Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η «Αθηναϊκή Ζυθοποιία» στηρίζει την Ελληνική Οικονομία


Με αφορμή τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σκόπιμα για την προώθηση των «Ελληνικών προϊόντων», τα σωματεία των εργαζομένων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία σας ενημερώνουν:

Το τελευταίο διάστημα, παρατηρούνται ανώνυμες, ανακριβείς και παραπλανητικές προσπάθειες που καταδικάζουν αυθαίρετα τα προϊόντα εταιριών, όπως της ...
Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, προβάλλοντας δήθεν τα « Ελληνικά προϊόντα»….

Για την αποκατάσταση της αλήθειας:
- η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διατηρεί 4 εργοστάσια στην Ελλάδα και 1200 εργαζόμενους
- παράγει τις μπίρες Amstel, Heineken, Fischer, ΑΛΦΑ, Buckler, BIOS 5 το εμφιαλωμένο νερό ΙΟΛΗ και εξάγει 17 προϊόντα σε 30 χώρες και σε 5 ηπείρους
- προμηθεύεται πρώτες ύλες από την Ελληνική αγορά
- το 90% του συνόλου των δαπανών της παραμένει στην Ελλάδα
- συνεργάζεται με 4.530 Έλληνες προμηθευτές.
- συμβάλει στην αύξηση της αγροτικής οικονομίας με την προμήθεια 40.000 τόνων υψηλής ποιότητας Ελληνικού κριθαριού από Έλληνες αγρότες.
- στηρίζει την Ελληνική οικονομία και ειδικότερα την τελευταία τετραετία, έχει συνεισφέρει σε φόρους περίπου 1 δις € και την τελευταία δεκαετία έχει επενδύσει στην Ελληνική αγορά περίπου 500 εκατ. €, επιλέγοντας να παραμείνει στην Ελλάδα στηρίζοντας την Ελληνική κοινωνία.

Στις δύσκολες στιγμές της χώρας μας δηλώνει πάντα παρούσα (πυρκαγιές, σεισμοί κλπ) ,προσφέροντας εμπράκτως στην κοινωνία, κατασκευάζοντας νηπιαγωγεία, ΚΑΠΗ, δωρίζοντας πυροσβεστικά οχήματα, κάνοντας δενδροφυτεύσεις στις καμένες περιοχές και καθαρισμούς παραλιών.

Από πού απορρέει το δικαίωμα κάποιων «ανωνύμων» με ύπουλους και εύκολους λαϊκισμούς, να διαστρεβλώνουν τις αλήθειες και ποιές σκοπιμότητες άραγε εξυπηρετούν;

Μήπως θέλουν να βάλουν σε κίνδυνο τις θέσεις εργασίας των ανθρώπων που εργάζονται στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία όταν η πολιτική της Εταιρίας είναι να μην απολύει εργαζόμενους διατηρώντας ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον και επιβραβεύει τους εργαζόμενούς της;

Για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε Εταιρίες που πιστεύουν στην Ελληνική οικονομία, που επενδύουν, που δημιουργούν θέσεις εργασίας, σε μία περίοδο που η ανεργία μαστίζει την χώρα μας. Μία από αυτές είναι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των
Σωματείων των Εργαζομένων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία
ΑΘΗΝΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΠΑΤΡΑΣ


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ??? ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ, ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!!!! ΜΟΝΟ ΦΙΞ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

PIES ELINIKES MPURES RE PEDIA 2 ETERIES EINE OLES KIOLES ELINIKES....I AMSTEL KAI I HEINEKEN KAKOS MPIKAN STIN EIKONA...EINE KATHARA OLANDIKES

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα με τον 12,53...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ666 ΣΤΗΝ HEINEKEN ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα! Δεν υπαρχει μονο η φιξ. Υπαρχει και η Βεργινα που εχει καταπληκτικη μπυρα, η Πειραική, η ρεθυμναικη, η Ζεος και αλλες παρα πολλες οι οποιες εχουν πολυ ανωτερη ποιοτητα οχι μονο απο τις μπυρες της αθηναικης μαφιας (ζυθοποιιας) αλλα και απο ξενες αναγνωρισμενες ετικετες με βραβεια.

