Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Βαρύγδουπες μπουρδολογίες στο όνομα του έθνους και του λαού


Ο λύκος αλλάζει τρίχα, αλλά όχι... χούγια

Όσοι είχαν… την ατυχία να παρακολουθήσουν την Συνέντευξη του Υπ. Οικονομικών και Υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα έμειναν καθηλωμένοι έως το τέλος, ακούγοντας απίστευτα πράγματα από το στόμα του...


Ο κ. Υπουργός με τον χειμαρρώδη λόγο του, προσπάθησε να μας πείσει ότι ο ελληνικός λαός με την δική του θέληση έχει υποστεί τα δεινά της καταστροφικής πολιτικής του. Μας προϊδέασε ακόμη και για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων σκληρών και άδικων μέτρων μιας και ο επιχειρηματικός κόσμος δεν… “υπάκουσε” στις εκκλήσεις του.

Ωραία Δημοκρατία!!! Νομοθετούν εις βάρος του λαού ενώ στους έχοντες και κατέχοντες κάνουν εκκλήσεις.

Μας είπε ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωο των Ευρωπαίων και οτι δεν είναι η πρώτη φορά και αφού η εξομολόγηση του ήταν …ειλικρινής είχε το θράσος να ζητήσει συγνώμη από τους 1.700 συνανθρώπους μας οι οποίοι αυτοκτόνησαν λόγω της θηλιάς που τους έβαλε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο λαιμό, από τους 1.500.000 πολίτες που βρέθηκαν άνεργοι από την καταστροφική πολιτική που ακολουθείται, από τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους που κούρεψε τους μισθούς τους από 22 μέχρι 45%, από τους μικροεπενδυτές που κούρεψε τις αποταμιεύσεις τους κατά 53,5%, αλλά και από το σύνολο των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων των οποίων “κούρεψε” τα αποθεματικά από τα ασφαλιστικά ταμεία υποθηκεύοντας το παρόν και το μέλλον του Aσφαλιστικού Συστήματος το οποίο οδήγησαν σε κατάρρευση.

Με μία …συγνώμη νομίζει ότι καθάρισε; Οι πράξεις, τα λάθη, οι παραλείψεις και η υποδούλωση της χώρας μας στους δανειστές νομίζετε ότι ανακαλούνται με την συγνώμη σας; Με ποιο δικαίωμα καταπατάτε τα όσια και τα ιερά των νεκρών Ελλήνων, διαλύεται το παρόν μας και υποθηκεύεται το μέλλον των αγέννητων παιδιών μας; Ποιος σας έδωσε εξουσιοδότηση να εκπροσωπείτε όλους αυτούς;

Χαίρε απύθμενο θράσος!!!

Χαίρε απίστευτη ψευτιά και μπουρδολογία!!!

Ύστερα αναρωτιούνται γιατί εισπράττουν τα επίχειρα των πράξεων τους από τους πολίτες οι οποίοι είναι δικαίως οργισμένοι και αγανακτισμένοι.

Όμως τα στερνά κύριε Υπουργέ είναι σιμά. Μια φράση σας ταιριάζει…

Αιδώς αργείοι!!!
πηγη

4 σχόλια:

cummulus είπε...

Πίσσα καί πούπουλά!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΤΑΙΚΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΑΡΚΕΙ . . Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.katohika.gr/2012/03/blog-post_4246.html#more

Ανώνυμος είπε...

Είστε καταδικασμένοι όλοι σας για εσχάτη προδοσία..

ΠΑΣΟΚ..Ν.Δ..ΛΑΓΟΣ..ΔΗ.ΣΥ..

1) Γιατί δεν λέτε πια θα είναι τα νέα μέτρα τον Ιούνιο;

2) Γιατί δεν λέτε τι ωφελεί τον κόσμο και καθυστερούν οι φορολογικές δηλώσεις , για μετά της εκλογές;

3) Γιατί προωθείται μυστικά την καταργήσει της κοινωνικής ασφαλείας ώστε να γίνομε Η.Π.Α κατηγορώντας κάθε ημέρα από το τα παπαγαλάκια Χασαπόπουλο ,Αναγνωστάκη,Καμπουράκη , Κώνστα, Τρέμη, Τσίμα, Πρετεντέρη, Τσαπανίδου, Λυριτζής, Οικονόμου κ.τ.λ

Κάθε ημέρα σχεδόν γράφω εδώ προκαλώ όλους που αμφισβητούν το τι γράφω να πάνε λίγο πίσω να διαβάσουν το τι δεν βγαίνει αληθινό , δεν χρειάζεται να έχω σαιτ, τουιτερ, φεις μπουκ ..

