Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Βορίδης: "Ο Καρατζαφέρης νομίζει ότι είναι Καίσαρας, Ιησούς και Λεωνίδας ταυτόχρονα"


Πρώτα ήταν η απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη και ακολούθησε ο Μάκης Βορίδης.
Ο κ. Βορίδης ακόμα πιο σκληρός για όλα όσα έχουν ακουστεί ή εννοηθεί απ' την πλευρά του ΛΑΟΣ είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ:


"Υποθέτω ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως Λεωνίδα, Ιησού και Καίσαρα ταυτοχρόνως, υποθέτω."

Και συνέχισε: "Τα μεγάλα διλήμματα που τίθενται και θα τεθούν με σαφέστερο τρόπο το επόμενο χρονικό διάστημα είναι πολύ σαφή. Είναι μέσα ή όχι στην ΕΕ; Είναι στην ευρωζώνη με το ευρώ ή όχι;"
parapolitika.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ,ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΕ,ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΑΚΗ;ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΤΙΜΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ,ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;ΚΑΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΛΑΞΑΝ ,ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΚΗ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑΜΕ ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.ΝΑΙ ΜΑΚΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΟΒΕΣ ΦΛΕΒΕΣ. ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ,ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κατι θα ξερεις γ να το λες απλα θα συμφωνησω!

ΗΓΕΤΗΣ