Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜE ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΣ


anti-ntp.net
Το γεγονός ότι μας στερούν την χαρά και το χαμόγελο μπορεί για κάποιους να είναι και η μόνη αιτία εξέγερσης. Δεν δέχομαι οτι κάποιος μπορεί να μου αφαιρέσει το γέλιο και την αστείρευτη χαρά που είχα και συνεχίζω να έχω, όπως και την εθνική μου κυριαρχία. Να θυμάστε: Δεν πουλάμε αιγαίο - θράκη- πετρέλαια και την ιστορία μας για ένα κομμάτι ψωμί ή επειδή έτσι μας λένε οτι πρέπει να γίνει οι πληρωμένοι παπαγάλοι των καναλιών. Με αυτά που θα έρθουν θα τρίβεται τα μάτια σας... όχι όμως όσο σύντομα νομίζετε, αλλά μην χάνετε χρόνο, προετοιμαστείτε.Θα τους αφανίσουμε,  δεν φοβόμαστε γιατί... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ κ. ΚΑΜΕΝΟ...
Αγαπητοί μου μετά χαράς, σας παραθέτω ένα σημαντικότατο άρθρο που έκανε τον κόπο μιά δημοσιογράφος να το συντάξει και να το αναρτήσει στο ελληνικό ιστολόγιο.Πρίν απο μερικούς μήνες προσπάθησα μεσω προσωπικού μέιλ να κινήσω την προσοχή στην ηλ. εφημερίδα του κ.Χαρδαβέλα Newsbomb, για το θέμα αυτό, αλλά δεν ασχοληθήκανε, ίσως γιατί θα έπρεπε να το μεταφράσουν απο την γερμανική γλώσσα στα ελληνικά.Το άρθρο αναφέρεται ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.Ζώ στο ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ, εδώ και πολλά χρόνια και απο ένα τυχαίο συμβάν πρίν μερικούς μήνες,ανακάλυψα την σοκαριστική αυτή ΑΛΗΘΕΙΑ.Στο γκουκγλ και γιούτιούμπ υπάρχει άφθονο υλικό αλλά μόνο στην γερμανική γλώσσα.
Ώσπου πρόσφατα το βρήκα πληρέστατο και απολύτως ακριβές και στα ελληνικά.
ΠΑΡΑΚΑΛΏ να το διαβάσετε όλο προσεκτικά και να το διαδώσετε παντού. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα όπλο που άν χρησιμοποιηθεί σωστά απο μάς θα καταφέρουμε να γυρίσουμε το σουβλί και να απαλαγούμε όλοι απο αυτά τα φρικιά.

http://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2012/02/Germaniko.pdf

http://www.koutipandoras.gr/?p=16132

Όσοι κατέχουν την γερμανική γλώσσα ας χυπήσουν στο google ή youtube, BRD GmbH

ΥΓ. Άραγε το γνωρίζει αυτό ο κ. ΚΑΜΕΝΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

...ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...