Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ο Καμμένος δεν αναγνωρίζει το χρέος


Η σημερινή παρουσία του Πάνου Καμμένου στα ερτζιανά, και ειδικότερα στον «αέρα» του «Real Fm» ήταν άκρως διαφωτιστική, αναφορικά με ορισμένες από τις βασικές ιδεολογικές θέσεις, αλλά και τις πολιτικές προτεραιότητες και επιχειρήματα που θα προτάξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην πορεία προς τις πρόωρες εκλογές. Επιδιώκοντας να...
προσελκύσουν στις τάξεις τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ακροατήριο.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας λοιπόν, υπογράμμισε με έμφαση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν αναγνωρίζουν ουσιαστικά το ελληνικό χρέος, το οποίο έχουν καταγράψει οι διεθνείς εταίροι και δανειστές της χώρας, ζητώντας τη λήψη συγκεκριμένων και επώδυνων για την κοινωνία μέτρων, προκειμένου να καταστεί βιώσιμο.

«Το χρέος δημιουργήθηκε με παράνομο επιτόκιο, και γι’ αυτό το αρνούμαστε. Θέλουμε να μπει τέλος στην ατιμωρησία, ενώ απορρίπτουμε φυσικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας», σημείωσε με έμφαση ο Πάνος Καμμένος.

Ο επικεφαλής του νέου κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, υπογράμμισε ότι το κίνημα την ίδρυση του οποίου εξήγγειλε πριν από μερικές εβδομάδες, έχει ως πρόλογο τη διαμαρτυρία της ελληνικής κοινωνίας, ενώ προανήγγειλε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με καμία άλλη πολιτική δύναμη, η οποία να αποδέχεται την ύπαρξη χρέους, και επομένως να συναινεί ή να αποδέχεται συγκαταβατικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.
πηγη

18 σχόλια:

ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ.ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΣΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΠΑΝΟ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

mesa sto eurw? kali lougra eisai k esu!!

ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ είπε...

ρε βούρλο 12:10 βγάλε τη τσίμπλα απο το μάτι.
τι θές να λέει δημόσια;
ξύπνα.απο το ευρώ θα φύγουμε στο τέλος θέλουμε δεν θέλουμε και το ξέρει αυτό ο Καμμένος.
Έχουμε μπλέξει με πονηρές ύαινες.
δεν το κατάλαβες ακόμη;βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΠΑΝΟΥΛΗ .ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ .

Ανώνυμος είπε...

βεροιωτη συμφωνω οι αλλοι μαλλον δεν ξερουν τι σημαινει πολιτικη κ πως θα ανατρεψουμε το συστημα..

ΚΟΡΝΗΛΙΑ είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ? ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Όπου ακούς πολλά κεράσια,κράτα μικρό καλάθι.

A.V

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχη ηθελε να πληρωθει το μισο χρεος (150 δις) και τωρα το γυριζει ??? Αν δηλωνε ο Καμμενος και επισημα οτι θα βγει απ την Ε.Ε. και το ευρω τοτε θα τον ψηφιζε πολυς κοσμος..
Εγω προσωπικα παραμενω στον Καζακη !!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΝΤΠ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΟΝΟ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ.
http://www.youtube.com/watch?v=WjKYt4631ko

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος εννοεί ότι αναγνωρίζουμε το χρέος εκτός από αυτό που μας δάνεισαν με υψηλό επιτόκιο. Το διεθνές δίκαιο μας δίνει το δικαίωμα να αρνηθούμε το χρέος στο σύνολο του ώς προϊόν παράνομων πρακτικών. Γιατί εξαναγκάζει τον Ελληνικό λαό σε εξαθλίωση. ΕΠίσης σύμφωνα με την συνθήκη της Βιέννης, όταν μια χώρα οδηγείται σε οικονομικό εξαναγκασμό ισοδυναμεί με κύθηρξη πολέμου. Γι αυτά τι λέει ο Καμμένος;

Σοβαρέψου Καμμένε, πριν μας γνωρίσεις από την ανάποδη. Ή θα επιδείξεις πατριωτικό φρόνημα η θα υποστείς και εσύ την κριτική του κόσμου που έχει πλέον ξυπνήσεις.

