Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ:Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πριν πάω στο Άγιο Όρος ήμουν ψυχικά κουτσός»


Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πριν πάω στο Άγιο Όρος ήμουν ψυχικά κουτσός»Για τον λόγο που δεν έχει βαπτίζει ακόμα τις κόρες του μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Πρωινό mou αλλά και πώς άλλαξε η ζωή του μετά την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως θέλει να βρει ένα ιερέα που να είναι όντως αφιερωμένος στο Θεό για να του εμπιστευτεί τα παιδιά του.
«Μόνο πιστεύω; Η Παναγία μου άλλαξε τη ζωή. Όταν πήγα....
στο Άγιο Όρος έγινε ένα θαύμα μέσα μου. Ήμουν κουτσός ψυχικά και έφυγαν οι πατερίτσες. Υπήρχαν κάποιες αλυσίδες ψυχικές που τις κουβαλούσα πολλά χρόνια και πήγα στο Άγιο Όρος και άνοιξαν. Είμαι βαθιά Χριστιανός. Δεν λέω όχι αλλά να βρω έναν άνθρωπο που θα μου τον στείλει ο Θεός».

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ LEXOTANIL ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ας δουμε προσεχτικα τη μπλουζάκι φοράει ο βαθιά χριστιανός... Αλλά τι Χριστιανός δεν μας είπε...

Ανώνυμος είπε...

o ανθρωποσ ειναι μεγαλο ψωνιο παρτι αν θελεις κανεις αν δεν θελεις πας μονο σου και βαφτιζεις το παιδακι αντε τωρα χριστιανος η εβραιος εισαι;αντε ψωνια ε ψωνια...

Ανώνυμος είπε...

12:08
Ευκολο να κρινεις ετσι;
ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΣΚΗΤΩΝ ΕΡΗΜΙΤΩΝ ΤΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΗΣΤΩΝ
ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΘΕΟΣ ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!ΟΣΟ Γ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ!Κ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ Κ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ

ΗΓΕΤΗΣ

Αλάρμ....... είπε...

Φίλε ΗΓΕΤΗ δεν τους έχεις καταλάβει ακόμη;
Είναι φώς φανάρι ότι όλοι οι προηγούμενοι σου σχολιαστές
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ.
ΜΉΝ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Χάνεις χρόνο και δυνάμεις.
Άστους να γαβγίζουν και να βγάζουν αφρούς από τη λύσσα τους όπως ακριβώς κάνουν οι δαίμονες.
Και το βλέπω αυτό με κάτι ειδωλολάτρες που κυκλοφορούν εδώ μέσα.Μόλις ακούν Χριστό τους πιάνει φρίκη....
Απορώ πως τους ανέχεστε.
Και κάνετε και διάλογο μαζί τους...!

Να ξέρετε και το εξής.
Αυτοί οι νεοπαγανιστές ειδωλολάτρες είναι που πίσω απο την ΑΠΑΤΗΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της ανωνυμίας βλασφημούν εδώ μέσα με ακατανόμαστες ύβρεις το άγιο όνομα του Θεού και της Παναγίας Μητρός του, κάτι που μόνο δαιμονισμένοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν ή δαίμονες.
Σημείο που δείχνει φανερώτατα και ποιός είναι αυτός που λατρεύουν και αποκαλούν φώς οι τετυφλωμένοι απο τα αισχρά πάθη τους δυστυχείς Έλληνες νεοειδωλολάτρες:
Ο ίδιος ο σατανάς.
Ο οποίος μετασχηματίζεται ακόμη και σε άγγελο φωτός προκειμένου να εξαπατήσει τους ανθρώπους.

Ακούς εξαπατηθέντα αδελφέ μου;

Ξέρουμε ποιός είσαι.Σταμάτησε τις βλασφημίες διότι το θέμα θα πάει νομικά.
έχει μπουζού η υπόθεση.τόπιασες;

Θουκυδίδης, αλλά όχι ειδωλολάτρης

Ανώνυμος είπε...

