Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Επειδή δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια…


Προς:

τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ.Παπούλια

Κοινοποίηση προς:

τον πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο

τα μέλη της κυβέρνησης

τον πρόεδρο του Ελλ. Κοινοβουλίου...


τους αρχηγούς των κομμάτων

τους κ.κ. Βουλευτές

τους προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων

τον εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Ανοιχτή επιστολή

Κύριοι,

Τα τελευταία χρόνια και ιδιαιτέρως την τελευταία τριετία παρακολουθούμε τη συστηματική καταπάτηση του συντάγματος και την παραβίαση κάθε κανόνα δικαίου, προκειμένου να υπηρετηθούν συμφέροντα αντίθετα προς τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού που έχετε ορκιστεί και οφείλετε να υπηρετείτε.

Ενδεικτικά αναφέρω την κατά παράβαση του συντάγματος ψήφιση του μνημονίου 1 και την επίσης παράνομη υπογραφή της πρώτης δανειακής σύμβασης από τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου χωρίς καμία νομιμοποίηση και κρυφά από τον Ελληνικό λαό και το κοινοβούλιο, την κατά παράβαση του συντάγματος, βάσει του μνημονίου 2, εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και τον έλεγχο του Ελληνικού κράτους σε ξένες δυνάμεις που καμία νομιμοποίηση δεν έχουν να επεμβαίνουν στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, τις δεσμεύσεις ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα αμφισβητούμενων δανειστών με κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού.

Από την 11η Νοεμβρίου του 2011, παράνομα και αντισυνταγματικά, διορίσατε αντίθετα προς τη βούληση του Ελληνικού λαού ως πρωθυπουργό της χώρας τον κ. Λουκά Παπαδήμο. Με πραξικόπημα άνευ προηγουμένου όχι μόνο προβήκατε στο συγκεκριμένο διορισμό αλλά πράξατε συνωμοτικά σε συνεργασία με τους αρχηγούς των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ και αντίθετα από τη λαϊκή βούληση προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια των ξένων δυνάμεων, παραβλέποντας και παρακάμπτοντας την ίδια τη βούληση του λαού που οφείλετε να υπηρετείτε.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των παραβιάσεων, μέρος των οποίων παρέθεσα ενδεικτικά, ο Ελληνικός λαός έχει οδηγηθεί στην απελπισία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Με σωρεία παράνομων αποφάσεων και νόμων που ψηφίζονται κατ’ εντολήν ξένων δυνάμεων και εις βάρος τους Ελληνικού λαού, όχι μόνο λεηλατείται η δημόσια περιουσία και το μεγαλύτερο μέρος οδηγείται σε ξεπούλημα ώστε να αποκομίσουν οφέλη ξένοι προς τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, αλλά λεηλατείται και το ιδιωτικό εισόδημα υποβαθμίζοντας το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων και οδηγώντας τη μεγάλη πλειοψηφία να αντιμετωπίζει σοβαρότατο πλέον πρόβλημα επιβίωσης.

Κατά παράβαση του άρθρου 1 παρ. 2 «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και παρ. 3 «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και τουΈθνους και ασκούνται όπως ορίζει το σύνταγμα» παραβιάσατε και παρακάμψατε τη λαϊκή βούληση.
Κατά παράβαση του άρθρου 2 παρ.1 «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας» του άρθρου 4 παρ.1 «οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου» παρ.2 «οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις» και παρ. 5 «οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους» οδηγήσατε τον Ελληνικό λαό στην αναξιοπρέπεια, την ανέχεια και την κοινωνική ανισότητα.
Κατά παράβαση του άρθρου 5 παρ. 2 «όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους…» παρ. 3 « Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Κανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται…», του άρθρου 7 παρ.2 «Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται» καθώς και του άρθρου 11 παρ. 1 «οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα» ασκήσατε βία μέσω της αστυνομικής αυθαιρεσίας και καταστολής προκειμένου να εμποδίσετε την ελεύθερη έκφραση της βούλησης του Ελληνικού λαού, που ορίζεται και προστατεύεται ρητά από το σύνταγμα.
Κατά παράβαση του άρθρου 22 παρ.1 «Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξίψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού» διαλύσατε κάθε νομική προστασία των εργαζομένων και σπεύσατε να νομοθετήσετε κατ’ εντολήν και προς όφελος των δανειστών και ενάντια στο εθνικό συμφέρον.
Κατά παράβαση του άρθρου 28 παρ.3 «Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δε θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας» συνεναίσατε στην εφαρμογή και ψήφιση του νέου μνημονίου (γνωστό ως “μνημόνιο 2″) και την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης παραχωρόντας εν γνώση σας καθ’ ολοκληρίαν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος χωρίς καν την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών (300).

