Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μυστήριο με 2.600 ετών κράνος Έλληνα πολεμιστή!


Anti-ntp: Και στο διάστημα να ψάξετε πάλι Ελλάδα θα βρείτε.
Ένα μπρούτζινο κράνος Έλληνα πολεμιστή που χρονολογείται από τον 6ο ή 50 αιώνα ανακαλύφθηκε στο Ισραήλ.
Μυστήριο με 2.600 ετών κράνος Έλληνα πολεμιστή!
Το αρχαίο αυτό «κόσμημα» που είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, εντοπίστηκε στο...
βυθό της θάλασσας στο λιμάνι της Χάιφα στο Ισραήλ ωστόσο παραμένει άγνωστο σε ποιον ανήκει!
Όπως αναφέρει ο διευθυντής της Μονάδας Θαλάσσιας Αρχαιολογίας της Ισραηλινής Υπηρεσίας Αρχαιοτήτων, διαθέτει επίχρυσα τμήματα και πολλά διακοσμητικά στοιχεία ενώ πρόκειται για ένα από τα πιο σφυρηλατημένα κομμάτια του πρώιμου ελληνικού πολεμικού εξοπλισμού που έχουν ποτέ ανακαλυφθεί.
Το μόνο που παραμένει μυστήριο είναι σε ποιον ανήκε αυτό το εκπληκτικό κράνος το οποίο ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών εκβάθυνσης του λιμανιού της Χάιφας από Ολλανδικό πλοίο πριν από πέντε χρόνια.
Την απάντηση καλούνται να δώσουν τώρα οι ερευνητές.
Μια θεωρία αναφέρει ότι αυτό ανήκε σε πολεμιστή που βρισκόταν σε ένα από τα πολεμικά πλοία του ελληνικού στόλου κατά των Περσών.

Η περίοδος κατασκευής του συμπίπτει με τους Περσικούς Πολέμους αλλά και τον Πελοποννησιακό, και εικάζεται ότι ο κάτοχος του κράνους ήταν μισθοφόρος που πολεμούσε στο πλευρό των Φαραώ.
Πιθανόν να βρισκόταν σε εμπορικό πλοίο το οποίο είχε συναλλαγές με τον παράκτιο οικισμό του Τελ Αμπου Χαουάμ, κοντά στις εκβολές του ποταμού Ναχαλ Κισόν.
Το κράνος εκτίθεται στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο στη Χάιφα.
πηγή

19 σχόλια:

Shqipëria είπε...

RE KOLOELLHNES GAMO TIN OPRTHODOXIA SAS KAI THN KOLOXORA SAS POUSTIDES EISATAN POUSTIDES EISTE POUSTIDES THA PARAMINETE MOUNOPAMANA GAMO TON XRISTO SAS KAI GAMO THN POUTSOXIMENI PANAGIA SAS!XEZO PANO STHN SIMAIA SAS!!H ELLHNIKI SIMEA EINAI GEMATI SKATA!

DEN EXETE ISTORIA RE!APO EMAS TA PEIRATE OLA PALIOMOUNOPANA RATSISTES!

Ανώνυμος είπε...

Σβήσε το ρε Αντι-ΝΤΠ, βλαστημάει χυδαία Θρησκεία και Πατρίδα ο άνθρωπος!

Ανώνυμος είπε...

παλιο μπασταρδε κολογυφτε για πες μας ποτε ιδρυθηκε η αλβανια
για πες μας λιγη απο την ιστορια της

Ανώνυμος είπε...

DEN KATALABA PIOS EISAI ALLA AFOU MAS BRIZEIS DEXESE AMESOS OTI OI ELLINES EINAI I ARXH KAI TO TELOS TOU POLITISMOU, KAI NA XERESE POU YPARXOUME KAI YPIRXAME GIATI MEXRI KAI SIMERA BELANIDIA 8A ETROGES PANW STA DENTRA,KAI 8A MALONES ME TOUS OMIOUSOU PI8IKOUS GIA TIS MPANANES,AN SE PONAEI TOSO POLI POU EIMASYE I ARXH KAI TO TELOS TOU POLITISMOU DEN MPORO NA KANW TIPOTA, TO MONO POU MPOREIS NA KANEIS ESU OS GNISIOS NEATERNTAL TIN MPANANA POU EKLEPSES[OPOS KAI TIN ISTORIA MAS ]APO TON OMIOSOU XIMPATSI NA TIN BALEIS STON KOLOS SOU ,ETSI 8A NIOSEIS KALITERA KAI 8A STAMATISEIS NA ASXOLISE ME KATI POU DEN PROKITE NA FTASEIS POTE

Ανώνυμος είπε...

Iremise agori mou min trelenese , pes mas pios eisai kai ti sou xrostame kai tha plirwtheis kai esi me ton kairo molis ksexrewsoume tous upolipous.

Ean mporeis episeis pes mas , otan xezeis panw stin simaia vazeis stoxo ton stavro ? ean nai ti xaneis otan den ton petuxeneis ?

Kai kati teleftaio , otan xezeis aplwneis tin simaia stin mpaniera gia na glustraei to skato sthn kourba i tin aplwneis sto saloni sou gia na exeis perisotero xoro ?

Elpizw na mou apantiseis giati ilikrina me trweei i agwnia.