Έξω από Ε.Ε και ευρώ.... τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά κι εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός με τον Καμμένο. Είμαι υποστηρικτής των απόψεών του όμως κάτι με φοβίζει και με προβλιματίζει. Σαν να μην με πείθει. Πολύ φοβάμαι μην καταντήσει σαν τον "λεφτά υπάρχουν-που είναι τα λεφτά".

reis είπε...

ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΗ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ?

Η ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΑΥΤΟΥ

Η ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ !

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ? ? ?

Ανώνυμος είπε...

τι τα γυρίζει δεν ξερετε Ελληνικά ???? δεν αποδεχόμαστε το παράνομο χρέος λέει και έλεγε πάντα. Δεν γνωρίζετε πως ο παπανδρέου και το πασοκ τριπλασίασε το πραγματικό μας δημόσιο χρέος παράνομα με εκβιασμούς ακόμα και ψεύτικα στοιχεια δώσανε και γίνονται αυτά που γίνονται τα 3 τελευταία χρονια.Δεν γνωρίζετε πως πρέπει να δικαστούν??Δεν γνωρίζετε πως το Αγγλικό δίκαιο καταργεί την εθνική μας κυριαρχία και ο Καμμένος δεν το αποδέχεται ? τι σκατά διαβάζετε εδώ μέσα??

papapanos ..

reis είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΛΩ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ?

ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΚΡΙΘΩ ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ! ... ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ... ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΕ ....ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ...

1 ) Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ! ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ !


2 ) ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ! ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ !


3 ) ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ... ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΔΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ !


4 ) Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ! ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΣΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΥΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΟΧΙ ΕΓΩ ! ... ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ?


5 ) ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ? ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ? ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ? ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ? ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ?


ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΜΕ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ! ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ..

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος, από τη στιγμή που με ψέματα, με απλές συκοφαντίες, αρνείται το αντιμνημονιακό κοινό μέτωπο που του προτείνει ο Καζάκης, με βάζει σε σοβαρές υποψίες, αν όχι βεβαιότητες...

ΒΕΡΟΙΩΤΗ: δε γίνεται πολιτική με ντρίμπλες και προσποιήσεις ρε μεγάλε. Τι το πέρασες;
Ή είσαι υπέρ μιας πολιτικής ξεκάθαρης και την λες στον κόσμο ή είσαι ψεύτης και λαοπλάνος.

Ανώνυμος είπε...

Οι έλληνες εφοπλιστές, εδώ και πολλά χρόνια έχουν τόσες φοροαπαλλαγές που σε πιάνει ζαλάδα. 58 φοροαπαλλαγές για τα παιδιά αυτά, για να έχουν την ελληνική σημαία να αρμενίζει στις θάλασσες. Τα έσοδα του κράτους από αυτούς τους κυρίους, είναι λιγότερα από ότι εισπράττει το κράτος από τα παράβολα στις αιτήσεις των μεταναστών.
Ο Καμμένος, σαν υπουργός ναυτιλίας που ήταν επί χρόνια, τι έκανε για αυτό; Τι θέση πήρε για το βατοπέδι; Για τα δομημένα ομόλογα παραιτήθηκε από τη θέση του; Για τους κουμπάρους έσκισε το καλσόν του; Για τους μπάτσους που χτυπούσαν αλύπητα τον κοσμάκη επί νδούλας, είπε τίποτα; Για όλα αυτά, ψηφίζουμε Καμμένο με πάθος...

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ.Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ.ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΣΩΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΝΟ ΠΟΝΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΕΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΕΣ.ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

Sklopa είπε...

«Το χρέος δημιουργήθηκε με παράνομο επιτόκιο, και γι’ αυτό το αρνούμαστε. Θέλουμε να μπει τέλος στην ατιμωρησία, ενώ απορρίπτουμε φυσικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας», σημείωσε με έμφαση ο Πάνος Καμμένος. Ο Καμμένος νέος κολοτούμπας θεωρεί παράνομο το επιτόκιο έλεος, αυτοί οι προδότες στην Ελλάδα είναι σαν Λερναία Ύδρα, από πού βγαίνουν;