Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΤΩΡΑ: Έτοιμοι να ορκιστούν οι 4 υπουργοί


Anti-ntp:Μια κυρία της Bilderberg, ένας άχρηστος, ένας δήμιος της Ελληνικής γλώσσας και ένας εξίσου άχρηστος. Σύνολο 4 προδότες!


 Τη φωτογραφία ανέβασε μέσα από το Προεδρικό Μέγαρο ο δημοσιογράφος Γιάννης Πιταράς στο twitter του. Όπως μπορείτε να δείτε, οι 4 υπουργοί της κυβέρνησης Παπαδήμου περιμένουν να ορκιστούν… Μεγάλες στιγμές!!!!

Πρόκειται για τον πρώην πρύτανη του...
πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργο Μπαμπινιώτη ο οποίος θα ορκιστεί ως νέος υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με απόφαση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η Άννα Διαμαντοπουλου αναλαμβάνει το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στη θέση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος από την πλευρά του, αναλαμβάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του παραιτηθέντα Χρήστου Παπουτσή. Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει ο Ελευθέριος Οικονόμου.
πηγή

6 σχόλια:

mouths είπε...

Να ορκιστούν τι στό όνομα τίνος;

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχα κοιταξτε κατι φατσες...

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω ορκιζομαι οτι θα τους γαμησω....ΣΥΝΤΟΜΑ θα τους γαμησω.-

Ανώνυμος είπε...

Ωραια!! ετοιμαστε αλλες 4 κρεμαλες...
Αυτο το αντισυνταγματικο και παρανομο κομμα που φτιαχνουν με την συμπραξη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και επικεφαλη την μαριονετα-goldman sachs-Παπαδημο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Ο λαος πρεπει να τους αποτελειωσει...

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοι του τιποτα με καμια εξουσιοδοτηση απο το λαο ορκιζονται για ποιο λογο ? Και απο οτι βλεπω η διαμαντοπουλου ορκιζεται στο ευαγγελιο!Πρεπει να ναι πολυ βαρυς ορκος γι αυτην...

Ανώνυμος είπε...

Σκουλικια το τελος σας πλησιαζει.