Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Η ΛΕΣΒΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ!!!!


Η Δήμητρα Γαλάνη κάνει λόγο για κανιβαλισμούς και λέει χαρακτηριστικά: «Είναι κανιβαλισμοί οι επιθέσεις που δέχεται ο Γιώργος Νταλάρας».

Αν ήταν αγνές οι προθέσεις της Δ.Γαλάνη, το πρώτο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να καταδικάσει τις δηλώσεις Νταλάρα περι: "Μνημόνιο ή καταστροφή", "Το αιγαίο ανήκει στα ψάρια του" και μετά να μιλήσει για κανιβαλισμούς.


28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολες οι πατσαβουρες του Μάτσα στο προσκυνημα του χρήματος!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα και είχε, τουλάχιστον, μεγάλη φωνή .....

Ανώνυμος είπε...

Δεν την πάω τη Γαλάνη, αλλά τι σχέση έχει ότι είναι λεσβία;

Ανώνυμος είπε...

Ξεφεύγει το Ant-ntp....
Κρίμα!

Τι σας νοιάζει ρε μαλάκες αν είναι λεσβία/gay ή οτιδήποτε κάποιος ΟΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ????

π² είπε...

Μάγκες ξεφύγατε τελείως!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν έχει κάποια σχέση ότι είναι λεσβία, στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν έχει. Αλλά γενικότερα είναι γνωστό πως οι λεσβίες και οι πούστρες βοηθούν ο ένας τον άλλον φτιάχνοντας τα λόμπυ τους. Το κακό στην όλα ιστορία εσύ που το παίζεις αθώος και αγνός, να σε ενημερώσω πως αν είσαι μικρός και αγνωστός τραγουδιάρης, για να σε πάρουν στο μαγαζί τους, πρέπει να στον φορέσουν, και άλλα τέτοια ωραία.

Ανώνυμος είπε...

Ολες οι λεσβιες και οι γκει παντα ενωνονται για να υποστηριξουν ο ενας τον αλλον.
Στην πυρα ολοι οι ομοφυλοφιλοι και οι ανθελληνες.

Ανώνυμος είπε...

απαραδεκτοι , τι σχεση εχει το οτι ειναι λεσβια .μην ειστε τοσο μαλακεσ εκει στο αντι ντπ παρακαλω

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές είστε ό,τι να 'ναι...

Με ποιο δικαίωμα θίγετε κάποιου τις σεξουαλικές επιλογές; Και μάλιστα σε θέμα άσχετο με αυτή την επιλογή...

Κωλοφασιστάκια!

gaoutsos είπε...

Γαλανη Νταλαρας Μουσχουρη ολοι στο κολπο
http://gaoutsos.blogspot.com/2012/03/blog-post_8493.html

Ανώνυμος είπε...

τοσους μηνες δεν ειδε τον κανιβαλλισμο σε βαρος του ελληνικου λαου. νεα παιδια βουτηγμενα στην απογνωση, γεροντες βουτηγμενους στη δυστυχια και στην ανεχεια, αγεννητα παιδια φορτωμενα με χρεη πριν δουν το φως του ηλιου, ολη την κοινωνια να ισοπεδωνεται απο τους ξενους και ντοπιους τοκογλυφους-"επενδυτες'. δεν τον ειδε αυτο τον κανιβαλλισμο η δημητρα, δεν ειπε ουτε μια λεξη, ουτε ενα επιφωνημα δεν ακουσαμε απο το στομα της. εχει πει υπεροχα τραγουδια, αλλα αυτο δεν θα μας εμποδισει να της πουμε "ντροπη" . αφου δεν μιλησε μεχρι τωρα, επρεπε να συνεχισει τουλαχιστον να σωπαινει, ας δηλωνε ρε αδερφε απουσα . αυτο που κανει ειναι ξεπεσμος σαν της μαριας αντουανεττας.ας καταλαβουν επιτελους ολοι τους οτι δεν μπορει κανεις με δηλωσεις, πραξεις και παραλειψεις να επιδοκιμαζει τον εξανδραποδισμο του ελληνικου λαου και να πιστευει οτι δεν θα τιμωρηθει.να μαθουν να μας φοβουνται ολοι. ανοχη τελος.

Ανώνυμος είπε...

re zwa sas epiase o ponos pou tin eipan lesvia;to oti einai to skato kai ayti tou matsa kai ypostirizei ton prodoti de sas noiazei;

Ανώνυμος είπε...

Απεχθανομαι και μισω τις λεσβιες και τους γκει.
Ολοι αυτοι κανουν κομμα και υποστηριζει ο ενας τον αλλον.
Δεν θα επρεπε να υπαρχουν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Νταλαρας-Μουσχουρη-Γαλανη...Οι εκπροσωποι της νεας ταξης...

Ανώνυμος είπε...

μερικοι το μονο που βρηκαν να σχολιασουν ειναι γιατι αναφερθηκε οτι η γαλανη ειναι ανωμαλη.τι να πω..

maria είπε...

