Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Νταλάρα, μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς


Αντί να βογκάει ο γάιδαρος
βογκάει ο καβαλάρης.
Ελληνική Παροιμία

Ο κ. Νταλάρας εμφανίσθηκε στο Ίλιον, δευτέρα βράδυ (5/3/2012) όπου στα πλαίσια απολύτως αναμενόμενων επεισοδίων, υπέστη βαρύτατο γιαούρτωμα ενόσω τραγουδούσε...


Πιστεύουμε ότι δεν είναι σωστό αυτό το πράγμα που κάνανε στον τραγουδιστή. Δεν είναι ούτε έγινε πολιτικός λόγω της συζύγου του. Δεν είπε “λεφτά υπάρχουν” ούτε ήταν αυτός που απ’ το 2009 αναζητούσε με τον Στρος Καν τρόπο να φέρει το ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Παρένθεση. Να θυμίσουμε όμως ότι όπου νάναι αρχίζει η προεκλογικήπερίοδος, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί προς τα τέλη Μαρτίου, όταν δηλαδή οι συναυλίες του κ. Νταλάρα θα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότι η κα. Νταλάρα είναι υποψήφια στην Β’ Αθήνας, δηλαδή στις ίδιες λαϊκές γειτονιές όπου ό σύζυγός της κάνει τις συναυλίες. Κλείνει η παρένθεση.

Το πρώτο πρόβλημα που αφορά τον κ. Νταλάρα, είναι ότι οι αποδοκιμασίες δεν προήλθαν από την επάρατο δεξιά αλλά από τους “δικούς του” ανθρώπους. Ή τουλάχιστον απ’ αυτούς που ο ίδιος νομίζει ότι είναι “δικοί του”. Οι οποίοι τελικά αποδεικνύεται ότι δεν είναι δικοί του διότι όποιος μένει άφραγκος, άνεργος και εκνευρισμένος δεν είναι με κανέναν.

Το δεύτερο πρόβλημα που οφείλει να απασχολεί τους καλλιτέχνες που απομακρύνθηκαν απ’ τον κόσμο τους για να πάνε στην ΕΡΤ και στο Μέγαρο, είναι ότι δεν υπάρχει φάρμακο για τον ιδρυματισμό και ότι αν συνεχίσουν να κάνουν την πάπια τους περιμένουν άδειες εξέδρες και πολύ γιούχα. Ελπίζω να πήραν το μήνυμα που έστειλαν τα Λιόσια.

Το τρίτο πρόβλημα που θα απασχολήσει εμάς όλους, είναι ότι αυτό το γιαούρτωμα ήταν η κορυφή ενός μεγάλου, ορμητικού, σιωπηλού και εξαιρετικά επικίνδυνου παγόβουνου που κόβει βόλτες ανάμεσά μας.

Καλό βράδυ λοιπόν και ο σοσιαλισμός μαζί μας, που λέει και ο Αγγελάκας.

Κώστας Κουρούνης
 freepen.gr
Το είδαμε στο filologos10

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο σημερα, αντι για "μαλακα" θα λεμε "νταλαρα".

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο επάνω.