ 259 ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΩ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΩ. ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΒΡΩΜΟΧΟΥΝΤΙΚΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΩ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟ PITBULL ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΕ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ. ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 67 ΓΕΛΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΚΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν,για να τελειώνουμε.Ελληνικέ λαέ,ήρθε η ώρα να σηκωθείς από τον καναπέ,και να τους κυνηγήσεις,αλλιώς θα έρθει η στρατιωτική χούντα,και θα τη πληρώσεις.Επιτέλους ξυπνήστε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

Η ΕΛΛΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ!!
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΗΚΟΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟΣ... ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...



Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΗ ΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

ΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 67...
ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...

ΦΙΛΕ 1.24 ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ. ΜΙΛΑΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ. Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Να βγουμε απο την ΕΕ και το ευρω ετσι και αλλιως ειναι υπο καταρευση.Δηλαδη η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ρε παιδια μια χαρα δεν ειναι?Μην φοβαστε θα τον βρουμε τον δρομο μας.Εγω πιστευω οτι ο στρατος ειναι με το μερος του λαου και θα μας προστατεψει.Αλλωστε πως γινεται να αμφιβαλεται οταν ο στρατος ειναι αυτος που υπερασπιζεται την Εθνικη κυριαρχια.Ο στρατος ειναι η μανα μας ο πατερας μας τα αδερφια μας.Ειναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτο που ειμαστε ολοι μας μια ΕΛΛΑΔΑ μια γροθια....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε θα κοιμόσαστε,'Ελληνες; Δε βλέπετε τι πάει να γίνει;Εξεγερθείτε,επιτέλους πια.

Ανώνυμος είπε...

Με θλήψη μου βλέπω ότι δεν έχετε καταλάβει ακόμα ποιός είναι ο εχθρός και αυτό ακυρώνει κάθε προσπάθεια αγώνα για ελευθερία είτε στρατοκρατία ,χουντα, είτε δημοκρατία ,αυτη που ζούμε τώρα, θα είναι το ίδιο επώδηνη άν υπαγορεύεται από ξένους . Δεν υπάρχουν φίλοι μας είμασται μόνοι μας 'οπως πάντα γι' αυτό το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι ν' απομονόσουμε τούς ξένους και να κλείσουμε τα σύνορά μας θα έλεγα και κάποιες πρεσβείες οι οποίες ως γνωστόν τροφοδοτούν με εκατοντάδες δισεκτομύρια $ την συμορία των Αθηνών ,εργολάβοι- κανάλια-βουλευτες και διάφορες άλλες συμορίες ένοπλες και μη όπως ΜΚΟ
στελνωντας ειδικούς συνεργατες που καταστρέφουν τα πάντα άν δεν κάνεις αυτό που θέλουν ,βλεπε Καραμανλη 2007.Αυτό που προτεινω είναι ένα καθεστώς άμεσης δημοκρατίας όπου δεν θα υπάρχουν βουλευτες και κοινοβούλιο αλλα οι αποφάσεις θα πέρνονται από το ίδιο τον λαο σε γενικες συνελευσεις κάθε εβδομάδα με υποχρεωτική συμετοχή δύο ώρες δηλαδή ο λαός θα αποφασίζει για την τύχη του οι υπολογιστες και τα τερματικά το διαδίκτιο ελληνικό πάντα μπορει να βοηθήσει σε αυτό η δέ συντονιστηκή ομάδα που θα παρέχει και την πληροφορηση θα αλλάζει δια υποχρεωτικού κλήρου κάθε έξη μήνες εν ανάγκη καταργούμε και το χρήμα ίσως με ανταλαγές υπηρεσιών να δούμε τότε ποιόν θα βρίσκουν οι ξένοι να εξαγοράσουνε. Όμως δεν θα μπορούσαν να γίνουν όλλα αυτά δίχως την βοήθεια του ελλινηκού στρατού και της ελληνικής αστηνομίας οι οποίοι δέχοντε όλα αυτά σε πολύ ανότερα κλημάκια όσο δεν φανταζεστε γιατι βλέπουν ότι απαξιόνωνται όλο και περισσότερο από την Νεα Ταξη αυτή είναι η ευκαιρία τώρα που τους έχουμε μαζί μας να ενωθούμε μ'αυτούς για σίγουρη ανατροπή δεν τους έχουν επιστοσήνη οι ξενοι και θέλουν να φέρουν δικούς τους στο έδαφός μας .Και ας μην ξεχνάμε τα εκατομύρια των λαθρομεταναστών που καραδοκούν να επιβάλουν την σαρία χρηματοδοτουμενοι και αυτοί απο την Σαουδική Αραβία και την Τουρκία ο πόλεμος λοιπόν άρχισε ήδη δεν περισεύει κανείς όσο για την τεχνολογία που θα επικαλεσθουν κάποι επιδή ειμαι σε τεχνολογεία αιχμής σας πληροφορώ ότι οι ελληνικές πατέντες είναι ,πάντα ήταν, πολλές και δυνατές Αρτεμης 30,Μπλοκε διαφορικό,Πέντιουμ Σέλερομ του ΕΜΠ το 1980 Σύστημα τηφλωσις εχθρικών ρανταρ ΑΠΘ το 2004 και έρχονται όπλα πλάσματος αντιβαρητικά ΗΜ-RPG κλπ όσο για την ενέργεια σε πρώτη φάση παρακαλάν οι ξένοι αμα θέλουν άν όχι τότε θα υποστούν τις συνέπειες των ελληνικών πατεντών ενέργειας ,νερό, πλάσμα κλπ και θα τα χάσουν όλα Γιαυτό σασ λέω όχι στις ταμπέλες ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε μπορούμε

Ανώνυμος είπε...

MHN ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΞΕΚΗΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΑΡΓΑ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο στρατός είναι κομμάτι του λαού. Μην ερίζουμε γι΄αυτό. Στο χέρι μας είναι να διώξουμε όλους αυτούς που μας έφεραν εδώ, ίσως και με τη βοήθεια του στρατού. Ας μη κάνουμε ήρωες τα λαμόγια και τους καταχραστές της δημόσιας περιουσίας, που σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις παίρνουν το αεροπλάνο και κάνουν "αντίσταση" απ΄το εξωτερικό αφήνοντας πίσω το λαό να αλληλοτρώγεται. Μετά από καιρό γυρίζουν και παριστάνουν τους εθνάρχες(Καραμανλής-Παπανδρέου-Σημίτης-Πάγκαλος κ.α.). Τα παθήματα του παρελθόντος να μας γίνονται μαθήματα. Απέναντί μας βρίσκονται αυτοί που "δώρισαν" την Ελλάδα μας στα διεθνή συμφέροντα, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να είμαστε ενωμένοι.