OΛΑ ΔΕΚΤΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΣΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.ΝΤΡΟΠΗ.ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Χανετε το δικιο σας αναφερομενοι στο οτι ειναι λεσβια.Ειναι ντροπη αυτο που κανετε.Δεν τα κανουμε σημαια αυτα τα πραγματα.Κριμα γιατι σας διαβαζω συχνα και απογοητευτε μ αυτο που κανετε.

Ανώνυμος είπε...

oλοι αυτοι εγιναν αυτο που ειναι, απο το κοσμο και αντι να ειναι στο πλευρο μας ,με τουσ μισθους πεινας ,το ξεπουλημα τησ πατριδας, εχουν στομα και μιλανε απο τισ βιλαρες, που τουσ φτιαξαμε ακουγοντασ τους...ντροπη τους να πανε να κρυφτουν εχουν μεγαλο θρασος προδοτες....καλα τα ειπε ο καζαντζιδης για αυτον ειχε μεγαλο δικιο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ότι έχει άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις δεν μου ΚΑΙΓΕΤΑΙ καρφί. Το ότι υποστηρίζει τον αχώνευτο ΝΤΑΛΑΡΑ είναι απολύτως φυσιολογικό.... αφού οι "κακότεχνες" νομίζουν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν χωρίς κοινωνικό αντίλογο (άσε που εξυπηρετούν και τους πολιτικούς σκοπούς των 300 άχρηστων)...

Κακή διατύπωση πάντως ο τίτλος του άρθρου....

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ...ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΤΠ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ!!! ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ...ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με 2:30

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ!!!!

ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ;;ΠΟΙΑ ΜΑΝΑ ΘΕΛΕΙ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΑΥΤΟ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΕΙ ΛΕΣΒΙΑ;ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ .....?ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ;
ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ; ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΒΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΦΙ Κ'ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ!

ΗΓΕΤΗΣ

ΚΟΝΑΝ είπε...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΑΛΑΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΟΥΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ,ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΥΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ;ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ Η ΓΑΛΑΝΗ ,ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ .ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΝΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.ΕΓΙΝΑΝ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας για τον ρατσιστικό τίτλο του άρθρου! Αίσχος. Υποκριτές θα αποδειχθείτε κι εσείς στην anti ntp. Λυπάμαι πολύ. Ιδεολόγοι της πλάκας...
Τελικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα για αυτόν τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Δέ θα ξεχάσω μια ανάρτηση στο τέλος του περασμένου έτους, σύμφωνα με την οποία ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος 'απειλούσε' οτι σε έντυπο το οποίο αναμενόταν να εκδώσει το Φεβρουάριο, θα δημοσίευε ονόματα 'επωνυμων' οι οποίοι είναι ομοφυλοφυλοι.

Προσωπικά, με τέτοιες και παρόμοιες προσπάθειες δεν εντυπωσιάζομαι διόλου. Η ρουφιανιά, απ'όπου κι αν προέρχεται μου προκαλεί μονο αηδία. Γιατί αυτός ο τίτλος πέφτει στο επίπεδο κάποιων που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τη προσωπική ζωή κάποιων για να 'θρέψουν' τη δική τους αναγνωρισιμότητα; Η οργή μας πρέπει να μας κάνει ίδιους με αυτούς;

Δε με ενδιαφέρει καν τι κάνει στο σπίτι της η Γαλάνη και ο καθένας. Το πως διαχειρίζεται την προσώπική της ζωή είναι δικό της θέμα. Ατυχώς επέλεξε να δώσει δίκιο σε κάποιον που 'κλαψουρίζοντας' για τη φτωχολογιά και τα βασανά της απέκτησε όνομα και περιουσία και τώρα αποπειράται να ενισχύσει το πολιτικό μέλλον της συζύγου του (με αμφίβολα αποτελέσματα κατά τη γνώμη μου).

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δικαίωμα δικό μας είναι να επιλέγουμε ποίον στηρίζουμε και ποιόν όχι. Προσωπικά επιλέγω να γυρίζω την πλάτη σε κάθε 'εντεχνη' (καταχρηστικά αποκαλούμενη) φάρσα και στους εκπροσώπους της.

Δε χρειάζονται ούτε προσβολές ούτε βρισίδια. Προφανώς το μόνο μέρος που τους πονάει είναι η τσέπη τους. Αν αυτός ο πόνος είναι το μόνο που σέβονται, τότε χτυπήστε τους εκεί...

Ανώνυμος είπε...

Οταν ομως επηρεαζει ενα μεγαλο κοινο και περναει συγκεκριμενες γραμμες εχει σημασια.Ζω στις ΗΠΑ και το Χολυγγουντ με τους φλορους και τις λεσβιες επηρεαζουν ολους τους ηληθιους που τους πιστευουν.Παψτε να παιζεται το παιχνιδι των νεοταξιτων με το να σας αφηνουν αδιαφορους οι γκευ και οι λεσβιες γιατι με τη δημοσιοποιηση του τροπου ζωης τους θα επηρεασουν και θα τραβηξουν κάι τα παιδια σας μια μερα και τοτε ειμαι βεβαιος πως θα το ξαναεξετασετε.Οσον αφορα τη Γαλανη δεν εχω γνωμη οσα εγραψα ειναι για γκει λεσβιες και και νεοταξιτες.