Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δάκρυσε ο Πούτιν ...αναστεναγμός ανακούφισης στην Ελλάδα !


Anti-ntp:Ε ρε τρέμουλο στην απέναντι ήπειρο...Μπήκε και το τελευταίο πιόνι του θεού στην θέση του...Ας αρχίσει το παιχνίδι...
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ... πάνω απο 60% η πρόβλεψη !

Δακρυσμένος εμφανίστηκε μπροστά σε 100.000 και πλέον Ρώσσους και μίλησε πριν από λίγο στη Μόσχα ο νικητής των προεδρικών εκλογών στην ...
Ρωσία Βλ. Πούτιν.

Αναστεναγμός ανακούφισης στην Ελλάδα ...αλλά και κλάμα στο αντιρωσσικό μέτωπο της Ν.Δ και του Πασόκ ..Δεν θα έχουν τρύπα να κρυφτούν οι επισκέπτες και οι αναφερόμενοι στην Αμερικάνικη Πρεσβεία των Αθηνών !

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΔΕΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

etsi einai!!!tora arxizoun ola....

Ανώνυμος είπε...

Αυτός με το μαγουλάκι είναι ένας από τους σωσίες του Πούτιν, δεν είναι ο ίδιος. Ο κανονικός είναι πιο ξερακιανός. Γεια σου ρε Βλαδίμηρε παίχτη!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα μενει να κυβερνησει ο Καζακης, να βγει απ την καταστροφικη Ευρωπαικη Ενωση και το ευρω και να συνεργαστει πληρως με χωρες οπως η Ρωσια, το Ιραν και η Κινα...
Τοτε και μονο τοτε Ελληνες θα τρωτε με χρυσα κουταλια... αλλιως ψηφιστε τους ιδιους, καθηστε στην Ε.Ε. να σας κουμανταρει και ζηστε ανεργοι, με 400 ευρω μισθο και 1,80 το λιτρο την βενζινη...

Ανώνυμος είπε...

1:03 δικιο εχεις!ο Βλαντιμιρ!ειναι πιο οστεωμενοςστο προσωπο κ το βλεμα ειναι που διαφορετικο!

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΘΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Κ'ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ!!!

ΗUNDER
που εισαι παιδακι μου????

κ θ'αρχισουν οι χοροι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΝΤΑΑΑΑΑ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΒΛΑΔΗΜΙΡΕ !!!!!!!!!!!
ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΑΚΟΜΗ; ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΕΠΕΙΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ KGB ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 400.

Ανώνυμος είπε...

Re malakes mas koroidevetai? TO sistima "fovatai" ton Poutin?

Ektimousa to blog alla pragmatika exei parei fora katifora. Meta tin avanta ston Kammeno tis EE tou NATO kai tis ONE,meta tin stirixi ston klefti Efraim, meta tin astoxi kritiki sto KKE twra ypostirizetai ton Poutin kai toys oligarxes tis Rwssias?

dld i nea taxi pragmatwn ithele na xasei o Poutin kai na nikisei o kommoynistis hgeths pou einai devteros (kai xwris tin notheia tou Poutin einai prwtos)?

Tha mas trellanei i sillogiki sas. Sinexiste etsi kai tha ktipate to kefali sas sto toixo molis parete xana ta @@ mou apo ton Kammeno stin Ellada kai ton Poutin sta diethni.

ELEOS

Ανώνυμος είπε...

Χαρές πού θά κάνει πάντως ή Εβραιο Χίλαρη Κλίντον ,καί όλο τό Εβραιοσκατοσύναφο δηλαδή!!!

Ανώνυμος είπε...

Καί ...κλάμα τά εβραιομασόνια...