Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Δυνατός Καμμένος:«Προτιμώ τον λαό να αντιδρά παρά να σιωπά» (ηχητικό)



anti-ntp.net Ζητάμε συγνώμη απο τους "Δημοκράτες" που δεν αντέχουν τις αντιδημοκρατικές κινήσεις των Γιαουρτοβόλων! Τους προτρέπουμε να δούν λίγο δεξιά την δημοσκόπηση.... Με τις υγείες σας...
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας των «Ανεξάρτητων Πολιτών» μετά τις εκλογές ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με οποιαδήποτε πολιτική δύναμη αποδέχεται το παράνομο χρέος της χώρας και τη μείωση της εθνικής κυριαρχίας.

Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ανήκει σ’ αυτές τις δυνάμεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς στην επόμενη ημέρα από τις εκλογές δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με καμία δύναμη η οποία αποδέχεται είτε αυτό το παράνομο χρέος, είτε τη μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας, είτε αποδέχεται την κατάργηση του έθνους-κράτους. Ο κ. Σαμαράς είναι μέσα σ’ αυτές τις δυνάμεις. Τέτοια συνεργασία δεν θα υπάρχει».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις πολιτών που πετούν γιαούρτια σε πολιτικούς, ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε: «Προτιμώ τον ελληνικό λαό να αντιδρά παρά να σιωπά» και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί κανείς να εγκρίνει τη βία, αλλά δεν μπορεί κανείς να αποτρέψει εκείνου του οποίου του διαλύουν το σπίτι να αντιδράσει. Εγώ είμαι υπέρ του να ξεσηκωθούμε όχι με βία αλλά όπως ξέρει ο λαός με νταούλια και ζουρνάδες να φέρουμε και πάλι το χαμόγελο στην πατρίδα μας».



13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ase mas kamene... me oloi tin nd sto koma sou ...kai tous prasinous....pes mou enan neo pou ebales............

Ανώνυμος είπε...

ετσι το εκανε και ο καρατζαφερης , και μετα κωλοτουμπα , γιατη δεν βγενης στα τηλεφωνα του καζακη που δηλωνη αντιμνημονιακος για να συνεργαστητε ; 20 χρονια στο συστημμα που σε στηριζε τωρα βεβαια δεν θα πας κοντρα . αν εισαι καθαρος βρες ολους που δηλωνουν αντιμνημονιακοι , καντε ενα κομμα να διωξουμε τους δοσιλογους και τους προδοτες απο τη χωρα ,αν δεν το κανεις για μενα τουλαχιστον εισαι ο νεος καρατζαφερης.......

ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

ΒΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ (ΛΑΤΡΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ)ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ΄Η ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ(ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ) ΜΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΩΡΕ?

Ανώνυμος είπε...

2.42 Γιώργο ΟΛΑ λάθος τα είπες.. Ο κουβέλης ΕΙΝΑΙ μνημονιακός και ο Καζάκης δεν είναι ΛΑΤΡΗΣ αλλά για μεσημέρι καλά είναι να πετάς καμιά μαλακίτσα να περνά η ώρα...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ 2.42 , οταν καιγεται το σπιτι μας προσπαθουμε νατο σωσουμε πρωτα και μετα να διωξουμε τον ανεπιθυμητο επισκεπτη . και κατι αλλο αν δεν κανω λαθος ο καμμενος ηταν στη ΝΔ οταν ο σαμαρας ανοιξε τα συνορα και μπηκαν οι βρωμαλβανοι σαν αρχη ..... δεν θυμαμε να αντεδρασε ποτε για αυτο , περιμενης να αντιδραση τωρα ; κωλοτουμπες σαν τον καρατζαφερη θα κανει , και μακαρι να κανω λαθος

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε θα κοιμόσαστε 'Ελληνες;Δε βλέπετε τι πάνε να κάνουνε πάλι;Θέλουν να φέρουν την νέα εκδοχή της ΝΔ(Καμμένος)και του ΠΑΣΟΚ(Κουβέλης),στη βουλή.'Ελληνες,αρκετά πια!Σηκωθείτε από τους καναπέδες σας και σφάξτε τους,επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

Άδέλφια,όλοι έσείς πού γράφετε διάφορα,πρίν σχολειάσετε κάτι γία κάποιον,νά έχετε ΜΝΗΜΗ,νά θυμάστε τί έλεγε-ψήφιζε πρίν,άν ήταν ύπουργός καί τί-άν-έκανε......Διότι αύτή ή ίστορία μέ τόν καμμένο,καί διάφορους τέτοιους τύπους τού παρελθόντος θά μάς κάψει τόν έγκέφαλο....

Patras4you είπε...

kai prosopika stin arxi ypostiriza ton kammena meta omos apo logiki skepsi arxisa na exo amfivolies , kathos o kammenos einai polla xronia sto kolpo kai pote mexri tora den eixa akousei na ksefeygei me diloseis tou, epipleon to na mi dexetai na synergastei me kazaki mou einai poly periergo ... isos omos kai gia ton kazaki na kano lathos telika poios kserei... kai kati teleytaio ego pistevo oti xoris VIA den prokaitei na allaksei tipota dystyxos !

ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ είπε...

ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙ Ν.Δ ΚΑΤΗΓΓΕΛΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΕΠΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Etsi 7:20μμ ! +1

Επίσης χωρίς να'μαι σίγουρος..
ο Καζάκης...(με τον μασωνικό σκούφο με τρίγωνο:ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί αυτό το λογότυπο)..
αν δεν απατώμαι είναι υπέρ του παγκόσμιου νομίσματος or something?...

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΕ 7.20 ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ. ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ E?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια αφου τα νουμερα δεν βγαινουν, ειναι σαν το μνημονιο,παιρνει 4% αντε 8% αν δεν συνεργασθει με καζακη τσιπρα και οποιον αλλον αντιμνημονιακο θελει,παλι θα εχουμε πασοκ νδ.Δυστυχως αυτα ειναι τα νουμερα,η συγκυβερνηση σαυτο τον διχασμο ελπιζει.Και απο την στιγμη που τσιπρας και καζακης ζητουν συνεργασια, αν αυτος την αρνηθει ,παιζει απλα το παιγχνιδι της συγκυβερνησης και δεν ειναι αυτο που θελει να παρουσιασει.Αν συνεργασθει τοτε θα τον παραδεχθω γιατι τα νουμερα τα ξερει κιαυτος οτι δεν βγαινουν αρα αν δεν συνεργασθει ειναι πιονι του σαμαρα.Φυσικα μιλαμε για προεκλογικη συνεργασια, γιατι μετα θα ειναι αργα ,αφου θα εχουμε κυβερνηση νδ πασοκ.Ξυπνηστε τα μαθηματικα κανουν καλο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 11:40 !!! Έλληνες μάθετε να σκέφτεστε απλή λογική. Αν και προσωπικά πιστευω πως τα παππούδια θα μας την κανουν την ζημιά, αφού στο συνολό τους είναι πασοκ και νδ, συνεπώς ο δικοματισμός δεν πέθανε απλά είναι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Προς θεού δεν έχω τπτ με την τρίτη ηλικία , και εγώ πασοκ η νδ θα ψηφιζα αν άκουγα του Τρεμοπρεντεντέρηδες