Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Χρυσή Αυγή!


Μιλάμε για σούπερ πατριώτες που θα αντισταθούν στεναρά στους νεοναζί (Μέρκελ - 4ο Ράϊχ)

17 σχόλια:

koukouroukou είπε...

1) Η Μερκελ ΔΕΝ είναι νεοναζί αλλά ήτανε στην κομμουνιστική νεολαία της ανατολικής Γερμανίας!!
2) Είσαι ενας ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και δεν έχεις ιδέα για το τι είναι η Χρυσή Αυγή και τι πρεσβεύει.

Ανώνυμος είπε...

οι πανιληθιοι της χρυσης αυγης ξερουνε τι πρεσβευουνε??Μην βιαστεις να με αποκολασεις κομμουνιστη γιατι με αθεα αποτυχημενα καθεστωτα πανιβλακων δεν ειχα ουτε εχω ουτε θα εχω σχεση.Αλλα και τω μιασματα βρωμοφασισταρια ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΜΣΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ!!!!ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.Μιασματα εεε μιασματα της κοινωνιας!!!χρυση αυγη και παπαρια μαντολες πανιληθιοι!!!

Modestus είπε...

Mykoniato μέχρι τώρα ήσουν εντάξει αλλά από ότι φαίνεται θα σε κατατάξω και εσένα στην πλευρά των απάτριδων αριστερών καθικιών, που δεν διαφέρετε σε τίποτα από τα δεξιά καθίκια που ξεπούλησαν την πατρίδα μας. Βλέπω ήδη δύο κατάπτυστα άρθρα εναντίον της Χρυσής Αυγής του ΜΟΝΟΥ κόμματος που θέλει και θα απαλλάξει την χώρα από τον ισλαμοφασισμό και θα δώσει την Ελλάδα πίσω στους Έλληνες. Δεν μπορώ να καταλάβω ρε ανθελληνικά καθίκια, τόσο πολύ μισείτε την χώρα που γεννηθήκατε; Και γιατί εγώ ως γνήσιος Έλληνας να φοβάμαι εθνικιστικό κόμμα της πατρίδος μου μια και με βρίσκει σύμφωνο με την προάσπιση της από κάθε εχθρικής επιβουλής είτε εντόπιας είτε αλλοδαπής. Αφαιρώ αυτό το κωλοsite από τα αγαπημένα bookmarks που κατήντησε νεοταξίτικο πια και ανθελληνικό.

Ανώνυμος είπε...

Καλά σου λέει ο δημοκράτης ο κουκουρούκου ρε αντινέα. Δεν ξέρεις τι λες. Δε βλέπεις ότι στο έντυπο βρίζουν το χίτλερ και τον ες και τους ναζί με το χειρότερο τρόπο; Δεν βλέπεις πόσο αντίθετοι είναι πια; Μα τόσο στραβός είσαι ρε αντινέα;
Ρε κουκουρούκου, στο θεό που πιστεύεις, τι βλέπεις στις δυο φωτογραφίες;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ Χ.Α. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΧΑΙΡΕΤΙΖΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ...ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ!!!
-Οι ΠΡΩΤΟΙ που βγήκαν στο μέτωπο και στην αντίσταση, ήταν οι "φασίστες"! Κάποιοι άλλοι περίμεναν τί θα τους πεί η "μαμά πατρίδα"!
-Οι "ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ" της Χ.Α. έχουν πει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ότι οι Γερμανοί έχουν κάνει εγκλήματα κατά της Ελλάδος! Τους περίπου 30.000 Έλληνες που "καθάρισε" ο Στάλιν, τους μνημονεύει κανείς;;;
-"Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθησα να μάθω τί αρέσει σους πολλούς κι' αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη! ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ;;;;

ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;;;;

ΡΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΦΟΡΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ...

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Α, ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΖΕΙ, ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΜΑΡΚΑΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Πολλή λάσπη παιδιά βαλτώσαμε ....
Δεν παύει να ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ με όρχεις
και (οχι όρχεις ελληνες που βάση σχεδίου μας έφεραν εδώ που μας έφεραν) στην παρούσα κατάσταση είναι οι μόνοι που εμπιστεύομαι.

Ανώνυμος είπε...

