Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!


«Το χειρότερο σενάριο είναι να μην μπορεί να σχηματιστεί βιώσιμη κυβέρνηση. Και τότε θα είναι αναπόφευκτη η προσφυγή σε νέες εκλογές. Από ανάγκη, όχι από δική μου επιλογή», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.



ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ!
Η Νέα Δημοκρατία είναι "η μόνη συντεταγμένη δύναμη σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζοντας έτσι την αισιοδοξία του για την ύπαρξη αυτοδυναμίας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ άφησε παράλληλα να εννοηθεί πως θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να μη ληφθούν νέα σκληρά μέτρα και απαντά σε όσους εκτιμούν πως τον Ιούνιο θα υπάρξει και νέο πακέτο, ενώ επανέλαβε τη δέσμευση του να προχωρήσει σε μέτρα που θα ανακουφίζουν τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους πολύτεκνους.


ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ!
Στην Νέα Δημοκρατία «χωρούν όσοι συστρατευθούν στον αγώνα για αυτοδυναμία και βοηθήσουν σε αυτό. Και αν προκάλεσαν κάποιοι τραύμα προηγουμένως και σήμερα θελήσουν να το θεραπεύσουν και αυτό είναι σημαντική βοήθεια», δήλωσε ο κ. Σαμαράς ανοίγοντας έτσι την πόρτα της Συγγρού σε πιθανές συνεργασίες ακόμη και με την Ντόρα Μπακογιάννη.

ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!

ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=axpkOkLYx6Y

Anti-ntp, ως Έλληνες πατριώτες που είστε έχετε υποχρεώσει να ενημερώσετε τον κόσμο για τον Ναζιστικό κίνδυνο που φόρεσε την προβιά του πατριωτισμού.

Ανώνυμος είπε...

Α Λ Η Τ Ε Σ , Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι Τ Ο Τ Ε Λ Ο Σ Ο Λ Ω Ν ΣΑΣ, Σ Ι Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Κ Υ Λ Ι Α.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ αυτοί που κυβερνάνε τώρα δεν είναι Ναζιστές, αλλά "δημοκράτες" έτσι; Εδώ που φτάσανε τη χώρα οι "δημοκράτες", δυστυχώς μόνο με ακραίες λύσεις σώζεται τώρα η κατάσταση...

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ....ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙ Η ΠΑΣΟΚΟΣ ...ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΛΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΙΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ .ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΙ ΕΣΥ -ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ,,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΑΡΥΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΙΞΗΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ 93 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ --ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ - ΚΙ ΕΝΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΔΙΖΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΝ ΡΙΞΑΤΕ . ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ BILDERBERG .ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ,ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΑΓΡΟΤΗΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ -ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΝΑΤΗΝΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΙΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ? ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΛ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ .ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ...ΑΠΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ---i am anonymoys---

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ....ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙ Η ΠΑΣΟΚΟΣ ...ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΛΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΙΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ .ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΙ ΕΣΥ -ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ,,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΑΡΥΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΙΞΗΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ 93 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ --ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ - ΚΙ ΕΝΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΔΙΖΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΝ ΡΙΞΑΤΕ . ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ BILDERBERG .ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ,ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΑΓΡΟΤΗΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ -ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΝΑΤΗΝΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΙΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ? ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΛ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ .ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ...ΑΠΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΣΑΜΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που εχουν παραβιασει το Συνταγμα και εχουν πουλησει την πατριδα τους για να βγαλουν λεφτα ειναι πραγματικοι Ναζιστες! Να καουν στην Κολαση! Η Απελευθερωση απο το ζυγο θα ερθει !

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΣΑΜΑΡΑ