Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ρε Παιδιά, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ;



Ρε Ελληνες, πως από το ένα άκρο των Κολάδων και των Σταμουλων, βρεθήκαμε στην αφασία; (ρητορικό είναι το...
ερώτημα) Ξέρω κατοίκους κοιμητηρίου, πιο δραστήριους, από τους Εκπροσώπους μου (εργάτης είμαι) στην ΓΣΕΕ !
Τους Πρασινοφρουρούς τους απήγαγαν Νεφελίμ και τους Γαλάζιους (Λυμπερόπουλο) τους διαγράφουμε γιατί μιλάνε πολυ…Πειραιώτικα. Τι είναι η ΔΑΚΕ, το ΕΣΡ;
Ισως να είμαι κι εγώ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ, δεν υπάρχει λόγος και γράφω πάλι τις μ##κιεςμου.
Όλες αυτές οι καλοπληρωμένες κομματικές συνδικαλιστικές ηγεσίες, άραγε πολεμούν την κυβέρνηση και προβάλλουν πραγματική αντίσταση στη λήψη και εφαρμογή των σκληρών οικονομικών μέτρων που έχει συμφωνήσει ο κ. Παπανδρέου/Σαμαράς/Παπαδήμος/Καρατζαφέρης με το ΔΝΤ ή το αντίθετο; Δηλαδή διευκολύνουν την Κυβέρνηση να περάσει τα σκληρά μέτρα με το λιγότερο μάλιστα πολιτικό κόστος και τις λιγότερες αντιδράσεις;
Θα μας επιτρέψετε να έχουμε την άποψη ότι συμβαίνει το δεύτερο.
Φίλοι αναγνώστες, ή κάνεις απεργία μέχρις εσχάτων, δηλαδή….
μέχρι δικαίωσης ή πτώσης της κυβέρνησης ή δεν την κάνεις καθόλου και αφήνεις τη λαϊκή οργή να συσσωρεύεται και να δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα.
Οι τεχνικές εκτόνωσης δεν είναι υπηρεσία προς την κοινωνία, αλλά υπηρεσία προς το πολιτικό σύστημα. Διαβάστε λίγο Γκαίμπελς, οι μεγαλοδημοσιογράφοι τον έχουν εικόνισμα στο προσκέφαλο τους..
Δεν μπορεί δηλαδή να γίνεται μια απεργία κάπου κάπου για την τιμή των όπλων, αφενός για να δικαιολογείται η ύπαρξη και η αμοιβή των συνδικαλιστικών ηγεσιών και ταυτόχρονα αυτή η υποτιθέμενη απεργία να αποτελεί κυματοθραύστη της λαϊκής αγανάκτησης και των λαϊκών αγώνων, διευκολύνοντας τα μέγιστα το έργο της κυβέρνησης, για ακόμα πιο σκληρότερη οικονομική πολιτική.
Γίνεται λοιπόν κάπου κάπου μια 24ωρη απεργία ή κάποιο κλείσιμο κάποιου δρόμου ή παρεμπόδιση του απόπλου ενός πλοίου κ.λ.π. Ε, και τι έγινε; Απλά οι μεν επαγγελματίες κομματικοί συνδικαλιστές (απόλυτα συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κρίση) δικαιολογούν την θέση τους και τις απολαβές που αυτή συνεπάγεται, η δε κυβέρνηση διευκολύνεται καθόσον εκτονώνεται η λαϊκή οργή, αμαυρώνονται οι λαϊκοί αγώνες και φαντάζει μάταιη οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια, σπρώχνοντας έτσι στην μοιρολατρία τα λαϊκά στρώματα.
Εσείς λοιπόν τι λέτε;
Τα συνδικάτα πολεμούν ή βοηθούν την κυβέρνηση σε βάρος του λαού;
Ισως ΠΡΑΓΜΑΤΙ να είμαι κι εγώ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ, δεν υπάρχει λόγος και γράφω πάλι τις μ##κιεςμου.
Ποιον αφορά η ΜΕΙΩΣΗ 32% ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 (νέος μισθός 440€ καθαρά!), η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, η ΜΕΙΩΣΗ 22% ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (o κατώτατος μισθός από 751€ θα φτάσει 586€ μικτά, 489€ καθαρά!), η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (δηλαδή από τα 1.500 € μπορείς να ξαναβρεθείς στα 500€!), το ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΕΩΝΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ελεύθερες απολύσεις το ΠΑΣΟΚ του ’81 είναι ΕΔΩ!), η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (θυμάστε τον Μόσιαλο;), το ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, η ΜΕΙΩΣΗΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ (έδωσαν την Θράκη;), η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (κουπονια) ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ 10% ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΙΑΤΡΩΝ, η ΜΕΙΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ (ευ-θανασία;), η ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑ 15%. ;
Το κούρεμα να είναι καλά και τα λεφτά για τις Τράπεζες βρέθηκαν,τα πήραν από τα αποθεματικά των Ελληνων (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Εστία, ΟΕΚ, Πυροπλήκτων), όλοι οι άλλοι να πάνε να γ##θουν που λέει κι ο Σαχινίδης!
Κι για όσους σκεφτούν να βγούν στην Πλατεία, βάλαμε τον Χρυσοχοϊδη στο Υπουργειο Προ-Πο και τους “καθαρίσαμε”, από το ξύλο του ανεπάγγελτου, τώρα θα τρώμε το ξύλο του “επιτυχημένου”. Ειναι αλλιώς, πως να το κάνουμε
Μπράβο στην κυβέρνηση Παπαδήμου, θα σας βλέπει ο Χιμλερ από κει πάνω κι ένα δάκρυ συγκίνησης θα κατρακυλάει στο μάγουλο του.
Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, συνδικαλιστές, ΜΑΤ, Κανάλια, Εφημερίδες, Τραπεζίτες, τι άλλο να ζητήσει μια δικτατορία; Αξιοι!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ! ΠΡΟΣΟΧΗ!
http://olympia.gr/2012/03/07/strike/