Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Σημερινός Καζάκης- Κακλαμάνος (για Καμμένο, κκε κτλ)


ΠΕΜΠΤΗ 08.03.2012


Watch live streaming video from epamwebtv at livestream.com

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ

Για το ΚΚΕ ειναι Φασίστας και ρουφιάνος Για την ΝΔ -Δηλώσεις βουλευτού Γεωργιάδη- Κουμμουνιστής επικίνδυνοςΓια άλλες ακροδεξιές παρατάξεις κουμμουνιστής αλλά και Μασόνος 28ου βαθμού φυσικά και νεοταξίτης.Για την κ.Μπακογιάννη σύμφωνα με δηλώσεις της τρελλός και δεν ξέρει τι του γίνεται για τον κ.Μιχελάκη επικίνδυνος-εδώ υπήρξαν και απειλές εκτος PANNEL ANT1-, τώρα απο τίς δηλώσεις του κ.Καμμένου στον κ.Χατζηνικολάσου μας προέκυψε και πράχτορας των Σκοπιανών ο Καζάκης.Πέραν όμως όλων αυτών των σοβαρών πολιτικών δηλώσεων μη ξεχάσετε σας παρακαλώ και τον εξοβελισμό του απ'ολα τα ΜΜΕ όταν λέμε απ' όλα το εννοούμε.Να απαντήσετε και σεις κ.Καμμένε οπως και στο προηγούμενο.Το οφείλετε ως πολιτικός ανήρ.

kourtina είπε...

ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχεις κουρτίνα, αλλά ας μη τα βάζουμε με το αντι-ντπ, αφού είναι από τα πολύ λίγα μπλογκς που δεν μασάνε στις "εντολές" και βάζουν Καζάκη.

Ανώνυμος είπε...

psifiste kke na ginoun ola kina

Ανώνυμος είπε...

psifiste kke na ginoun ola kina

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζοντας την ιδρυτικη διακυρηξη των ανεξαρτητων ελληνων δεν μιλαει πουθενα για κεντροδεξια περα απο την αναφορα σε ελευθερη αγορα που δεν καταδυναστευεται απο τοκογλυφους. Αυτο πως στο καλο ειναι κεντροδεξια δεν γνωριζω. Απο οτι βλεπω αρχισαν τα μαχαιρωματα μεταξυ των ανεξαρτητων, αλλο που δεν ηθελαν δηλαδη οι μεγαλοι. Καζακη και Καμμενε θα ειστε μεγαλοι αχρηστοι αν αφησετε την ευκαιρια να συνεργαστειτε χαμενη.

Ανώνυμος είπε...

Καραμήτρο 12.52 τόσα χρονια που ψήφιζες πασοκ, νδ και μας κάναν αλβανία και βουλγαρία είσαι ευχαριστημένος έτσι ποσο τράγος είσαι?κοίταξε στον καθρέφτη τι μάπα σου δώσε μια μούντζα και μετά μιλα.

Ανώνυμος είπε...

Τα μπερδεύεις ρε μπαγάσα… πολύ….
Αναμφισβήτητα έχει πολλές επιστημονικές και άλλες αλήθειες…
Αλά δεν δένει το πράγμα …δεν έχει λογική ροή …παρά μόνο πυροτεχνήματα ….από δω και κει…
Μπερδεύεις λιακοπολους ,ατζέντα 21,διαβολους ,…
Άλλα έλεγε το ζαιτγκαιστ… .για ποιότητα Ζώης ..και μόρφωση στο ανώτατο σημείο …να δουλέψουν η μηχανές για μας ,και ο κόσμος να γίνουν όλοι μικρή επιστήμονες …..
Άλλο το θέμα της υπερθέρμανσης ..και άλλο της μόλυνσης του πλανήτη από τον άναρχο ..καπιταλισμό(πολυεθνικές ..κέρατα, εμάς του ιδίους …)…
.τα έβαλες όλα σε 1 μπλέντερ και τα άλεσες…
«….στο τέλος είναι πολύ διαφωτιστικό ..μην το συζητάς όλα τα έχεις ξεκάθαρα ….»
Μόνο συνχιση και φόβο ….μας διαφωτίσατε αιδώ και 2000 .χρόνια……
…ο καλός θεός που είναι δεν έχω καταλάβει… .μήπως είναι διακοπές όπως το μεσαίωνα η ..είναι μόνιμα…. και έχει πιο σοβαρές ασχολίες… να μας το πείτε αφού επικοινωνείτε εσείς ….κάτι θα ξέρετε ..τι στο δια…. τσάμπα την πήρατε την αντιπροσωπία…
Δεν κάνετε καλά τη δαυλιά σας ..δεν τον προστατεύετε όπως πρέπει ..και δεν διαδίδεται το λόγο του… ..τα αποτελέσματα ….τίποτα δεν Πάι καλά ….μα απόλυτος ..σε κάποιον πέφτουν ευθύνες …τη λόγο θα δώσετε ….ολοκληρωτική ήτα ………κοιτάξετετο πεδία…....

