Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

4 άνδρες συζήταγαν για πόσο έξυπνες ήταν οι γάτες τους.


Ο Πρώτος άνδρας ήταν Μηχανικός, Ο Δεύτερος ήταν Λογιστής, Ο τρίτος Χημικός, και Ο τέταρτος ήταν Δημόσιος Υπάλληλος...



Για να καυχηθεί στους φίλους του ο Μηχανικός φωνάζει την γάτα του και της λέει,
“Κλιμακόμετρο, δείξε τι αξίζεις.”
Ο Κλιμακόμετρος βάδισε μέχρι το γραφείο, έβγαλε λίγο χαρτί και ένα στυλό και ζωγράφισε χωρίς άλλη καθυστέρηση ένα κύκλο, ένα τετράγωνο, και ένα τρίγωνο.

Συμφώνησαν όλοι ότι όντως έξυπνη ήταν η γάτα του.
Αλλά ο Λογιστής υποστήριξε ότι η δική του γάτα ήταν καλύτερη.
Έτσι, φωνάζει την γάτα του και της λέει,

“Εξελάκη , δείξε τι αξίζεις.”

Ο Εξελάκης πήγε στην κουζίνα και γύρισε με δυο ντουζίνες μπισκότα. Τα χώρισε σε 4 ίσες στίβες από 6 μπισκότα κάθε μία.
Όλοι χειροκρότησαν το κατόρθωμα του Εξελάκη.

Όμως ο Χημικός υποστήριξε ότι η γάτα του ήταν καλύτερη.
Έτσι, φωνάζει την γάτα του και της λέει,
“Δοσούλα, δείξε τι αξίζεις.”
Η Δοσούλα σηκώθηκε, πήγε μέχρι το ψυγείο,
έβγαλε ένα λίτρο γάλα, έβγαλε ένα δοσομετρικό ποτήρι από το ντουλάπι και μέτρησε ακριβώς 8 ουγγιές γάλα χωρίς να χύσει ούτε μια σταγόνα.

Όλοι συμφώνησαν ότι ήταν πράγματι έξυπνη η γάτα.
Τότε γύρισαν και οι τρεις στον Δημόσιο Υπάλληλο
και τον ρωτούν “Η δική σου η γάτα τί κάνει;”
Ο Δημόσιος Υπάλληλος φώναξε τον γάτο του και του λέει,
“Διάλειμμα, δείξε τι αξίζεις.”
Ο Διάλειμμας πήδηξε όρθιος…….

Έφαγε τα μπισκότα……..
Ήπιε το γάλα……..
Έκανε τα κακά του στις ζωγραφιές του Κλιμακόμετρου…….

Πήδηξε τις άλλες τρεις γάτες…….

Παραπονέθηκε ότι τραυμάτισε την πλάτη του κατά το πήδημα……

Κατέθεσε παράπονο για επικίνδυνες συνθήκες εργασίας…….

Εισέπραξε αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα… και

Την κοπάνησε για την υπόλοιπη ημέρα με αναρρωτική άδεια…


πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκες του Αντί νέα κλπ είστε βλάκες γιατί εκτός του ότι το παραμικρό αστείο κρύβει έστω και ελάχιστη δόση σοβαρού, πέσατε θύματα και σεις των μνημονιολάγνων, ευρολιγούρηδων καναλιών των εργολάβων τραπεζιτών κλπ Μέγκα και Σκάϊ τα οποία λύσαξαν να μας τυφλώσουν ότι για τη κατάσταση της "Αποθήκης" φταίνε οι Δημ. Υπάλληλοι ΚΑΙ ΟΧΙ τα ΛΑΜΟΓΙΑ που εδώ και 35 χρόνια λυμαίνονται και διοικούν αυτή ! Ντροπή σου και μόνο για τ΄όνομά σου ! ( Άκου Α.Ν.Τ. Πραγμάτων!)

Ανώνυμος είπε...

