Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Περιγραφή της κατάστασης απο τον Καζάκη




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και καθημερινά στις 12:30 στο

http://www.livestream.com/epamwebtv

Καζάκης Κακλαμάνος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 1940.Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΚΑΖΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΑΣΟΝΑΚΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ε άντε και γαμήσου μπουμπούκο καραγκιόζη. Όπου δεις να γράφει Καζάκης, πετιέσαι σαν την κλανιά να πεις τη μαλακεία σου. Ούτε γέλιο δεν βγάζεις πια.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 12¨29 εχω παθει πλακα με την σοφια σου, το οτι οι εβραιοι εβαλαν τον χιτλερ να σκοτωσει εκατομμυρια εβραιοιυς το 1940 ποτε δεν το ειχα σκεφθει, οπως επισης οτι απο αυτα που ειπε ο Καζακης βγαινει οτι ειναι μασωνος μονο ενα μυαλο του δικου σου iq θα μπορουσε να το καταλαβει.Ειναι δυνατον να εχουν δικαιωμα ψηφου ανθρωποι με διανοητικη καθυστερηση σαν την δικη σου?

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολυ απλο.Αυτοι που τον φοβουνται τον Καζακη τον συκοφαντουν.Λες και ο κοσμος ειναι χαζος και δεν καταλαβαινει .....

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται από χιλιόμετρα μακρυά, ότι έχει κάψει φλάτζα ο μασονοφάγος ο 12:29.