Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Να χρησιμοποιούν το όπλο τους οι αστυνομικοί ζητά ο Καρατζαφέρης


Να χρησιμοποιούν το όπλο τους οι αστυνομικοί ζητά ο ΚαρατζαφέρηςΑλλαγή της νομοθεσίας ώστε να επιτρέπεται στους αστυνομικούς η χρήση όπλου, ακόμα και χωρίς να έχουν δεχθεί πρώτοι επίθεση, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή επίκαιρης ερώτησης προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για θέματα ασφάλειας
. Από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοϊδης εμφανίστηκε καθησυχαστικός, σημειώνοντας ότι «υπάρχει και είναι χρήσιμη και εξαιρετική η νομοθεσία για την χρήση όπλων», αν και αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα.
«Οι αριθμοί της εγκληματικότητας είναι αμείλικτοι και πρέπει να δούμε κάποιους από αυτούς. Ο αριθμός των ληστειών με εισβολή σε σπίτια έχει αυξηθεί από το 2010 στο 2011, 132% κατά μέσο όρο» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
«Στη Δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο, αύξηση 300%! Στη Θεσσαλία, αύξηση 340%! Στην Κρήτη, αύξηση 700%! Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην ουσία δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχουν μπει μέσα κακοποιοί! Χρειάζεται να αλλάξει η νομοθεσία κ. Υπουργέ. Όταν μπαίνει ο ληστής στο σπίτι ή στο μαγαζί σου μπορείς και τον πυροβολείς! Δεν μπορείς εκείνη τη στιγμή να αντιπαραβάλεις τα όπλα για να δεις αν είσαι σε άμυνα. Επίσης, να αλλάξει ο νόμος και για την Αστυνομία. Δεν μπορεί ο Αστυνομικός να περιμένει να τον πυροβολήσουν και μάλιστα με καλύτερα όπλα από τα δικά του, όπως κι εσείς παραδεχτήκατε, και μετά να μπορεί να ρίξει.
Ή θα αποφασίσουμε να αναλάβουμε μέτρα προστασίας της κοινωνίας ή όλες αυτές οι ψευτοπροοδευτικές θεωρίες θα στερούν ζωές καθημερινά» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανίστηκε καθησυχαστικός, σημειώνοντας ότι «υπάρχει και είναι χρήσιμη και εξαιρετική η νομοθεσία για την χρήση όπλων», αν και αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα, και πρόσθεσε ότι «είναι ανήκουστο το φαινόμενο να έχουμε πολεμικά όπλα εναντίον πολιτών. «Η χρήση όπλων, είτε από αλλοδαπούς, είτε από Έλληνες αποτελεί ύψιστη εγκληματική πράξη που οδηγεί σε πανικό την ελληνική κοινωνία. Θα δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις για να μειώσουμε σημαντικά αυτό το πρόβλημα».
Ο κ. Καρατζαφέρης, έκανε λόγο για «καλπάζουσα εγκληματικότητα που δεν ελέγχεται» και χαρακτήρισε τα ελληνικά σύνορα «πόρτα σε αχυρώνα».
«Τρεις δολοφονίες σε μια μέρα. Έπαψε η δολοφονία να είναι είδηση. Κόσκινο είναι πάνω τα σύνορα μας και ανοχύρωτη πόλη η Αθήνα. Όσο δεν έχουν δουλειές θα σφάζουν κόσμο. Εκτραχύνονται τα πράγματα. Δίνετε στα άκρα την πόλη. Πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να καθαρίσετε την Αθήνα. Δεν μπορεί να είμαστε και τρομαγμένοι και πεινασμένοι», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ενώ έδωσε έμφαση στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών και δεσμεύτηκε ότι το κόμμα του δεν θα αφήσει ούτε έναν, αν έρθει στα πράγματα.
«Βάλτε τους σε στρατόπεδα και να παίρνουν ένα πιάτο φαί μόνο αυτοί που θα παράγουν. Να ξέρει αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν ότι θα μπει σε στρατόπεδο και θα μείνει νηστικός αν δεν δουλεύει. Δώδεκα δισ. ευρώ βγάζουν από τη χώρα το χρόνο. Δεν θα πληρώνουμε συνέχεια το έγκλημα του κ. Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα. Εμείς θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες, όταν έρθουμε στα πράγματα. Δεν θα αφήσουμε ούτε έναν», είπε χαρακτηριστικά.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε πως «χρειάζεται να ομονοήσουμε, να συζητήσουμε όλοι και να δούμε το πρόβλημα της εγκληματικότητας από την αρχή, στη βάση μιας ολοκληρωμένης αντιμετώπισης από πλευράς φιλοξενίας, υποδομών, απονομής δικαιοσύνης και σωφρονιστικού συστήματος».
«Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Ο δημόσιος βίος και η ασφάλεια των πολιτών γρήγορα θα αποκατασταθούν, να είστε βέβαιοι. Γιατί σε ορισμένες περιοχές των πόλεων μας δεν μπορούν ακραία στοιχεία να επιβάλουν το νόμο. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας που προσβάλει συνολικά την εικόνα της χώρας. Πολύ γρήγορα θα αποκαταστήσουμε την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια- και θα σταματήσει η εικόνα της χώρας που έγινε το μαύρο πρόβατο» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης και κατέληξε λέγοντας:
«Πρέπει να λύσουμε το θέμα της φιλοξενίας και των υποδομών, ώστε όποιος λαθρομετανάστης μπαίνει στην χώρα θα ξέρει ότι θα γυρίσει στην πατρίδα του εκτός και αν είναι πρόσφυγας.
Είναι μείζον ζήτημα το θέμα της ασφάλειας. Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν φαινόμενα διάδοσης πολεμικών όπλων που χρησιμοποιούνται ακόμα και μέσα στους δρόμους. Είναι ένα μεγάλο ζήτημα που χρειάζεται τη συμβολή όλων».
ethnos.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΜΕΙΛΙΧΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμαστείτε για εμφύλιο.

