Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Θορυβήθηκε η Γερμανία με το κάψιμο σημαιών της στην Αθήνα.


Το υπουργικό συμβούλιο στο Βερολίνο συζήτησε σήμερα σχετικά με πρόγραμμα αντιμετώπισης του κινδύνου επανεμφάνισης «παλαιών προκαταλήψεων», κατά της Γερμανία, εν μέσω της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.
Ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε παρουσίασε...
στους συναδέλφους του 12σέλιδο έγγραφο όπου τονίζεται ότι με την παρούσα ευρωπαϊκή κρίση «οι αναμοχλεύσεις κακών ιδεών από το παρελθόν αλλά και οι προκαταλήψεις επανεμφανίστηκαν… Συγχρόνως, αφυπνίστηκαν σε αρκετά γειτονικά μας κράτη οι φόβοι απέναντι σε μία πανίσχυρη Γερμανία».
Το πρόγραμμα σημειώνει το κάψιμο, στην Αθήνα, σημαιών της Γερμανίας, καθώς και ναζιστικών συμβόλων.
Όπως αναφέρει το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Βεστερβέλε, η σημερινή Γερμανία θέλει να βελτιώσει την εικόνα που παρουσίασε στη διαδρομή τού 20ου αιώνα και να πρωτοστατήσει πλέον σε μια εκστρατεία υπέρ «της δημιουργίας κλίματος εμπιστοσύνης ανάμεσα σε γειτονικά ευρωπαϊκά κράτη», τιμώντας παρόμοια δέσμευσή της και εντός των ορίων της ΕΕ, αλλά και διεθνώς.
Κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν έχει να αποκομίσει κέρδη από την «απάρνηση της Ευρώπης», υπογραμμίζεται στο κείμενο.
«Προκύπτει, στην αντίθετη περίπτωση, ανυπόφορο κόστος–πιστωτικό, πολιτικό, ανθρώπινο» επισημαίνει ακόμα. Η γερμανική κυβέρνηση θέλει «να πολεμήσουμε τα στερεότυπα… ιδίως τα βρετανικά», σημειώνεται στο πρόγραμμα.
«Καμία πρόθεση δεν έχουμε να υιοθετήσουμε ρόλο κυριαρχίας» στην Ευρώπη, ανέφερε στην καθιερωμένη ενημέρωση του Τύπου ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών στο Βερολίνο.
«Έχουμε και θα έχουμε, πάντως, ηγετικό ρόλο…σήμερα και στο μέλλον, όμως είναι σπουδαίο αυτός ο ηγετικός ρόλος να μην παρερμηνευθεί», συμπλήρωσε.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσεξτε τι θα ψηφισετε.. ανοιξτε τα ματια σας Ελληνες... Ο επομενος που θα κυβερνησει πρεπει να τους πεταξει ολους εξω απ την χωρα.. Να βγουμε απο Ε.Ε. και ευρω και να γυρισουμε στην δραχμη.. Αλλιως μαγκες την βαψαμε... Ερχονται κι αλλα μνημονια... ερχονται και χειροτερα μετρα... επισης θα χασουμε ολο τον δημοσιο και ορυκτο πλουτο μας και την εθνικη μας κυριαρχια... Ολα αυτα ειναι στο προγραμμα... Προσεξτε τι θα ψηφισετε... αυτο σας λεω μονο.. τιποτα αλλο... Eμεις δεν εχουμε πολλα χρονια ζωης... Καντε το για τα παιδια σας.. Σκεφτειτε το μελλον τους...

Ανώνυμος είπε...

Έχω φίλο στη Γερμανία ο οποίος με στήριξε σε μια δύσκολη ψυχολογική φάση που πέρασα.

Οπότε γνωρίζω πως κι εκεί έχουν τα δικά τους οικονομικά προβλήματα όσον αφορά κάποιες επιβαρύνσεις όπως κρατήσεις πχ για να στηρίξουν την Ελλάδα σαν κυβέρνηση.
Όπως γίνεται κι εδώ με συντάξεις, μισθούς κτλ.
Σαφώς και δεν είναι στον ίδιο βαθμό.
Ξέρουμε καλά πως οι κυβερνήσεις κάνουν κουμάντο.Από αέρα,γη,ύδωρ...μμε.
Επιρεάζουν των κόσμο κι εκεί όπως κι εδω.
Το ότι η γερμανία σαν κράτος επιβιώνει στις πλάτες άλλων χωρών είναι επίσης γνωστό.

Όσον αφορά το κάψιμο της σημαίας.
Όπως μ' εξοργίζει να καίνε την Ελληνική σημαία το ίδιο θα ισχύει και με οποιονδήποτε,για οποιαδήποτε χώρα.Η σβάστικα , είναι Ελληνικό σύμβολο.Δε τους ανήκει καν.

A.V

Ανώνυμος είπε...

Για τα λόγια Βεστερβέλε..έχω μια πρόταση.

Μαζέψτε τα και δρόμο.
Αν σε φοβίζουν αυτά που γίνονται τώρα,να δεις τι σου έχουμε και για μετά αν συνεχίσετε έτσι.Κι εσείς και οι δικοί μας.

A.V

Ανώνυμος είπε...

6:15 Ποιός είναι αυτός που λες? να σωθούμε?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον φιλο 6.15 .Ολοι οι οικονομολογοι αυτο υποστηριζουν οτι μονο ετσι θα σωθουμε.ΕΠΑΜ με τον ΚΑΖΑΚΗ.Ενημερωθειτε και κρινετε μονοι σας...Δεν υπαρχουν περιθωρια για αλλα λαθη.Προσοχη λοιπον...

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε 6.20 κακως σε εξοργιζει το καψιμο της γερμανικης σημαιας...απο την στιγμη που αυτοι καινε και καταστρεφουν τα ονειρα ενος ολοκληρου λαου ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ με μοναδικο σκοπο και στοχο να μας αφανισουν και να μας παρουν την Πατριδα.Θελουν οι αλητηριοι να ερθουν εδω και να μας ελεγχουν σε ολα και να μας ψωφισουν.Εχουμε γερμανοκατοχικη χουντα .Θελουν να μας πηδηξουν με ολη την σημασια της λεξης και μας και τις γυναικες μας και τα παιδια μας.Θα τους αφησουμε..Το καψιμο λοιπον της γερμανικης σημαιας ειναι απλα μια προειδοποιηση οτι αυτα που σχεδιαζουν δεν θα περασουν.Ειμαστε ο κυριαρχος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαος...

Ανώνυμος είπε...

7:26
ΕΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ Κ ΤΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΟΝΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Κ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε Κ Ε Κ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ
ΚΡΙΜΑ!ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ Κ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΜΕΧΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΕΙ!!!
6:20 ΓΕΙΤΟΝΑ Κ ΦΙΛΕ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ 9:26

*Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ*

βραχυκέφαλος είπε...

Αντί σχολίου διαβάστε το.Νομίζω ότι δείχνει τήν διαφορά μεταξύ τών δύο λαών.
http://thermiskynika.blogspot.com/2012/03/blog-post_02.html#more

HUNTER είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΣΤΕΡΒΕΛΕ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ .ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ Η ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΧΑΡΗ,ΠΑΛΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ.ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5% ,ΦΡΕΓΑΤΕΣ,ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ,ΠΥΡΟΒΟΛΑ,ΖΗΜΕΝΣ,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ;ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

HUNDER
σε σκεφτομουν! κοιτα καλα! δεν με αναγνωρισες
πειραζει αν γελασω λιγο;;;;

Ανώνυμος είπε...

το γελιο ειναι ευτυχια***

Ανώνυμος είπε...

αν βαζεις το χερακι σου σιγουρα ναι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζι με τι γερμανια θορυβηθηκαν και τα ακροδεξια -φασιστικα σκυλια τους.

Ανώνυμος είπε...

Symfono me ton 6:15,alla nomizo oti,an kai i germania exei igetiko rolo stin evropi,alles dynameis kryvontai apo piso.O Ellinikos laos ypoferei,giati oi Ellines politikoi,psifisan katastreptikous nomous.Pistevo omos, oti oi Ellines politikoi,epesan thymata ekviasmou,me tin germania san ekviasti.I germania me ti seira tis,ekviazetai apo alles dynameis,pou apaitoun, na kanei afta pou kanei.Den nomizo oti oi germanoi misoun tous Ellines kai theloun na tous doun eksathliomenous.As skeftei kaneis,poioi einai aftoi pou mas misoun apo ta arxaia xronia mexri simera,kai tha katalavei poioi ekviazoun ti germania, na ekviasei tous Ellines.Aftoi oi kryfoi ekviastes misoun tous Ellines,giati oi Ellines einai o pio perifanos laos ston kosmo,gematos dynamikotita,agapa tin eleftheria kai den dexetai na sklavothei, etsi aftes oi kryfes dynameis,den mporoun na elenksoun tous Ellines kai gia afto prospathoun na tous katastrepsoun me kathe tropo.Aftes oi dynamei episis,misoun tin Orthodoksia kai ton Xristo.

Ανώνυμος είπε...

ωραια τα γκρικλις και ακομα πιο ωραιο το θεωρημα των "αλλων" και "κρυφων".Οκ καταλαβαινουμε ολοι οτι οι εξωγιηνοι ειναι ανερχομενοι δυναμη αλλα οχι και ετσι ομως.

πραγματι μας μισουν αυτοι οι αλλοι για την θρησκεια μας και οχι μονο,επισης η αοριστολογια δεν ειναι απαντηση,φοβασαι να γραψεις εβραιοι(?) καθως και το...
"Den nomizo oti oi germanoi misoun tous Ellines kai theloun na tous doun eksathliomenous.As skeftei kaneis,poioi einai aftoi pou mas misoun apo ta arxaia xronia mexri simera,kai tha katalavei poioi ekviazoun ti germania, na ekviasei tous Ellines."
Ελεος ,δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο σαχλο αυτο?

Ανώνυμος είπε...

μαζι με την γερμανια θορυβηθηκαν,τα σοσιαληστρικα σκυλια του πασοκ,τα δεξια της Νδ,τα εξημερωμενα του Λαος,τα ημιαιαμα του κουβελη,τα μπασταρδα της ντορας,τα πληρωμενα απο την ιπποκρατους ρεμαλια,που εκαψαν την αθηνα,οι ανθελληνες απο ολες τις παραταξεις με ιδεολογια ομοια με αυτην του Παγκαλου,κοινως διεθνηστες,τα κοπρανα σκυλων των οικολογων πρασινων,καθως και οι χεστρες για γατες του ουρανιου τοξου,Δημητραδες,Ταρτηδες,Βαλιανατοι,Κωνσταντινηδες και λοιπα τσογλανια με τις ΜΚΟ τους....

ε ενταξει δεν ειστε και πολλοι,σας εχουμε...ελπιζω μονο να εχετε βγαλει εγκαιρα εισητηρια για την αλλοδαπη που τοσο αγαπατε,γιατι στην αντιθετη, αν μεινετε εδω, θα ζησετε το ονειρο για το οποιο χρηματοδοτειστε να ζειτε, με τον τροπο που το ζουμε ολοι οι αλλοι εξ αιτιας σας.