Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Άδωνις για Καρατζαφέρη: «Δεν ασχολούμαι με κατινιές και παραπολιτική...» ? (ηχητικό)


«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Δεν θα παίξω ποτέ στο πόκερ ή κορώνα γράμματα την παρουσία της Ελλάδας στο ευρώ. Σέβομαι και αγαπώ τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ τον παρακαλώ να σεβαστεί και εκείνος τη πολιτική διαφωνία που είχαμε» είπε στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρώην υπουργός αφήνοντας όμως σαφείς αιχμές για τη στάση του κ. Καρατζαφέρη απέναντι στους δυο πρώην βουλευτές του και ειδικά στον ίδιο ως προς τον ίδιο για τις...καρέκλες:


«Εγώ ρωτήθηκα από τον Παπαδήμο αν θέλω να κρατήσω το χαρτοφυλάκιό μου και είπα όχι. Είναι κρίμα γιατί τον αγαπάω, οποιαδήποτε μομφή για τις καρέκλες είναι το λιγότερο ανέντιμη στάση». Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «κατινιές και παραπολιτική» αναφερόμενος στα όσα ακούστηκαν από τον κ. Καρατζαφέρη για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ ο αδελφός του Α. Γεωργιάδη, Λεωνίδας, ενώ για τον Πάνο Καμμένο είπε χαρακτηριστικά:

«Τον προσκαλώ οποτεδήποτε και όπου επιλέξει για δημόσιο διάλογο για να δούμε αν αυτά που λέει στέκουν ή δεν στέκουν. Να πούμε αλήθειες. Όποιος λέει ότι γίνεται εντός της ευρωζώνης και της Ε.Ε. χωρίς κάποιας μορφής μνημόνιο είναι μεγάλος ψεύτης...»



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε γκαραγκιοζη αδωνη...παντα ο ιδιος μαλακας.

Ανώνυμος είπε...

Γεωργιαδη, εγινες καταπτυστος απο την στιγμη που ψηφισες το μνημονιο και πουληθηκες για τα φραγκα δινοντας σαν αντάλλαγμα την Ελλάδα. Εισαι ανάξιος να μιλας εξ' ονόματός μας. Η μονη αληθεια που υπηρετεις ειναι το ψεμα. Εγινες άλλος ενας υποδουλος της μασονιας και οσφυοκάμπτης στον αρχιμασόνο.
Κοιτα την φάτσα σου στον καθρεφτη, και φτυστην.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πως φαίνονται όσοι γεύονται το μέλι Άδωνη

Ανώνυμος είπε...

Tο βλημα που λεγεται μπουμπουκος και ευδοκιμει στο κουφαρι της Ν.Δ..

Ανώνυμος είπε...

Oυουουστ προδοτη. Εξω απο την Ελλαδα. Αλλιως ετοιμασε τον λαιμο σου για την αγχονη.

Ανώνυμος είπε...

γαμώ τα σπίτια σας μπάσταρδοι υποκριτές και τις πουτάνες τις γυναίκες σας

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mdUExGdEMIo