Πάμε στο πρώτο ,τι θα είναι τα νέα μέτρα , θα ζητήσουν αναδρομικό από συνταξιούχους και μισθωτούς χρήματα πίσω , φατναστίται να το έκαναν τώρα και να πηγαίναν οι μισθωτοί η οι συνταξιούχοι τον Ιούνιο από 1.200 ευρώ , 180 ευρώ ;τα μνυμονιακα κόμματα θα επερνάν ΟΛΑ ΜΑΖΙ 10%.. Έχετε ακούσει για Φόρο ακινησίας τροχοφόρου; τι είναι; όσοι παρέδωσαν πινακίδες ώστε να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας θα τους επιβάλετε ένα υποχρεωτικό ΤΕΛΟΣ 80-100 ευρώ , θα σας απαντήσουν ότι είναι χρήματα, για εργατοώρες υπαλλήλων και φύλαξη πινακίδων..

Σπρώχνουν την κοινωνική ασφάλιση σε ασφαλιστικές εταιρίες και θα επικαλεστούν το θέμα διαφθοράς ΟΜΩΣ εδώ υπάρχει το αυγό του Κολόμβου ,ΑΝ κάνεις μια ΑΣΦΑΛΙΑ ζωής και δεν είσαι από Αρια ΦΥΛΗ π.χ έχεις παιδικό άσμα , η παιδικό διαβήτη , η είσαι υπέρ βάρος, Τα ασφάλιστρα θα είναι ΤΌΣΟ μεγάλα ΠΟΥ δεν θα μπορείς να τα πληρώσεις ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΠΤΩΧΟΣ , θα μου πείτε ότι οι άλλοι είναι καλυμμένοι; ΟΧΙ, αν ακόμα ξεχάσεις η έχεις θεραπευτή από μια αλλεργία και κανείς επέμβαση ανοιχτής καρδιάς δίνουν το δικαίωμα σε ( επιστήμονες ιατρούς) να μην σε καλύπτει και αυτοί οι γιατροί θα θεωρούνται ΑΞΊΑ στελέχη, βρες μια αιτία και ΚΟΨΕ παροχές και θα παίρνεις προαγωγή αλλά θα ανεβάζεις τον μισθό σου , αυτές είναι οι λογικές του Λοβέρδου, Βγάζουν σκάνδαλα επίορκων που υπάρχουν και αντί να κλείσουν φυλακή 10-20-1000 άνθρωποι επίορκοι του πολιτικού συστήματος τους δείχνουν ΤΑ ΠΑΠΑΓΓΑΛΙΚΑ ως την πλειονότητα του Ελληνικού ΛΑΟΎ , τα ΚΕ.Π.Α η νέα επιτροπή ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΊ ΚΑΙ ΚΌΒΕΙ γιατί δεν ξέχασε και δεν έγραψε ΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΆΤΕΥΣΗ και δεν κοιτάζουν την ασθένεια..

Κύριοι όσοι νομίζεται ότι είσται ισοδύναμοι όπως οι οικογένειες του Βαρδινογιάννης , Μπακογιάννη , Μητσοτάκης, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Μπόμπολας, Αγγελόπουλος, Λάτσης, Ψυχάρης, Κοντομηνάς , Αλαφούζος, Μυτιληναίου,Παπανδρέου, Μελισσάνηδη, Μαρινάκη , Λοβέρδος, Βενιζέλος η αν έχετε αξιώματα βουλευτών, υπουργών, δημάρχων, νομαρχών και των άλλων 5.000 η 10.000 -50.000 υπερήφανων
<<<<<< Ελλήνων>>>>> σίγουρα δεν θα σας αφορούν αυτά που γράφω..

Έχω ζήτηση από τα ΜΜΕ ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ,ΑΝΤ1,ΝΕΤ,ΣΤΑΡ, ΕΤ1, ΙΚΑ , ΟΑΕΕ, ΤΗΝ ΙΔΊΑ ΤΗΝ ΚΕ.Π.Α σας παραθέτω τα τηλεφωνά τους ( ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ)
210-5244408...210-5235213 και δεν δέχονται άλλη άποψη, ερωτούν αν έχω θεσμικό ρόλο ( αν είμαι δηλαδή κομματάρχης , δημοτικός σύμβουλος, περιφερικός σύμβουλος, εκλεγμένος, βολεμένος, και όλα τα αυτά τα ΣΚΑΤΑ της μαφιοκρατιας τους )..

Πρέπει και επιβάλλεται ΕΘΝΙΚΉ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ ,ΠΑΝ ΛΑΪΚΉ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΉ, ΕΞΈΓΕΡΣΗ , αν ρωτάται εμένα με πράξεις στα πρόσωπα τους, στα παιδιά τους, στης γυναίκες τους, , στους άνδρες τους, στης οικογένειες τους..

Η Βρωμιά και λυσσοδια τους είναι το ΣΥΓΝΏΜΗ !!!! τι θα πει ΣΥΓΝΏΜΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ; Παραδοχή λάθους και άμεση επανορθώσει ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ , ΟΜΩΣ Ο ΜΠΟΥΔΡΕΛΟΓΟΣ , καταργεί και το συγνώμη και το κάνει ΌΠΛΟ ΛΟΓΟΎ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΕΞΑΠΑΤΉΣΕΙ ...ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ Μ.Ε.Ε..

Μπούτζουκας Θ.Τ