Ανώνυμος είπε...

Το αστείο της όλης υπόθεσης ποιο ειναι;
Παράγουμε τα παντα σα χωρα: γαλακτοκομικα, κρεατα, οσπρια, ελαιολαδο, λαχανικα, φρουτα κ.τ.λ., εχουμε ορυκτο πλουτο, πετρελαια, φυσικο αεριο, λυγνιτη, φωτοβολταικα κ.τ.λ., ημαστε πρωτοι σε ναυσιπλοία και νησια κτ.λ.,και τουρισμο... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ εχουμε τα παντα σε αφθονία, εχουμε την πιο πλουσια χωρα ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (σε ολα τα προιοντα και βενζινη 1,80 το λιτρο), ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...

ΥΣ. Ξυπνατε και στηριξτε τα ελληνικα προιοντα!! και ακομα καλυτερα να τα αγοραζετε κατευθειαν απ τον παραγωγο...

Ανώνυμος είπε...

Τι λαμόγια είσαστε ρε, εκεί στην Αθηναϊκή Ζυθοποιοία. Εκτός του ότι μονοπωλείτε εκβιαστικά το εμπόριο μπύρας για πείτε μας γιατί οι δικές σας μπύρες έχουν τη διπλάσια σχεδόν τιμή από όσο έχουν στά άλλα κράτη;
Μήπως δεν εφορμάζετε στιγνές πολιτικές μονοπωλείου;
Μόνο ελληνικές μπύρες. Βεργίνα - Φιξ (που τους κάνετε και ανελέητο πόλεμο).
Άι σιχτήρι από δω χάμω.

Ανώνυμος είπε...

Fix Γιατί έτσι μας αρέσει!

Ανώνυμος είπε...

και ΝΕΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Για να ξέρουμε τί λέμε και τί πίνουμε...

Το πανόραμα της ελληνικής αγοράς ζύθου με τις 18 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ελληνικής μπύρας.

Προσοχή, οι εταιρείες που παρουσιάζονται δεν είναι όλες ελληνικών συμφερόντων. Κάποιες ελέγχονται από τέρατα του καπιταλισμού.

Η «Αθηναική Ζυθοποιία» αποτελεί μέλος του Ομίλου Heineken N.V. ο οποίος διαθέτει 200 σήματα, 140 ζυθοποιία σε 70 χώρες του κόσμου και πραγματοποιεί κύκλο εργασιών (2010) πάνω από 16 δις Ευρώ.
Η «Μύθος Ζυθοποιία» είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Carlsberg, του τέταρτου μεγαλύτερου και ταχέως αναπτυσσόμενου Ομίλου ζυθοποιίας στον κόσμο, τα προϊόντα του οποίου πωλούνται σε περισσότερες από 150 αγορές.
http://www.x-hellenica.gr/PressCenter/Articles/2514.aspx

Κι ένα ενδιαφέρον άρθρο με ενδιαφέροντα σχόλια. Ας κρίνει ο καθένας μόνος του, τί συμβαίνει.
http://utidanos.blogspot.com/2011/08/blog-post_31.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑΜΕ
ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ

ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

οι μπύρες που φτιάχνουν και μας πουλάνε αυτές οι μεγάλες βιομηχανίες, δεν είναι τίποτα άλλο από σκέτο ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. κάντε μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ, δεν χρειάζεται να έχετε πτυχία, και θα καταλάβετε τι εγκληματίες είναι.
προσπαθείστε να βρείτε φρέσκια μπύρα, υπάρχει στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να είμαι από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους του να αγοράζει κανείς αποκλειστικά αμιγώς ελληνικά προϊόντα όταν υπάρχουν, αλλά διαβάστε και αυτό:

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/115500

Ποια άλλη ελληνική εταιρία κάνει ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ αυτήν την εποχή;