Και η πρώτη υποχρέωση των ΄λυκανθρώπων' να καθαρίσουν τη πλάση από τους πανύβλακες...ε; Τι;

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το χαμπάρι ο κόσμος φτύνει κατάμουτρα τα κόμματα και τα αποκόμματα του συστήματος.Η Ελλάδα στους Ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

εθνικομπολσεβικοι του αντι νεα ταξη,ειστε μεγαλοι καραγκιοζηδες τελικα και σας ειχα και σε υποληψη.αντε εκει με τον καΗμενο τον καμμενο σας,με τα δουβλινα και τις λισσαβωνες και τους νομους περι ευθυνης υπουργων..παρακαλεστε τον να παρει και το γκατζακι μη μεινει παραπονεμενος...

Ανώνυμος είπε...

Οταν όλοι οι άλλοι δεν κάναν τίποτα για τους λάθρο μόνο η Χ.Α στάθηκε στο πλάι μας.Οι πολιτικάντηδες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ>>>>>ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Mου αρέσει αυτός εδώ ο ιντερνέρνικος χώρος..1) γιατί έχει πολλούς να λένε ότι θέλουν και μέσα από όλα , αρκεί να είναι εκπαιδευμένος να φιλτράρει να βλέπει πίσω από αυτά πια είναι η αλήθεια..

Αυτά τα δημοσιεύματα με φωτογραφίες κατά την γνώμη είναι του Καρατζαφέρη, είναι μεγάλος κολοτουμπας αυτός , ξεκίνησε με ένα βιβλίο που έδειχνε την Δήμητρα Λιανη με ένα ωραίο φώτο μοντάζ το 1986=87 να κρατά τα αρχίδια του Λουβάρη και ήλθε ο ίδιος το 2012 να συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ και με τον υιό Παπανδρέου.. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ καρέκλα όταν είδε εξουσία μούνταρε σαν λύκος , το τυρί είδε την φάκα δεν είδε , νόμιζε ότι θα του έλεγαν μπράβο οι ψηφοφόροι του ΛΑΓΟΣ , ΚΑΙ ΤΏΡΑ που βλέπει ότι δεν θα περάσει την πόρτα της Βουλής, φεύγει πρώτα από την κυβερνήσει, ανοίγει μέτωπο με την αριστερά βλέπει ότι δεν του βγαίνει , και πάει τώρα να χτυπήσει την χρυσή αυγή , δεν είμαι υπερασπιστής της χρυσής αυγής, το ενάντιο θα έλεγα αλλά αυτοί βρε αδελφέ έχουν μια σταθερή πορεία πιστεύουν στον Εθνικισμό οι εθνικιστές αν και έχουν κάνει εγκλήματα ανά εποχές ΠΑΡΕΜΗΝΑΝ πιστοί το έθνος (αυτό έκανε και ο Χίτλερ, και ο Νταγιάν, και ο Σαταμ Χουσειν, και ο Καντάφι, και ο Οτζαλαν,και ο Ναπολέων , και ο Στάλιν, και ο Φιντέλ Κάστρο, αυτό κάνει και η βόρεια Κορέα κ.τ.λ το θέμα όμως είναι ότι αυτό κάνουν σήμερα και οι Τραπεζίτες ολοκληρωτισμό και κατεδαφίσει εθνών , χωρών, κομμάτων, ιδεολογιών, περίπλοκο εεε; και όμως είναι έτσι..

Είμαι θαυμαστής των ελεύθερων και ανεξαρτήτων ανθρώπων που αγαπάνε την πατρίδα τους , που μάχονται για την πατρίδα τους να είναι ελεύθερη χωρίς να αποζητούν, ρουσφέτια, καρέκλες, και αξιώματα..

Τι είμαι; Κουμουνιστής; χρυσή αυγή; κεντροδεξιός; προοδευτικός αριστερός; άκρα αριστερός; ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΈΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΊ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..


Μπούτζουκας Θ.Τ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ. ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΩΞΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΟΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΩΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ''πολιτοφυλακες'' ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Μετα τις ηλεκτρονικες δημοσκοπησεις που θελουν την ΧΑ να μπαινει με τα μπουνια στο κιναιδοβουλιο σας,και ταραζει τα νερα της μισογκρεμισμενης δεξιας πολυκατοικιας Λαος,ΝΔ ευχεστε να μην μπει στην βουλη γιατι θα πεσουν οι πρωτες σφαλιαρες στα αθλια προδοτικα και προσκυνημενα κεφαλια σας...Καταστρεψατε το Ελληνικο εθνος και μαλλον ηρθε η ωρα σας....Μην φαβαστε δεν μασαμε απο προπαγανδιστικες και προβοκατορικες θεματολογιες....Πρωτα η Ελλας η αιωνια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ,ΧΙΤΕΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ...ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ!!!