Ανώνυμος είπε...

1:52
Φίλε με το συμπάθειο αλλά μου φαίνεται ότι έχασες την μπάλλα.Εμένα μου φαίνονται ακατανόητα όλα αυτά που γράφεις.Κάτι θέλεις να πεις πεσ το λοιπόν πιο απλα.Η ρημάδα η Ελληνική γλώσσα προσφέρει απλόχερα 1002 τρόπους για να εκφρασστεί κανείς και να τον καταλάβουν και μικρόνοες όπως του λόγου μου.

Ανώνυμος είπε...

Τους μεγαλο επιχειρηματιες, εφοπλιστες και βιομηχανους (ελληνες και μη) και τις ξενες εταιριες πρεπει να κυνηγησουμε... Οι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τοσα χρονια του καλυπτανε, τους προστατευαν και δεν αναφεραν τιποτα για αυτα που χρωστανε στην ΔΕΗ και για τους φορους που δεν πληρωναν, δηλαδη ποιοι ελληνες και ξενοι μεγαλο επιχειρηματιες και βιομηχανοι, εφοπλιστες, πολυεθνικες, ξενες εταιριες, τραπεζες και πολιτικοι τοσα χρονια δεν πληρωναν φορους (ή πληρωναν πολυ λιγοτερους απο τους απλους πολιτες...). Ννα δειτε ποσα δισεκατομμυρια θα μαζευτουν...

Αλλά το μονο που ξερουν οι πολιτικοι ειναι να κυνηγανε τους απλους πολιτες... παντα φταινε οι απλοι πολιτες που δεν πληρωνουν 200 ως 500 ευρω λογαριασμους.. αυτους εκβιαζουν, τρομοκρατουν και τους χωνουν χαρατσια... Τους μεγαλο επιχειρηματιες που χρωστανε εκατομμυρια ευρω δεν τους αγγιζουν και τους προστατευουν...

Και να γινει πληρης ελεγχος των ελληνικων καταθεσεων στις τραπεζες του εξωτερικου.. να δουμε ποιοι εχουν μεγαλες καταθεσεις που δεν συμβαδιζουν με τον μισθο τους...

Να γινει ελεγχος αναλυτικα στα πραγματικα εξοδα των ολυμπιακων αγωνων και ποσα κοστολογησαν τοτε..

Να μας πουν τι εγινε με την Siemens.

Το 1,1 δισεκατομυριο που χαρισαν στον Λαυρεντιαδη.

Θα μας πειτε για το ασφάλιστρο κινδύνου CDS από το Τ.Τ.. αξίας 1,3 δισ. δολαρίων. Αυτό το CDS πουλήθηκε και σήμερα με τη διαφορά των spread η αξία του είναι 16 δισ. και σε περίπτωση που έχουμε χρεοκοπία πάει στα 60 δισ.
Στην εταιρία “I. J. Partners” που συμμετέχουν παλιοί συνεταίροι του αδερφού του πρωθυπουργού. Υπάρχουν ως μέτοχοι και διαχειριστές Έλληνες οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι σε παλαιότερα σκάνδαλα. Γενική διευθύντρια της εταιρίας είναι η Μ. Ξαφά.
Ποιοι αγόρασαν CDS που πουλήθηκαν από Ελληνική Τράπεζα. σε τι τιμή αγόρασαν, σε τι τιμή είναι σήμερα και σε τι τιμή θα βγουν αυτά τα ασφάλιστρα κινδύνου σε περίπτωση που γίνει haircut? Μιλάμε για πολλά δισεκατομμύρια...

Unigestion. Τον αδερφο του Παπανδρεου που ειναι μελος της εταιρειας που διατηρει σην Ελβετια. Οι χορηγιες κρατικων οργανισμων στην φερομενη "ΜΚΟ" εταιρεια, κρατικων οργανισμων όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία "I4CENSE" του αδελφού του πρωθυπουργού Ανδρέα Α. Παπανδρέου, μέσω της οποίας λαμβάνονται χορηγίες από κρατικούς φορείς, οργανισμούς αλλά ακόμα και τη ...SIEMENS! Πονταρει στη καταρευση της Ελλαδας. Ο πρωθυπουργός τελικα αποδειχτηκε έμμισθος Broker (δηλαδή μεσάζων σε οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία) των διεθνών κερδοσκόπων»!.

ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ IJ PARTNERS ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ LEHMAN BROTHRS. Εμπλεκόμενος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θ. Μαργέλος που συμμετείχε στους επιχειρηματίες που στήριξαν τον Γ. Παπανδρέου, ο κ. Κουκέρεζ πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, ο οποίος είναι σε μη κυβερνητική οργάνωση με τον αδερφό του πρωθυπουργού και πρόεδρος είναι η Μ. Ξαφά. Είναι και ο Χ. Μάκας, ο Μ. Ντεμιρελ και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε μήπως υπάρχει σχέση με τη σύζυγο του Χριστοφοράκου. Προσκεκλημένοι σε εκείνες τις κλειστές συγκεντρώσεις ήταν επιχειρηματίες της εποχής, όπως ο Γ. Κοσκωτάς και ο Θ. Μαργέλλος που πρωταγωνίστησε, μαζί με τον Λούβαρη, στο γνωστό «σκάνδαλο του καλαμποκιού» και είναι ακόμα φίλος του Γιώργου. Μέλη του 1 ΔΣ της Ένωσης Νέων Επιχειρηματιών ήταν ο Δ. Κοντομηνάς κ.α.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Καζάκη γουστάρω που τα χώνεις σε αυτούς τους χαφίεδες της ηγεσίας του ΚΚΕ.Οσο για τον Καμμένο είναι εκτεθειμένος με αυτά που είπε για σένα.Δεν επιτρέπεται ένας αρχηγός κόμματος να αυτοδιαψεύδετα.Τι πατάτα κ.Καμμένε να του ασποδώσεις κατηγορία για το βιβλίο που δεν εγραψε-Γραφτηκε απο ένα Αγγλο το 1906!!!-.Απλά το μετάφρασε ο άνθρωπος.Νάσαστε πιο πρτοσεκτικός διότι εκτίθεσθε .
Συμφωνώ απόλυτα με τον 12:53 Είναι η μεγάλη ευκαιρία να συμφωνήσουν όλές οι αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις και να πάνε μαζί για να ανατρέψουν τούς τυράννουςκαι φέρνουν μεγάλη ευθύνη αν δεν το κάνουν
Ερχεται η πλήρησ καταστροφή και ο διαμελισμός τησ χώρας μετά τον Ιούνιο.Να πω και κάτι άλλο όσο αφορά τις εκλογές.Βαστάτε μικρό καλάθι.

gaoutsos είπε...

http://gaoutsos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος δυστηχώς ενώ το πήγαινε καλά, τώρα φάσκει και αντιφάσκει. Εκεί που έλεγε για ανεξαρτησία και αποκαλούσε τους συγκυβερνώντες δωσίλογους, μαλάκωσε και το πάει λάου λάου. Και πάντα μέσα στο ευρώ, που τον κάνει ύποπτο. Ακονίστε την κρίση σας, και μην βλέπετε μόνο το προσκήνιο.

Αποφασίστε για τα προτάγματα του καθενός και όχι για την συνολική εικόνα που μπορεί να είναι και πλασματική. Κατηγορούσαν τον Καζάκη για τέκτονα, προχθές στα Σπάτα είπε πώς ο Σιωνισμός είναι αντίστοιχος του Ναζισμού, ποιός τόλμησε να βάλει κατά του Ισραήλ; Ο Καμμένος λέει να συνεραγαστούμε με Ισραηλινή εταιρεία, ο Καζάκης λέει ότι η Κύπρος έμπλεξε. Αυτό το θέμα με τα Σκόπια πρέπει να λήξει, ο ίδιος είπε ότι τα Σκόπια δεν πρέπει να υπάρχουν κάν. Το ΕΠΑΜ έχει 5 βασικά προτάγματα και για όλα τα υπολοιπα θα αποφασίσουμε δημοκρατικά με δημοψηφίσματα και ένα νέο σύνταγμα, αυτό λέει επανειλημένα ο Καζάκης. Δεν θα τον κάνουμε πρωθυπουργό και θα του δώσουμε την χώρα εν λευκώ επειδή τα λέει σωστά για το νόμισμα. Ξεφύγετε από τον παλιό τρόπο διακυβέρνησης που έχετε μάθει. Δημοκρατία σημαίνει ο πολίτης να αποφασίζει και ο πολιτικός να εκτελεί, όχι το αντίθετο όπως γίνεται τόσα χρόνια δηλαδή.

Ας ανατρέψουμε τους προδότες και μετά κάνουμε ένα δημοψήφισμα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, που θα είναι συντριπτικά κατά της οποιασδήποτε χρήσης του ονόματος κάτι που έπρεπε να έχει γίνει χρόνια τώρα γιατί θα τελείωνε το θέμα εκεί. Τι θα πεί μετά ο Καζάκης, είναι δικό του θέμα και αν τότε δεν τα λέει καλά, τον πούλο, με συνοπτικές διαδικασίες.

