Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΗΠΑ: Επίθεση των 'Anonymous' σε ιστοσελίδες εκκλησιών. Επιτίθενται σε κάθε θρησκεία που την ονομάζουν «ασθένεια» και ιδιαίτερα στον Χριστιανισμό.


Μέλη της ομάδας χάκερ " Anonymous" κατέβασαν τρεις εκκλησιαστικές ιστοσελίδες στις 2 Μαρτίου, αντικαθιστώντας τις κύριες σελίδες τους με ένα κλιπ από τον εξελικτικό βιολόγο και άθεο Richard Dawkins και μια δήλωση που έλεγε ότι κάθε θρησκεία είναι «ασθένεια».
"Ας είμαστε σαφείς από την αρχή:...

κάθε είδους θρησκεία είναι μια ασθένεια σε αυτόν τον κόσμο. Μια ασθένεια που δημιουργεί μίσος και μισαλλοδοξία, μία ασθένεια που φέρνει τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε πόλεμο με τους συνανθρώπους τους, μια ασθένεια που έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο από πολύ παλιά, όταν η ανθρωπότητα δεν ήταν εκπαιδευμένη, μια ασθένεια που έφερε ψεύτικη ελπίδα και καταστολή σε όσους πίστεψαν και συχνά ακόμα περισσότερο τρόμο και καταστολή σε όσους τόλμησαν να μην πιστεύουν", έλεγε το μήνυμα των Anonymous και συνέχισε να κατηγορεί τη θρησκεία και ιδιαίτερα τον Χριστιανισμό ως την αιτία για τους περισσότερους πολέμους που έχουν συμβεί στην ιστορία.
Επίσης χαρακτηρίζει την θρησκεία, μαζί με τις κυβερνήσεις του κόσμου, ως την κύρια πηγή της καταπίεσης και μια δύναμη που κρατά τους περισσότερους ανθρώπους κάτω, ενώ δίνει δύναμη στους λίγους.
Είναι δύσκολο να εξακριβωθεί εάν οι επιτιθέμενοι ήταν πραγματικά από την ομάδα Anonymous, οι οποίοι δεν έχουν μια αναγνωρισμένη μορφή ηγεσίας και δεν τηρούν έναν κώδικα συμπεριφοράς των μελών. Η ομάδα έχει ήδη κλείσει τις ιστοσελίδες του FBI και της δισκογραφικής βιομηχανίας Association of America, ως υποστήριξη δικτυακών τόπων όπως το The Pirate Bay, και ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από το κίνημα "Occupy".
Ένα διάρκειας 30 λεπτών βίντεο από το YouTube, με τίτλο : "Richard Dawkins: An Atheist's Call to Arms," στο οποίο ο Dawkins ενθαρρύνει τη μη-πιστούς να ενωθούν, δημοσιεύτηκε στις ιστοσελίδες των εκκλησιών Bethel Outreach International Church, Charlotte International Church και Crossfire Ministries, όλες από τη Βόρεια Καρολίνα.
Σχ. ΚΟ: Δες σχετικό άρθρο όπου οι εν Ελλάδι ‘Anonymous’ θεωρούν «ρατσιστικό» να κουβαλάς την ελληνική σημαία.

Δείτε και την παρακάτω φωτογραφία τους από την Αθήνα με το χαρακτηριστικό αποκρυφιστικό σήμα των Illuminati.

«Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε ένα ενιαίο κόσμο, ένα παγκόσμιο λαό…Πρέπει να εργαστούμε στα θεμέλια.». - Adam Weishaupt, ιδρυτής του Τάγματος των Illuminati (Πεφωτισμένων), 1776.

redskywarning.blogspot.com

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ Τ'ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΣΟΥ!ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ!ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΤΕ!ΙΩΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ειπα κ εγω..ολο κ κατι στραβο θα ειχαν κ αυτοι.νατο!

Ανώνυμος είπε...

Αποτελουν τον ψευτοαντιλογο της οργάνωσής τους.
Η απαισια μάσκα και το ασπρομαυρο χρώμα ειναι ενδεικτικά εκτος των άλλων. Πισω απο την μάσκα ειναι οι σατανιστες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνουν! Άντε να ξυπνάει το ποίμνιο!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα! Μη χάνεστε στην αμάθεια. Δε θα σας πουν αυτοί. Δε θα τους πείτε εσείς! Να ανοίξετε τα μάτια σας και να κρίνετε μόνοι σας την αλήθεια. Ούτε όλοι ο ανθρωποι είναι σκάρτοι, ούτε όλοι οι άνθρωποι σωστοί! Από κάθε κατάσταση να παίρνετε πληροφορίες.
Jovanna

Ανώνυμος είπε...

