Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Γιατί ο Παπαδήμος δεν έδωσε συγχαρητήρια στον Πούτιν;


Ενώ όλοι οι αρχηγοί κρατών συνεχάρησαν είτε δημόσια, είτε με επιστολή τον νέο Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, από την πλευρά του Έλληνα πρωθυπουργού, φωνή βοώντος. Ο Λουκάς Παπαδήμος, δεν θεώρησε υποχρέωση του να πει έστω τα...
τυπικά, στον Ρώσο ηγέτη...
Είναι γεγονός βέβαια πως οι δύο άνδρες έχουν διαφορετική πολιτική προσέγγιση, καθώς η Ρωσία ήταν από τις χώρες που δεν ήθελε να δοθεί η επιπλέον χρηματοδότηση και βοήθεια στην Ελλάδα και την βούληση της αυτή την είχε εκφράσει ανοιχτά στο Δ.Σ του ΔΝΤ.
Αυτό βέβαια, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την... παράλειψη του Έλληνα πρωθυπουργού, καθώς η Ελλάδα στην δεινή θέση που βρίσκεται δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέγει φίλους, ειδικά στην περίπτωση των Ρώσων, που έχουν δείξει πως μας βλέπουν ιδιαίτερα φιλικά...
πηγή

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ (Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ) ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ, ΧΕΣΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ!! ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΠΡΟΧΩΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ , ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω...

Ανώνυμος είπε...

Σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι πρωθυπουργός.
Η νίκη του Πούτιν δεν είναι "κερδοφόρα" για τ' αφεντικα του Παπαδήμου.
Πονάει πολύ κι ακόμα δε ξεκίνησε ο Πούτιν.
Έχουμε ακόμα.
Καλή δύναμη...

A.V

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι δεν άκουσα στα δελτία τίποτα για αποστολή συγχαρητήριας επιστολής από Ελλάδα και μου έκανε εντύπωση. Τώρα καταλαβαίνω ότι απλά δεν υπήρξε τέτοια επιστολή. Δε μου κάνει εντύπωση. Απλώς άλλη μια ένδειξη ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύ περισσότερο επικίνδυνοι κι από επικίνδυνοι.

Συγχαρητήρια από εμάς λοιπόν στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Τον λαό της Ελλάδας, ο οποίος εδώ και καιρό έχει πάψει να αντιπροσωπεύεται από το Ελληνικό κυνοβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

11:05 εχεις δικιο.πρεπει να μαθουν οι ρωσοι οτι αυτη η βουλη δε μας αντιπροσωπευει.

MacGyver © είπε...

@ Ανώνυμος είπε...
11:05 εχεις δικιο.πρεπει να μαθουν οι ρωσοι οτι αυτη η βουλη δε μας αντιπροσωπευει.
7 Μαρτίου 2012 11:24 π.μ.

AYTOI TO ΞΕΡΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ...

Κακλαμάνος-Καζάκης καθημερινά 12,30 -14,30
http://www.epam-hellas.gr/webtv

http://www.youtube.com/watch?v=0w5uwlsT86g&feature=youtu.be
ΚΑΖΑΚΗΣ @ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ ΒΟΛΟΣ, 96.1

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως μας αντιπροσωπευει..Υπαρχουν ακομα 2-3 εκ κομματοσκυλα που θα δωσουν ακομα και την ζωη τους για τα αφεντικα τους...Το βλεπουμε στις πορειες με ΠΑΜΕ,ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ κτλ αλλα και στα καναλια!!! Αυτοι ειναι στοχοποιηθουν πρωτοι και υστερα τα 300 γομαρια..

Ανώνυμος είπε...

Η αρχημασοναρα που να δωσει συγχαρητηρια στον ορθοδοξο χριστιανο Πουτιν.....με τιποτα αυτοι δινουν μονο εκει που ξερουν και ξερουμε κι εμεις.......Απορω πως τους ανεχομαστε ακομα ρε Ελληνες ειλικρινα ομως Απορωωωωωωωω......................................

Ανώνυμος είπε...

O παπαδημιος δεν ειναι ανδρας, αλλα ανδρεικελο. Ως γνωστον οι σιωνιστες μισουν ολους οσους πιστευουν και δρουν υπερ πατρίδος, και στην προκειμένη κατασταση τον Πούτιν.

Ανώνυμος είπε...

gamo ton sionismo to talmoud kai tous masonous

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να σκεφτουμε πολυ σοβαρα οτι ο κομπος εφτασε στο χτενι.Οτι πρεπει να γινει αυτο που κατα βαθος ολοι γνωριζουμε.Με οποιο τιμημα και με οποιο κοστος.Ετσι για το καλο της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και για το αυριο των παιδιων μας.Αλλωστε αυτου του ειδους οι πολεμοι γινονται απο τους λιγους και αποφασισμενους.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ

ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΤΡΟΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ.ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έστειλε διότι,
η μικροπρέπεια η δειλία και η ελεεινότητα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των ιδιοτελών μη εχόντων πατρίδα ανθρώπων .
Θεός τους είναι το χρήμα και η καρέκλα και είναι άφιλοι άκαρδοι αναίσθητοι και πλεονέκτες.

Δεν έστειλε γιατί φοβάται τους Αμερικανούς σιωνιστές και τους Γερμανούς ναζί εντολοδόχους του, που είναι και εργοδότες του…

Δεν έστειλε, και έτσι μόνος του δείχνει ότι είναι τελικά στο ήθος, ένα ανθρωπάκι…

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟ - ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ



Υ.Γ.
Η αλήθεια είναι ότι και να έστελνε,
ο Βλαδίμηρος θα το χρησιμοποιούσε για σκατόχαρτο.

Ανώνυμος είπε...

A!! ρε χρηστο σαλλονικα ακόμα πιστεύεις σε πρόσωπα σαν τον καραμαναλη?δεν είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά που τραβάμε να είσαι κολλημένος με τέτοια σαπρόφυτα τις κοινωνίας,κρίμα και είσαι και πατριωτάκι μου.

Ανώνυμος είπε...

AFOU O ANTROPOS INE MALAKAS TI PERIMENIS
KALA TO APOKALI O TRAKAS LOULOU

Ανώνυμος είπε...

Xristo salonika i ise k esi enas apo autous.. i signomi kiolas alla ise xazos :)

Ανώνυμος είπε...

ρε χρηστο σαλονικα ημαρτον,στ,αληθεια πιστευεις οτι ο μπουλης ειναι ο ηγετης που θα μας σωσει;ειναι δυνατον να τον συγκρινεις με τον βλαδιμηρο;περασε και δεν ακουμπησε.ο βλαδιμηρος εχει τοσες αποπειρες δολοφονιας εναντιον του και δεν λεει να το κουνησει ,και ο δικος μας με την πρωτη στραβη εβαλε την ουρα κατω απο τα σκελια και την εκανε με ελαφρα πηδηματακια,ετσι ειναι οι ηγετες;οσο για τον παπαδημο ουτε το πουτιν δεν εχει αδεια απο τα αφεντικα του να πει οχι να του στειλει και συγχαρητηρια,και δεν νομιμοποιειται κιολας γιατι κανεις δεν τον εξελεξε.τα συγχαρητηρια τα στελνει μονος του ο ελληνικος λαος και ξερει οτι ο βλαδιμηρος ειναι μαζι του και δεν θα αργησει να το αποδειξει και στην πραξη.