Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ALERT! ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ;


Η εξαθλίωση του ελληνικού λαού(συνταξιούχων κλπ), από την χούντα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΛΠ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποτε ξανα προδοτες.......ΣΑΛΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Τι ντροπή τι κατάντια είναι αυτή!! τι τους φταίμε και μας κατάντησαν έτσι??? γιατί???

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΑΣ
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ,ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΑΞΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Βλεποντας αυτες τις εικονες,τρελαινομαι,θυμωνω,αλλα φοβαμαι για το αυριο των ανθρωπων που ακομα δεν εχουν φτασει στο σημειο αυτο.
Απορω ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ?
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ?
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ???????????

Ανώνυμος είπε...

3:46
Αλλοδαπή εισβολέας έγχρωμη μας βάζει και χέρι που είναι στη Ελλάδα 15! χρόνια (ποιόν ρώτησε?)
και δεν έχει να φάει!

Να γυρίσεις άμεσα (και οι υπόλοιποι μαο-μαο) στην ζούγκλα σου!

Είναι η απάντηση!

Ανώνυμος είπε...

ρε μην τρωτε το παραμυθι.....οι μισοι απο ολους αυτους ηταν ξενοι...να πατε στις χωρες σας ρε...πως ζητε εδω χωρις δουλειες?μονο με ληστειες...και ο δημοσιογραφος και η μουσικη του βιντεο πολυ υποκριτες...

Δημήτρης είπε...

Συγχαρτήρια για την κατάντια μας...

γιαννης είπε...

ανωνυμε 11:36, μια φορα 10αδες χιλιαδες ελληνες μεταναστευσαν για το ψωμι. στις μερες μας δημιουργειται νεο ρευμα. δεν θελει κανεις να φυγει απ τους αγαπημενους του, τον ιερο του τοπο αν δεν του το επιβαλλουν ανωτερες δυναμεις. προφανως δεν πεινας. μιλας εκ του ασφαλους.

Unknown είπε...

ανωνυμε ... μην ξεχνας οτι και οι Ελληνες ηταν μεταναστες στην Γερμανια, Αυστραλια, Αμερικη και αλλες χωρες ... αν μενανε στην Ελλαδα το 1950, 1960 και αργοτερα, θα πεινουσανε ολοι μαζι ... οσοι καταφερανε να φυγουνε με νομιμο τροπο (γιατι ετσι μονο δεχοτανε αυτες οι χωρες) καταφερανε να σπουδασουνε τα παιδια τους, να στειλουνε χρηματα στην Ελλαδα και να επιστρεψουνε στην Ελλαδα οχι με δανεικα αλλα με ξενο συναλλαγμα. Βεβαια, αν η Ελλαδα ειχε τις υποδομες για μεταναστες, ισως να μπορουσε να κανει το ιδιο .. και παλι ομως πολιτικο λαθος να αφησουμε χωρις ελεγχο τα συνορα να μπαινουνε μεσα σαν τα κοπαδια και να στερουνε εργασια απο τους Ελληνες .. κανε μια βολτα στην ομονια ... δεν υπαρχει αστυνομια και γιατι δεν κανουνε τιποτα? γιατι υπαρχει νομος (και δεν ξερω γιατι δεν αλλαζει) οτι δεν μπορουνε να τους κρατησουνε πανω απο 24 ωρες ... σε αλλες χωρες αν σε πιασουνε χωρις χαρτια, υπαρχει συνοδεια μεχρι την πορτα του αεροπλανου να βεβαιωθουνε οτι μπηκες μεσα .... ενω εδω? τους πιανουνε και τους λενε να επιστρεψουνε στην πατριδα τους? ειμαστε σοβαροι? πληρωνουνε τοσα χρηματα για να φυγουνε απο την χωρα τους, με ρισκο την ζωη τους και θα πανε πισω ετσι απλα επειδη το ειπε καποιος? χαχαχα Αρα, ποιος φταει? εμεις ο λαος που δεν επαναστατουμε και περνανε μονο νομοι που βολευουνε τους υπουργους ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά μου παιδιά, ξυπνήστε! Έχετε μείνει στο ευρώ ή δραχμή και δεν έχετε αντιληφθεί ακόμη ότι Ελλάδα δεν υπάρχει πια, ούτε Ελληνικό σύνταγμα. Είμαστε προτεκτοράτο, αποικία της Γερμανίας, με δήθεν κοινοβούλιο, που θα κάνει δήθεν εκλογές και θα βγάλει δήθεν νέα βουλή. Τι περιμένετε για να καταλάβετε ότι όλες αυτές οι συζητήσεις απλώς απομακρύνουν από την ουσία? Να μας αλλάξουν το όνομα περιμένετε για να καταλάβετε??