Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Το Αιγαίο έχει αίμα Ελληνικό


«Στις 7 Μαρτίου του 1948 τα αιτήματα για εθνική ανεξαρτησία, εθνική κυριαρχία και εθνική δημιουργία απαντήθηκαν με επιτυχία από τους Δωδεκανήσιους, τους ακρίτες νησιώτες και ο τόπος μας ενώθηκε με την υπόλοιπη Ελλάδα. Έλληνες ενώθηκαν με Έλληνες.

Σήμερα, 7 Μαρτίου του 2012, στεκόμαστε απέναντι στους προγόνους μας με απόλυτο σεβασμό για τις ...
θυσίες τους, για τον αγώνα τους, για την αγάπη τους για την πατρίδα.

Τιμάμε τους πραγματικούς αγωνιστές, αυτούς που κράτησαν ψηλά το κεφάλι τους.

Και καλούμαστε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους.»

“Εγώ δεν θα κάνω δημόσιες σχέσεις με “συναδέλφους” που συναγελάζονται με καθ’ ομολογίαν μειοδότες” συμπλήρωνε με νόημα η Μίκα Ιατρίδη. “

Το Αιγαίο εκτός από “ψάρια” έχει και αίμα Ελληνικό. Όποιος το αγγίζει να το σέβεται ως βάπτισμα Ελευθερίας, αλλιώς να σιωπά!”!

Μία γυναίκα, λοιπόν, ξεμπρόστιασε τους πρόθυμους τουρκοτσολιάδες, γερμανοτσολιάδες και αμερικανοτσολιάδες που κατοικοεδρεύουν (και) στην κυβέρνηση του τραπεζοϋπαλλήλου Λουκά Παπαδήμου.

Μία γυναίκα έχει μεγαλύτερα κουράγια και κουβαλάει μέσα της περισσότερο ανδρισμό, από προσκυνημένους και καλοβολεμένους ριψάσπιδες του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οι οποίοι θέλουν να έχουν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση στην πατρίδα που -υποτίθεται- πως υπηρετούν.

Μία γυναίκα, νέα Μπουμπουλίνα, ξεμπρόστιασε την γύμνια των σοβαροφανών ελληνόφωνων που διαρρυγνύουν τα ιμάτιά τους πως λειτουργούν για το όφελος της πατρίδας, ενώ έχουν αρνηθεί να γίνει έλεγχος σε ελβετικές τράπεζες σχετικά με πιθανούς λογαριασμούς τους.

Τελικά, ποιός το είπε πως οι άντρες ξεχωρίζουν από το καβάλο; Καθώς φαίνεται, οι άντρες σήμερα δεν συνάδουν με την έννοια που τους έχει αποδοθεί καθαρά ανθρωπολογικά. Μία γυναίκα μπορεί να τους εξευτελίζει και αυτοί να παρακολουθούν βουβοί τον διασυρμό τους...


Κωνσταντίνος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αστειο της ολης υποθεσης ειναι οτι παραγουμε τα παντα σα χωρα: γαλακτοκομικα, κρεατα, οσπρια, ελαιολαδο, λαχανικα, φρουτα κ.τ.λ, εχουμε ορυκτο πλουτο, πετρελαια, φυσικο αεριο, λυγνιτη, φωτοβολταικα κ.τ.λ, ημαστε πρωτοι σε ναυσιπλοία και νησια κτ.λ., Με λιγα λογια εχουμε τα παντα ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ, εχουμε την πιο πλουσια χωρα ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (σ ολα τα προιοντα, στη βενζινη 1,80 το λιτρο κ.τ.λ), ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

Στην Ευρωπη εχουμε τους υψηλοτερους φορους και με τα χρεη μας να συνεχιζουν να αυξανονται αντι να μειώνονται.. παρ ολο που συνεχιζουν να μας δανείζουν...

Αυτο δεν εχει ξανα συμβει πουθενα στο κοσμο...

Μουσταφα είπε...

ρε αντε και γαμηθητε ελληνακια(σλαβακια συμφωμα με Φαλμεραϊερ) Ρωμιοι του κερατα γαμω την ορθοδοξια σας!
εχουμε βαρεθει να σας ξεσκιζουμε ρε καριολιδες!
1453 1922 1973 1922
ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ...ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΦΑΤΕ!
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μουσταφα είπε...

1453 1922 1974 1996! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μουσταφα παιδι μου δεν εχουμε καμια σχεση με τους σλαβους,το dna μας συμφωνα με προσφατη ερευνα ειναι κατα 96% ιδιο με των αρχαιων ελληνων.Ο Φαλμεραγερ ελεγε ανακριβειες.Οπως ειπε και καποιος αρχαιος αυτα τα εδαφη ηταν παντα δικα μας,εμεις τα καλλιεργησαμε,ζησαμε και πεθαναμε πανω σαυτα,και δεν τα πηραμε με τη βια και με επιδρομες οπως εκαναν οι αλλοι λαοι...Ας μην ηταν οι σοβιετικοι το 1922 να δωσουν οπλα στους τουρκους,δε θα υπηρχε τουρκια τωρα...Μια ζωη εμεις τα βαζαμε με τους ανατολιτες γαι να κοιμαται ησυχη ολη η Ευρωπη,θες τους λενε Περσες,θες Τουρκους...Εγω παντως εδω ειμαι,σαν τους προγονους μου,και σε περιμενω στις Θερμοπυλες,και στα στενα του Αιγαιου με ενα νεο Αβέρωφ,και ενα νεο Λεωνίδα οπως εκαναν και αυτοι,γιατι δε λεει να σπασουμε τωρα την παραδοση που κραταει αιωνες....Και ας ειμαι και Σλαβος,ενας αλλος αρχαιος ειπε οτι οποιος λαμβανει ελληνικη παιδεια θεωρειται Ελληνας...

Ανώνυμος είπε...

Mουσταφά τρέξε μια βόλτα έξω ρε, πάρε φόρα και έλα κλάσε μας μια μάντρα αρχίδια.

Ananin ami, Mustafa Bey.

Ανώνυμος είπε...

Μουσταφά θυμήσου την ημέρα και την ώρα ...... σε λίγα χρόνια ούτε το καλούπι σας δεν θα υπάρχει !!!!
Η φυλή σας θα εξαφανιστεί από τον πλανήτη γη !!!! Οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ θα ζουν για πάντα διότι όλοι οι λαοί είναι απόγονοί μας!!!!
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ !!!!
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ !!!!! Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ !!!
ΚΑΙ ΑΚΟΥ ............... ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ !!!! ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ !!!!!!