Ανακλητότητα, δεσμευτική ψήφος, αυτή είναι δημοκρατία και όχι κάθε 4 χρόνια ψηφίζουμε τον λιγότερο άχρηστο ή προδότη.

Αν θέλουμε να σωθούμε δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Άρνηση χρέους και έτσι δεν χρεωκοπούμε, αφού δεν χρωστάμε.

Έξοδος από ευρώ και Ε.Ε

Εθνικό νόμισμα, κρατική κεντρική τράπεζα

Ειδικά δικασ΄τηρια για τους ένοχουε εσχάτης προδοσίας

Νέο σύνταγμα


και τότε αποφασίζουμε τα υπόλοιπα, έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας αλλά αν δεν τους ανατρέψουμε θα γίνει ολοκαύτωμα.

Όποιος είναι Έλληνας στην ψυχή δεν γίνεται να βάζει από την μια μεριά την απώλεια εθνικής κυριαρχίας και από την άλλη το ευρώ που στην τελική είναι χειρότερα και με βάση τους δέικτες αλλά δεν έχει σημασία.

ΕΛΛΗΝ = ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα πατριώτες
Ρε παίδες του anti-ntp,καμιά συνέντευξη με ερωτήσεις αναγνωστών στον Καζάκη.... πότε θα κάνετε;;;

σισιφος είπε...

επιτελους 7.53 κι ενας του επαμ που δεν γαβγιζει οτι του λεει ο τσομπανης..αυτα που λες ομως στους αλλους,να ξεφυγουνε απο την παλια σκεψη να τα πεις και στου δικους που δεν σκεφτονται καν να συζητουσουνε κατι αλλο απο αυτο που λεει ο ινστρουχτορας.με καλυψες παντως απολυτα

reis είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΛΩ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ kata ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ?

ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΚΡΙΘΩ ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ! ... ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ... ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΕ ....ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ...

1 ) Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ! ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ !


2 ) ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ! ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ !


3 ) ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ... ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΔΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ !


4 ) Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ! ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΣΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΥΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΟΧΙ ΕΓΩ ! ... ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ?


5 ) ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ? ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ? ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ? ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ? ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ?


ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΜΕ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ! ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ..

Ανώνυμος είπε...

Kazaki, krima.....oso milouses me eikonomikous orous kapos akouosouna...oso milas gia politiki, at kaneis axrarma...mperdevis ta panta, xoris enia kai apo ta legomena sou den katalavenei kaneis tipota

Ανώνυμος είπε...

dhmhtrh eimaste mazi sou...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος έχει ψηφίσει το Δουβλίνο 2, που γέμισε την Ελλάδα λαθρομετανάστες

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Μαρτίου 9, 2012

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ» ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Τα “αναχώματα”… «Ο κύριος Καμμένος, με το μόρφωμα “Ανεξάρτητοι Έλληνες” λειτουργεί σαν το ανάχωμα προς τα δεξιά. Ο άνθρωπος αυτός ξεχνώντας το παρελθόν του, Δουβλίνο 2, που το ψήφισε και έκανε την Ελλάδα χωματερή λαθρομεταναστών, ανάλαβε εργολαβικά να κλείσει τον δρόμο προς τα δεξιά… Δίνει συγχωροχάρτι στην Αριστερά ελπίζοντας να πάρει το κάτι τι και από εκεί. Όλα στην προσπάθεια να γίνει το ανάχωμα που θα εμποδίσει τους αγανακτισμένους ψηφοφόρους να πάνε αλλού. Μόνο και η σκέψη ότι Η Χρυσή Αυγή μπορεί να μπεί στην Βουλή και να χαλάσει το πάρτι του αφελληνισμού, να ακουστεί ο λόγος των ελλήνων οδήγησε στην δημιουργία του πολυσυλλεκτικού, αδιαφοροποίητου και πολυδιαφημισμένου μορφώματος Καμμένου. Οι Έλληνες δεν θα εξαπατηθούν. Η ψήφος είναι μία και θα πάει σε αυτούς που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την Ελλάδα, το ελληνισμό, τους Έλληνες.»

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011(ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ…): ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Στα πρότυπα του «Δουβλίνο 2» Κυρώθηκε χτες στη Βουλή από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.: Μια ακόμη διμερής συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, που ενισχύει την εφαρμογή της Συνθήκης του Δουβλίνου Νο 2, κυρώθηκε χτες στη Βουλή, με τη σύμφωνη γνώμη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η συνθήκη προβλέπει ότι μετανάστες που επιχειρούν να μεταβούν από την Ελλάδα στη Γερμανία και συλλαμβάνονται από τις γερμανικές αρχές θα επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα και αντίστροφα, υλοποιώντας έτσι τη βασική αρχή του «Δουβλίνο