Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Καζάκης - Κακλαμάνος (29-3-2012)




Watch live streaming video from epamwebtv at livestream.com

1 σχόλια:

OMADEON είπε...

Ο Δημήτρης Καζάκης είναι η ελπίδα ΟΛΩΝ τώρα και ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ κρίκος της ευρύτερης συστράτευσής μας.
Ιδεολογικά είμαστε ανένταχτοι αριστεροί, στο blog μας. Σε δευτερεύοντα θέματα πιθανότατα θα είχαμε τσουγκρίσει μαζί σας. Ομως ΔΕΝ το κάναμε! Θεωρούμε τη συστράτευση μαζί σας πολύ πιο σημαντική, διότι υπάρχει ένας... Καζάκης, που μας ενώνει! :)

Σχολιάζω για να καταρρίψω μια νέα συκοφαντία κατά του Καζάκη από το Ριζοσπάστη που κατηγορεί τον Καζάκη για συμπόρευση με τη Χρυσή Αυγή. Διαδώστε το γιατί η αναγνωσιμότητά σας είναι μεγάλη.

Ενα κλικ στο εξής ΕΝΕΡΓΟ link σας πάει αμέσως στο ΣΩΣΤΟ σημείο (41:28) της συνέντευξης Καζάκη 29-3-2012: youtube.com/watch?v=vzTvIn4AmWs&t=41m28s

Εκεί ο Καζάκης λέει τα εξής, επί-λέξει:

"Αυτός ο βάλτος, αυτή τη στιγμή, αποτελεί έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο για το λαό, διότι εδώ δεν μιλάμε για ομαλές συνθήκες. Αν οδηγήσουμε τον κόσμο να παίρνει 150 ή 180 ευρώ, με την εφαρμογή αυτών των πολιτικών..."
("που είναι ο στόχος τους και το ανακοινώνουν επίσημα" -συμπληρώνει ο Κακλαμάνος)
"...(τότε) Τι συνείδηση ακριβώς παράγουμε; Συνείδηση λούμπεν! Συνείδηση υποταγμένων, περιθωρίου. Και η συνείδηση αυτή γεννάει μόνο το Αυγό του Φιδιού. Δεν γεννάει επαναστάτες, ούτε κοινωνικές εξεγέρσεις! Το αυγό του φιδιού γεννάει. Και φυσικά, απελπισία, μιζέρια και αθλιότητα..."
(παύση)
"...Πάρε υπ΄όψη σου ότι ακολουθούν και Χρυσαυγίτικη επίσημη τακτική, πλέον. Ο Χρυσαυγιτισμός είναι η επίσημη ιδεολογία του πολιτικού συστήματος! Δες τα "κέντρα συγκέντρωσης λαθρο-μεταναστών": Στρατόπεδα συγκέντρωσης!


Δηλαδή εδώ ο Καζάκης, όχι μόνο καταδίκασε απερίφραστα τη Χρυσή Αυγή, αλλά τη συνέδεσε και με καθαρά ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ πολιτικές "στρατοπέδων συγκέντρωσης", για τις οποίες καταγγέλλει το πολιτικό κατεστημένο! (Λίγο πριν το σημείο αυτό, είχε κάνει κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ, λέγοντας ότι όποιος δεν βοηθάει το λαό με ξεκάθαρες θέσεις ΤΩΡΑ οδηγεί σε "βάλτο, μια μεσοβέζικη λύση..." λαϊκής εξαθλίωσης).

Οπως βλέπετε, η συκοφάντηση του Καζάκη αποδεικνύεται περίτρανα σε όσα παράθεσα (και όχι μόνο). Είναι πολύ πιο σημαντική από τα ενδεχόμενα λάθη της πολιτικής κριτικής του, ή και της προσωπικής του οξύτητας, ειδικά κατά όσων τον συκοφαντούν, αλλά... δεν πλήττει ΟΛΟΥΣ: Διότι π.χ. είπε _μόνο_ καλά λόγια για τον Λαφαζάνη, στο ίδιο video, πιο πριν, χαρακτηρίζοντάς τον "από τους πλέον έντιμους πολιτικούς", κλπ.

Ειδικά για το άρθροτου Ριζοσπάστη σκέφτομαι να φτιάξω video που να λύνει μια παρεξήγηση: -Τα στατιστικά "υπέρ-"/"κατά-" μνημονίου στο "Χωνί" ΔΕΝ αποδεικνύουν ότι "ο Καζάκης θα συμπορευτεί με τη Χρυσή Αυγή". -Αυτό είναι ψευδέστατο, όπως αποδείχτηκε. ΕΞάλλου, ΛΟΓΙΚΑ δεν έστεκε το "συμπέρασμα" του Ριζοσπάστη, όπως απέδειξε και η εννοιολογική ανάλυση, σε προηγούμενο σχόλιό μου στο "Βαθύ Κόκκινο" (ΕΔΩ). Το ότι "χωράει" κάποιος κάπου, δεν σημαίνει ότι... μπήκε κιόλας. ΟΛΟΙ χωράμε σίγουρα και στην πόρτα της... Κόλασης! :-)

Αρχικά θορυβήθηκε κι ο συνιστολόγος μου τζάμπα. Δηλώσαμε ΚΑΙ οι δύο πάντως, ότι δεν θα δεχτούμε συμπαράταξη με τη Χρυσή Αυγή, διότι υπάρχουν και κόκκινες γραμμές που ο ίδιος ο Καζάκης γνωρίζει. Αλλωστε ΟΛΟΙ οι φασίστες μπορούν πια να πάνε στους χώρους όπου ανήκουν. Ο Κωλοτουμπο-καρα-τζαμπαφύρερ θα τους μοιράει και τζάμπα ληγμένες τροφές! :-)