Αλαρμ.....
ειναι πολυ αργα!κ χαιρομαι οταν γνωριζω ατομα σαν κ σενα!κ τον οροσειβιο πιο κατω!εχεις δικιο αλλα οταν θα παρουσιαστω στο χριστο θα μου πει:πως δεχοσουν αδιαμαρτυρητα οσα ακουγες;κ δεν θα εχω δικαιολογια κ θα σκυψω το κεφαλι!κ τοτε ποιος ο λογος που ολη μ τη ζωη ακουγα χριστιανα τα τελη της ζως ημων ανωδυνα ανεπαισχυντα ειρινικα κ καλην απολογιαν την επι του φοβερου βηματος του χριστου αιτησωμεθα
Ηαληθεια ειναι οτι μ'εχουν κουρασει καποια πραγματα κ δ θελω ν σχολιαζω πια!σε βλεπω ομως πρωτη φορα!!!!!!!αλλα μια φωνη μου λεει οτι σε ξερω λες ναναι του ΚΥΡΙΟΥ;ΑΩ;
ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 12 : 39

Φίλε στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ αμα μετανώησε τελευταία στιγμή αυτος που ήταν διπλα στον Χριστό .
Εγώ δεν ειμαι Χριστός για να το συγχωρήσω και η πολιτεία δεν ειναι ο παράδεισος , έχουμε κάποιους νόμους τους τηρείς καλός αν δεν τους τηρείς τράβα φυλακή οπως ο μαλάκας ο εφραίμ που πούλαγε λίμνη για έδαφος και δεν άφηνε τους ψαράδες να ψαρεύουν .Αλλα κάποιοι έχουν πολύ κοντή μνήμη .(και εννοειτε οτι αυτο για τους νομους αναφερετε σε ολους οπως και το οτι κάποιοι νομοι ειναι φτιαγμενοι λαθος )

Επίσης να πληροφορήσω τον απο πάνω μου ,τον ηλίθιο χριστιανο του κώλου , πως ο Χριστός καμία σχέση δεν έχει με το ιερατίο και οτι αυτά που γράφει ο καθένας εδω μέσα μακράν απέχουν απο την πραγματικότητα .Οπως αυτοί δεν ειναι ειδωλολάτρες ή σατανιστές απλά γράφουν αυτά που γράφουν για βλάκες σαν εσένα έτσι και εσύ δεν είσαι σωστός . Μαλάκας του τύπου είσαι και της εικόνας (γτ βάζω στοιχημα πως αν βρεθεί ενας άνθρωπος και σου ζητήσει βοήθεια θα τον γράψεις στα παπαρια σου αλλα δινεις στην εκκλησια λεφτα για να βοηθαει τους φτωχους ΤΟΣΟ βλακας εισαι ).
Τέλος οι βρισιές προς την παναγία τον χριστο και ολο του το σόι ή αντιστοιχα για τον αντιθεο και την μανα του τον Δία ή οποιον αλλο και οι βρισιές γενικά έχουν αποδειχθεί οτι βοηθάνε στην πνευματική υγεία των ανθρώπων αλλιώς θα ήταν καταπιεσμένοι και μίζεροι σαν τους ψευτοχριστιανους που συναναστρεφεσε ή τους ανθρώπους του μεσαίωνα .

Οπότε κόψε τις μαλακίες και τραβα βγες να παρεις αέρα να ξεθολώσεις που μου έβαλες και ονομα Θουκυδιδης και διευκρινηση λες και σε ρωτησαμε .χαχαχαχαχ

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΓΙΑΧΒΕ, Ο ΑΛΛΑΧ, Ο ΜΩΑΜΕΘ ΚΤΛ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ IP ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΕΣΤΗΚΑ. ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

1.Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ.ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.
2.ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ-ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ.ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ <> ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ ΔΗΛΩΝΕ,ΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΤΥ.ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΩΚΛΗΣΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ 10-15 ΑΤΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΥΡΟ,ΕΝΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΤΕΡΟ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ-ΛΑΙΚΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.ΟΠΟΤΕ Ο ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ανοητε 10:52 ναι περιμενε να τον δεις μπροστα σου το θεο εσυ για πιστεψεις.κ προσεχε τι λες γιατι δε θα σου κανει κανενας μηνυση αλλα θα το βρεις απο το θεο.μπορεις να πιστευεις οτι θελεις δε μπορω δυστυχως να σου αλλαξω γνωμη αλλα οφειλεις να σεβεσαι αυτο που πιστευουν οι αλλοι.
ο 4:13 παλι,νομιζει οτι οι βρισιες στα θεια βοηθανε την πνευματικη υγεια!δεν πας καλα!πνευματικα σακατης εισαι και συνεχισε να βριζεις κ θα δεις που θα καταληξεις.