Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Βαδίζοντας προς την άβυσσο της αναξιοπρέπειας


Αφήστε την 25η Μαρτίου, τα παρατράγουδα της οποίας μπορούν να αποφευχθούν με την απαγόρευση (αν θέλετε βάλτε τη λέξη σε εισαγωγικά) της παρέλασης.
Δεν είναι αυτό το θέμα...


Το θέμα είναι πως όλα αυτά είναι μικρές πρόβες γενικευμένων και μαζικών ταραχών σε όλη τη χώρα όταν ένα μεγάλο μέρος του κόσμου καταλάβει πως τα Γερμανο-γαλλικά αιμοβόρικα σχέδια τον υποχρεώνουν να χάσει τα πάντα, δήθεν για το καλό του.
Κι ένα άλλο κομμάτι, ίσως το μεγαλύτερο, καταλάβει πως θα πρέπει να σέρνεται για δεκαετίες προκειμένου να επιβιώσει, την ίδια στιγμή που οι αποικιοκράτες σύμμαχοι μας θα αλωνίζουν και θα μας ταπεινώνουν καθημερινά μέσα στην ίδια μας τη χώρα.

Πλέον όλο και λιγότεροι πείθονται πως τούτοι οι άνθρωποι θέλουν τον καλό μας.

Οι μεγάλες δυνάμεις της ΕΕ έχοντας αντιληφθεί πως η ύφεση είναι θέμα χρόνου και γι αυτές κάνουν αυτό που ξέρουν καλά: επεκτείνονται για να αντλήσουν πόρους στους οποίους θα στηρίξουν την ευημερία τους στον Νότο.

Πρόκειται για ξεκάθαρη νέου τύπου αποικιοκρατική πολιτική που ήδη για την Ελλάδα έχει ως συνέπεια απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και θα έχει κι άλλες.

Βαδίζουμε σε μια άβυσσο, σε μια φρικαλέα κατάσταση, όπου σε λίγο τίποτα δεν θα είναι αναστρέψιμο.

Ο κόσμος ακούει για δισεκατομμύρια που φεύγουν κι έρχοντα,ι την στιγμή που βλέπει τα παιδιά του και τα φαντάζεται στην κυριολεξία σκλαβωμένα.

Το μαγικό ραβδί της ανάπτυξης όταν και αν έρθει, θα έχει χάσει τις ιδιότητες του.

Και οι ασκούντες την εξουσία έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα είτε γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν είτε γιατί δεν θέλουν είτε γιατί κάποιοι από αυτούς την σχέση τους με την πολιτική την αντιλαμβάνονται ως σχέση με την εξουσία στην οποία θέλουν να παραμείνουν ό,τι κι αν γίνεται από κάτω, ακόμη κι αν η κόλαση κοχλάζει και απειλεί τους πάντες και τα πάντα.

Από ένα σημείο και μετά η κατάσταση θα πάψει να είναι ελεγχόμενη, γιατί οι απελπισμένοι κι αυτοί που δεν έχουν τίποτα να χάσουν θα είναι απελπιστικά πολλοί.

Μια παράκληση, λοιπόν, για όλους τους πολιτικούς που αγαπούν αυτόν τον τόπο: μην αφήσετε αυτήν την χώρα να κατρακυλήσει στο χάος το οποίο μπορεί να επωφεληθούν χθόνιες δυνάμεις και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο.
Σηκώστε το ανάστημα σας απέναντι σε όσους έχουν συμφέροντα από το θάνατο της χώρας μας.

Δεν είναι δυνατόν η Γερμανία που στον πόλεμο του 40, μας έστειλε 200 χρόνια πίσω, να μην μας έχει δώσει ούτε μία δραχμή και σήμερα να επαίρεται πως εξακολουθεί να κερδίζει από την Ελλάδα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ!!!

Κάντε το, παλέψτε, πάτε σε μία νέα διαπραγμάτευση όχι με την ουρά στα σκέλια, αλλά ως άνθρωποι που δεν έχετε να φοβηθείτε κανέναν.
Απέναντί σας υπάρχουν χώρες που επίσης χρωστάνε, επειδή αυτό επέβαλε η Νέα Παγκόσμια Οικονομία που αυτοί δημιουργήσανε και επιβάλλανε.

Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από μια ζωή που βαδίζει και πατάει σταθερά στο έδαφος της αξιοπρέπειας.

Αυτό είναι το αίτημα της Ιστορίας σήμερα.

Η άλλη επιλογή είναι η δυστυχία και η οδύνη, η εθνική τραγωδία, ένα πραγματικό ολοκαύτωμα, που θα το χρεωθείτε αναπόφευκτα, ακόμη κι αν η ευθύνη ανήκει ελάχιστα ή καθόλου σε εσάς.

Σκεφτείτε τα εκατομμύρια παιδιά και νέους αυτούς του τόπου.
Ανάμεσα τους βρίσκονται και τα δικά σας παιδιά.
 Αναγνώστης
kostasxan