Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ρόδος: Γιαούρτωσαν και πήραν στο κυνήγι πολιτικούς στην παρέλαση!


Επεισόδια στην παρέλαση για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου... στη Ρόδο, όπου παραβρέθηκαν ο γγ Νησιωτικής Πολιτικής, Δ. Χαλκιώτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, και οι ανεξάρτητοι...
βουλευτές Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρας.

Τα μέλη ομάδας «αγανακτισμένων» πολιτών, αφού επί αρκετή ώρα αποδοκίμαζαν τους πολιτικούς με υβριστικά συνθήματα, έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και εκσφενδόνισαν προς την εξέδρα των επισήμων γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παρέλαση.

Οι πολιτικοί αποχώρησαν και οι «αγανακτισμένοι» πολίτες παραμένουν στο σημείο πολιορκώντας την εξέδρα, όπου βρίσκονται οι εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας.
πηγή

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ετσι τους χρειαζεται .Λαος ενωμενος ποτε νικημενος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΠΑΘΑΝ........ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

livestream.com/epamwebtv


Ζωντανά Καζάκης Κακλαμάνος

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕς ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ;ΓΑΜΙΜΕΝΟΙ,ΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΑΣ.ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το ονειρο σου φιλε 12.43 το εχουμε ολοι.Μονο αυτοι φαινεται οτι δεν θελουν να το καταλαβουν και κανουν σχεδια για συγκυβερνησεις..λες και ειμαστε χαζοι να τους ψηφισουμε.

Ανώνυμος είπε...

12:49 μ.μ. εχεις απολυτο δικιο αλλα δυστυχως υπαρχουν μερικοι ανεγκεφαλοι που θα τους ψηφισουν...οπως παντα και μετα βγαινουν οι ιδιοι και μυξοκλαινε.....μακαρι να βγω ψεευτης

Ανώνυμος είπε...

Παιδες δυστυχως υπαρχουν πολλοι συνελληνες που ακομα τους πιστευουν. Μολις διαβαζα στο Βημα στο διαδικτυο ακριβως για αυτο το θεμα της παρελασης στην Ροδο. Πατε να δειτε σχολια του κοινου να φριξετε. Γενικοτερα πολλοι απο τους αναγνωστες του Βηματος ειναι φανατικοι υπερ Παπαδημου και μαστιγωνουν καθε τι Ελληνικο.

Ανώνυμος είπε...

εφημεριδα ειναι τι θα γραψει υπερ των ελληνων?υπερ των προδοτων θα γραψει................μην ακουτε ολες αυτες τις προπαγανδες...παιζουν το συνιθησμενο πολιτικο παιχνιδακι,κρυφτουλι λεγοντας μερικοι απο αυτους θα συγκυβερνησουν τα δυο κομματα,ο αλλος λεει οτι δεν θα συγκυβερνησουν ο καθε ενας οτι να ναναι μην τους πιστευετε θα κανουν τα παντα,θα πουν τα παντα για να βγουν,μολις διαβασα σε ενα blog οτι θα ορισουν και την ΑΟΖ της ελλαδας,μολις βρηκαν και το πετρελαιο...ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ:
ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Είναι όμως αδιόρθωτοι...Παρότι είχαν λάβει από πολλές πλευρές το μήνυμα ότι είναι ανεπιθύμητοι,αυτοί εκεί:με τα καρτελάκια στις καρέκλες της εξέδρας,το ύφος 100 καρδιναλίων...Έπρεπε να τους δείτε πώς έφευγαν ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ σαν λαγοί όταν το αγριεμένο πλήθος πλησίασε απειλητικά στην εξέδρα...Δυο-δυο ανέβαιναν τα σκαλιά της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία) .Τελικά έμειναν μόνον οι στρατιωτικοί και ο δεσπότης και η παρέλαση συνεχίστηκε κανονικά.
ΝΑΙ στις παρελάσεις,ΟΧΙ στους προδότες πολιτικούς!

Ανώνυμος είπε...

http://olympia.gr/2012/03/07/video-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%83/ video με τα γιαουρτια που εφαγαν στην ροδο