Πάντα παίζει και το false flag ops να είμαστε σε εγρήγορση.

Εμπιστοσύνη μόνο στον πισινό μας και ούτε! ....

Ανώνυμος είπε...

Den einai sigouro oti ontos oi anonymoi presvevoun osa egrapse to arthro.Mporei na einai neotaksikoi, piso apo tis maskes, gia na kanoun ton kosmo na nomisei oti einai oi anonymoi.Diladi ena trik ton neotaksikon,gia na dialysoun tous anonymous.Tetoia trik xrisimopoiountai apo laous tis mesis anatolis.Diladi, mporoun na katastrepsoun kapoion diko tous,kai na riksoun tin efthyni se allon,opos egine me ti vosnia.vosnioi eixan riksei mia vomva pou eixe skotosei pollous vosnious, kai olos o kosmos eixe katigorisei tous servous.Oi neotaksikoi einai polu poniroi kai theloun prosoxi.An omos einai alitheia afta pou egrapse to arthro,tote den exoun katalavei oti o Theos einai pio pano apo kathe kyvernisi, i organosi,i anthropino nomo.To eksypno poimnio einai oi xristianoi,giati vlepoun pio pera apo tous dithen sofous tou planiti,pou xrisimopoiontas ti logiki tous, kai kanontas nomous,nomizoun oti ta kseroun ola.O pragmatika ksypnios,exei ti dynatotita na katalavei kai na aisthanthei ton Theo.Mono oi vlakes den to katafernoun.

Ανώνυμος είπε...

τελικα στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται....σκατα ανονυμους ειναι.... εχουν ονομα και μαλιστα το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ.... ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΜΑΣΩΝΟ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ........ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ..ΤΟΝ ΝΤΕΡΜΠΙΕ ΣΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΧΡΙΣΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

παγκοσμιοτες και μη,αυτος ετναι ο πολεμος πλεον και εδω και παντου ας το καταλαβουμε η προπαγαντα των μεν και των δε ,ο καθενας μας ας αποφαστσει με ποιους ειναι ,αυτη η πραξη και το μυνημα της που θα το κατατασατε

Ανώνυμος είπε...

4:11 συμφωνω απολυτα μαζι σου. ολα ειναι υποκεινουμενα για να επιβαλουν το παγκοσμιο καθεστωs με οσα μεσα μπορουν εναντια στο μεγαλυτερο τουs εχθρο το ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

δεν έχουν και άδικο...εξαιτίας του εβραϊσμού και του χριστιανισμού έφτασε η ανθρωπότητα σε τέτοιο χάλι...και ΚΥΡΙΩΣ εμείς οι Έλληνες που από παντοκράτορες γίναμε "παιδιά"του ίδιου Θεού με των δούλων και των βαρβάρων...γίναμε από Άνθρωποι,με όλη τη σημασία της λέξης,πρόβατα...οι Θεοί μας,από παντοδύναμοι Αποικιστές και Δότες του Θείου Ιχώρος,σε γιδοβοσκούς και τσοπάνηδες...μην παραπονιέστε λοιπόν για τη μοίρα σας...όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε!!Ωραία,είπα τη γνώμη μου,σειρά έχουν τώρα οι χαρακτηρισμοί τύπου,μασόνος,ειδωλολάτρης,ονειροπαρμένος και τα λοιπά κοσμητικά...Ελεύθερα!κάντε τη "δουλεία"σας...!

Ανώνυμος είπε...

4:47... ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣΟΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ... ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ... ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ...

Ανώνυμος είπε...

Αρχίσαμε πάλι τις μαλακίες.....

Ανώνυμος είπε...

1:51?TH NA SOU POUNE ESENA PROSOPIKA SE EXOUNE

GRAMENO...

KARAGRAMENO...

XAIVANIDI...

Ανώνυμος είπε...

@ 2:48..Jovanna.. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, είπες τη πιο σωστή κουβέντα :)))