Ο Καρατζαχέστης ξέρει τι έρχεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΟΛΙ. ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ, ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΗ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΕΣ, gays...

Ανώνυμος είπε...

Αν λέμε, αν, χρησιμοποιήσει ο μπάτσος το πιστόλι, πάνω στον καρατζαφέρη υιό, τι θα λέει άραγε ο σκατόχοντρος;

Ανώνυμος είπε...

MIXAΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ.Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ,ΕΙΧΕ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΛΑΘΕΙ,ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ,ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΛΑΖΟΥΝ.ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ,ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΕΡΝΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτά τα σχόλια για τον Καρατζαφέρη δεν έχουν νόημα, ούτε είναι δουλειά του να τραβάει πιστόλια σε μονομαχίες σαν σερίφης.
Δεν βλέπω τα προτείνει κάτι που να μην ισχύει στις πολιτισμένες Ευρωπαικές δημοκρατίες.
Αν πρόκειται να μας απαλλάξει από το καρκίνωμα της λαθρομετανάστευσης τότε βεβαίως να ψηφισθεί.

Ανώνυμος είπε...

ευχομαι σε ολους εσας που κατακρινετε την αποψη του κατατζαφερη να μην πατε ``εσεις η καποιος κοντινος σας ανθρωπος`` απο σφαιρα κακοποιου ο οποιος δεν εχει εκτελεστει πιο πριν απο τις σφαιρες αστυνομικων. αντε κοπριτες, επαναστατες του καναπε. πηγαιντε εσεις να μας κυβερνησετε. Προεδρε συνεχισε ετσι!!!
Ζευς

Ανώνυμος είπε...

ο καρατζαφέρης να παει στην συρία να πυροβολεί πολίτες...ανατολίτες ραγιάδες που θέλετε να λέγεστε και πολιτισμένοι ...

αυτά δεν είναι που λέμε την τουρκία απολίτιστη ; σαν τα μούτρα τους δηλαδη να γίνουμε.τόσο μυαλό οι έλληνες.αυτός είναι ο πολιτισμός μας...όπλα και μπάτσοι...ο πολιτισμένος προφέρει γνώση και ευημερία όχι σφαίρες και ξύλο...

στην συρία και στον λίβανο να πάτε με τα φιλαράκια σας τους μουσουλμάνους δικτακτορες

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ. ΕΣΥ ΖΕΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΣΕ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΑΝΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΘΑ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΑΛΛΙ ΟΠΩΣ ΕΚΛΑΣΕ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ; ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ; ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με τους 2 παραπάνω άντε γιατί ότι ναναι μας λέει ο κάθε καραγκιόζης...τι να περιμένεις απο κόσμο που πιστεύει σε λαμόγια σαν τον καρατζαφέρη ...

Ανώνυμος είπε...

ama exoun ta arxidakia na ton perasoun ton nomo...
oloi astinomikoi tha ntithoume kai tha bgoume sto Sintagma me stoxo tous 300 alites...