αυτη ειναι η αληθεια

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή από το συγκεκριμένο site τέτοια ανέκδοτα για τους Δημοσίους Υπαλλήλους.
Γιατί, πώς θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι?? στη μεγάλη ανατροπή?
Γιατί μπορεί προσωπικά να το εκλαμβάνω ως κάτι ανέκδοτα με τις ξανθιές που οι ξανθίες τα παίρνουν στην πλάκα ή σαν τους πόντιους, αλλά κάποιοι που έχουν προσφέρει αίμα και ιδρώτα σε αυτό το δημόσιο, μπορεί και να το παρεξηγήσουν.

Ανώνυμος είπε...

απο μαλλακιες αλλο τιποτα..........επισης ξεχασε ν αναφερη οτι πηδηξε και τη μανα του εξυπνου που το σκεφτηκε,α και μετα πειρε και τιμιτικη απο το προισταμενο του.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα να σου πω ότι γέλασα θα είναι ψέματα...

Ανώνυμος είπε...

Βοήθα την Κυβέρνηση και την τρόικα στο έργο τους. για να μάθει ο λαός όλη την αλήθεια για το πώς οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι απειλούν την παγκόσμια οικονομία, ηρθαν απο την κολαση για να καταστρεψουν την ελλαδα την πορτογαλια την ισπανια την ιταλια τη γερμανια το ευρω την ευρωπαϊκη ενωση το δολλαριο τον ομπαμα την παγκοσμια οικονομια να υπερθερμανουν τον πλανητη μας να μολυνουν τις θαλασσες μας να αυξησουν τον φπα μας να παρουν τα σπιτια μας να βιασουν τις οικογενειες μας να καψουν τα δαση μας να φερουν το εϊτζ και τα ναρκωτικα και να χασει ο ολυμπιακος.ενα εκατομμυριο απο δαυτους ταλαιπωρουν εξι δισ ανθρωπους. Να απολυθούν όλοι για να επανέλθει ο πλανήτης στην τροχιά του. Όταν τους ξεκάνουμε, συνεχίζουμε με Ό,τι μας υποδείξουν το Mega και ο Σκάι. 
Και μην ξεχνάτε. Αν πεινάσετε μην παραγγείλετε. Φάτε τον διπλανό σας που δεν έχει 23% ΦΠΑ. Αν δεν ξέρετε ποιος είναι φαγώσιμος μην ανησυχείτε. Σε κάθε περίπτωση θα σας τον υποδεικνύουν τα δελτία ειδήσεων....και καποιες.... εξυπνες αναρτησεις....

Ανώνυμος είπε...

Φαουλ...Ξεχασες τη γατα του ελληνα επιχειρηματια.Κλεβει ολους τους αλλους που τους εχει για σκλαβους και ζητα και τα ρεστα.Με την τακτικη της ομως ανοιξε το δρομο στις γατες ξενων επιχειρηματιων που θα στειλουν τις γατες ολων των ελληνων στη ζητιανια.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε δημοσια γουρουνακια σας ετσουξε?γλυφετε κωλοτρ.....δες για μια βολεψοθεσουλα και αναρωτιομαστε γιατι νοιωθουν σαν θεοι οι υπουργοβουλευτες..και μας κολησε η ρετσινια του τεμπελη και τους ψηφιζετε πιστα σκυλακια

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι πεστα αδερφε.
Εξαλλου τα βλεπουμε...πας σε μια δημοσια υπηρεσια και δεν δουλευει τπτ. Οργανωση μηδεν, εξυπηρετηση τπτ οι μισοι χτυπαν τις καρτες των αλλων μισων, κωλοβαρεμα ολη μερα και θελετε και να βγειτε απο πανω? Τοσα χρονια ψηφιζατε τα λαμογια για ενα κομματι ψωμι, μπαινατε σε θεσεις με βυσματα και γνωστους και τωρα ξυπνησατε? Αντε ρε λαμογια το ιδιο με αυτους που ψηφιζατε ειστε απλα χωρις λεφτα. Μιλαω παντα για την πλοιοψηφια γιατι υπαρχει και ενα ποσοστο δημοσιων υπαλληλων που ειναι ενταξει ομως τι να το κανουμε οταν οι πλοιοψηφια ειναι σαπια? Δεν μπορουνε αυτοι οι λιγοι να το αλλαξουν. Παντα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...δηστυχως!!!