Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μεταβιβάστηκαν οι δικογραφίες για δύο υπουργούς


Στέλιος Μπαμιατζής

Το υπουργείο Δικαιοσύνης απέστειλε την Παρασκευή στη Βουλή τις δύο δικογραφίες που σχηματίστηκαν από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, σε βάρος του τέως υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Όσον αφορά στη ....

δικογραφία σε βάρος του κ. Παπουτσή, αυτή σχηματίστηκε κατόπιν αιτήματος του πρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την εγκληματικότητα γύρω από τα Προπύλαια.
Η δεύτερη δικογραφία κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου αποτελεί "μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου Γεωργίου Στεφανίδη, για πράξεις και παραλείψεις, που φέρεται να τέλεσε ο τέως υπουργός Οικονομικών κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του".

πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για τις τωρινες πραξεις πραληψεις παραχωρησεις δασικων εκτασεων σε εφοπληστες και μυστικων συμφωνιων με την τουρκια για ηλεκτροδοτηση νησιων,για τα της ΔΕΗ για τους απατεωνες Φλωρους και Μηλιωνηδες για την κλοπη των 200εκ ευρω που εστειλαν στην στην ελβετια και κυκλοφορουν ελευθεροι λεει τιποτα η δικογραφια του παπακωσταντινου?
για τα 32 δις ευρω που χαρισε σε μεγαλοοφειλετες του δημοσιου λεει τιποτα?
για το μαγειρεμα που μας οδηγησε στο δντ λεει?
για τις κατ εξαιρεση τροπολογιες για συμφεροντα κολλητων του στην ενεργεια και το περιβαλλον εχει τιποτα?
οσο για τον κ παπουστη θα του βαλουν τον ψεκαστηρα στον πισινο για τους προληπτηκους ψεκασμους πανω σε ειρηνικους διαδηλωτες ενω οι υπαλληλοι του κομματος του εκαιγαν την Αθηνα?
θα ειναι και αυτα μεσα?
Η γνωμη μου ειναι οτι με την παραπανω δικογραφια θα βγουν λαδακι παρθενο και θα θα διαγραφουν οπως παντα ολα τα αδικηματα γιατι ας μην ξεχνιωμαστε αυτοι που αποφασιζουν για το αν διωχθουν ειναι οι ιδιοι και τα κομματα τους.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΚΚΤΟΝΤΑΔΕΣ .....ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ?????? ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΠΑΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.....ΚΑΙ ΚΟΨΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ.....ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?????