Για όλα τα παραπάνω καθιστώ υπεύθυνους όλους όσους απευθύνεται η παρούσα επιστολή οι οποίοι προέβησαν ή συνέβαλαν με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους στις ανωτέρω παραβιάσεις ή και εκτροπές του συντάγματος.
Ειδικά για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον θεωρώ επίορκο διότι βάσει του όρκου του: «ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού» έπραξε αντίθετα με τα καθήκοντα που του έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός, συνηγορώντας και συνεπικουρώντας δια της υπογραφής του σε όλες τις παράνομες και αντισυνταγματικές αποφάσεις.

Βάσει όλων των παραπάνω και δεδομένης της ακούσιας ή εκούσιας αδυναμίας της δικαιοσύνης λόγω του νομικού παράδοξου που προκύπτει από το “νόμο περί ευθύνης υπουργών” που καθιστά του ενόχους και δικαστές των αδικημάτων τους, και επειδή η έως τώρα πρακτική και τακτική της δικαιοσύνης δείχνει ότι δρα σε πλήρη αρμονία και σύμπνοια με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τους εντολοδόχους του εκμεταλλευόμενη τον παραπάνω νόμο, καθίσταται σαφές ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ενεργοποίησης τους άρθρου 120 παρ.2, 3 και 4 του συντάγματος.
Άρθρο 120 παρ. 2 « O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων» παρ. 3 « O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος» και παρ.4 « H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Βάσει της παρ. 4 νομιμοποιούμαι και υποχρεούμαι να πράξω ως Έλληνας πολίτης ό,τι είναι δυνατόν για την αποκατάσταση της εννόμου τάξεως και την επαναφορά της λαϊκής κυριαρχίας.

Αρχής γενομένης από την ανάρτηση της παρούσας επιστολής σας γνωστοποιώ ότι αρνούμαι να νομιμοποιώ πλέον την παρούσα κυβέρνηση με την πλήρη ανυπακοή μου σε οποιαδήποτε απόφαση, νομοθέτημα, επιβολή φόρου, ειδικών τελών, όπως επιβάλεται δια νόμου ή εγκυκλίου.
Νομιμοποιούμαι να αντισταθώ σε κάθε επιβολή και καταχρηστικό μέσο που χρησιμοποιείται ή θα χρησιμοποιηθεί για την επιβολή των παραπάνω.
Επιφυλάσσομαι για κάθε άλλη πράξη, όπως αυτή απορρέει από την υποχρέωσή μου ως Έλληνας πολίτης απέναντι στο σύνταγμα βάσει του άρθρου 120 παρ.4, που είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της νομιμότητας, της Δημοκρατίας, της λαϊκής κυριαρχίας και την υπεράσπιση του Εθνικού συμφέροντος.
Η ανυπακοή αυτή θα ισχύει έως ότου εκλείψει ο λόγος για τον οποίο γίνεται.

Ελλάδα 2 Μαρτίου 2012

Ένας Έλληνας πολίτης

_____________________________________

ΣτΣ. Όποιος συμφωνεί με την παρούσα επιστολή μπορεί να την αναρτήσει στον blog του και να την προωθήσει δηλώνοντας την αντίσταση και ανυπακοή του στο παρόν καθεστώς.
Επίσης μπορεί να την προωθήσει και αυτός με e-mail σε αυτούς τους οποίους αναφέρεται, στον τύπο, σε άλλους συμπολίτες ώστε να διαδοθεί και να δηλώσουμε όλοι μαζί την αντίστασή μας και την ανυπακοή μας.
Αυτή η επιστολή ας αποτελέσει την αρχή της αντίστασής μας…
Ένα είναι σίγουρο, ότι κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα
πηγη