Iremise kai min trelenese giati me toso pathos mesa sou se kovo na vriskeis tin anakoufisi mpigwntas vathia mesa stin kwlotripida sou to kavli kapoiou Ellina poustara kai meta tha saresei kai ekei na deis pws tha fevgei to skato aviasta.

Kai ama den sou aresei edw ti kathese , pigene pisw stin Alvania sou na mazepseis kai tous upolipous san kai esena kai molis ginete poloi elate na mas klasete ta arxidia paliomalaka alvane pou mono na pernete oti den sas aniki, na klevete kai na skwtonete eisaste giati to mono pou exete mathei einai na eisaste parasita panw stin Gh . τσιφσα μοτρ και μοτρ πιδ paliomalaka Albane kai molis pinasoume kai emeis edw sto Ellada tha erthoume panw stin Albania na sas kanoume ta idia pou kanate eseis tosa xronia kai ekei na deis ti kwlous exoume na gamhsoume kai pios tha minei poustis sto telos.

Ανώνυμος είπε...

Σκατοαλβανε η γυφτοχωρα σου δημιουργηθηκε το 1914 για να εξυπηρετησει συμφεροντα των Ιταλων. Για ποια ιστορια μας μιλας??? Δεν υπηρχες πριν. Ησουν ενα τιποτα..Ενα απολυτο μηδεν!!!

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ζηλευες , δε μας εβριζες.... αντε γεια ανυπαρκτε και αγραμματε!

Ανώνυμος είπε...

Θα λαβεις και εσυ τον μισθο σου απο την Παναγια μας οταν ερθει η ωρα σου ΠΑΛΙΟΑΛΑΒΑΝΕ!!!!!!!!!!!Δεχομαστε παλιοαπολιτιστε να μας βριζεις οσο θες σαν προσωπα και σαν λαο γιατι δεν μας αγγιζεις ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.Αν σε ειχα μπροστα μου ελπιζω να με συγκρατουσε η θεια χαρη ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρίζει τα Θεία, ΣΒΗΣΤΕ το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εσείς οι Χριστιανοί ήσαστε και βαθύτατα Δημοκράτες !!!

Μόλις προσέβαλαν τον Εβραϊκό Χριστούλη σας και την παρθένα Μαρία σας αμέσως να λογοκρίνετε και να σβήσετε τα μηνύματα του οποιουδήποτε τιποτένιου Αλβανού μπάσταρδου.

Δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο !!!

Τα ίδια κάνουνε και στο Βατικανό που αποσιωπούνε του παπάδες και τους ιερείς που κακοποιούν μικρά αγοράκια.

Την ίδια αντίληψη την τόσο Δημοκρατική και φιλελεύθερη είχαν και αυτοί που εξάλειψαν τον Ελληνικό πολιτισμό βαπτίζοντας τους Έλληνες ειδωλολάτρες , ενώ εσείς που πάτε και σκύβεται στα τέσσερα πάνω από τις εικόνες προσκυνημένοι και αδύναμοι περιμένοντας από την ντίβα τον Χριστούλι να σας θυμηθεί και να έρθει μια βόλτα για δεύτερη φορά να σας σώσει όπως έσωσε τον κόσμο και την πρώτη , γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε διότι ο Χριστός σας φώτισε τόσο πολύ που στο τέλος τυφλωθήκατε.

Γιαυτό οι εκκλησίες είναι σαν παντοπωλείο με τις τιμές από τα άγια ημερολόγια και τα πανάγια κεράκια κολλημένες στους τοίχους , γιαυτό ο κλήρος ορκίζει κυβερνήσεις μη εκλεγμένες από τον λαό και γιαυτό μας βαπτίζουν πριν καλά καλά προλάβουμε να που την πρώτη μας κουβέντα σε μια κατά τα άλλα ελεύθερη θρησκεία που μόνο από αγάπη και πίστη ξέρει.

Τόσο χαμένοι είσαστε και εσείς σαν τον κλέφτη τον Αλβανό σε έναν κόσμο που φτιάχτηκε ιδανικά για σας από εσάς και τους προγόνους αδελφούς ημών χριστιανών.

Ευλόγησον

Ανώνυμος είπε...

σηκωσανε κεφαλι κ οι αλβανοι τωρα????α να χαθεις παλιογυφτε που θα βρισεις τους ελληνες κ τα θεια!!κ συ 2:40 τι λες βρε χαμενε????ναι ρε δε δεχομαστε να βριζουν το χριστο μας γιατι ο καθε αθεος σαν εσενα,ασ πιστευει οτι θελει αλλα να σεβεται κ τα πιστευω των αλλων καταλαβες??????κ αφου ειμαστε τοσο τυφλωμενοι κ συ τοσο ξυπνιος για πες μας τι πρεπει να κανουμε.
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Να κάνεις αυτό που δεν έκανες ποτέ σου Ανδρομάχη, να αμφισβητήσεις αυτά που δεν αμφισβήτησες ποτέ, να κρίνεις σφαιρικά και ορθογώνια άμα γουστάρεις και να αποφασίσεις μόνη σου για τα πράγματα, να μάθεις αυτά που δεν σου δίδαξαν ποτέ μεταξύ της θεωρίας του Δαρβινισμού και του Παραδείσου , μεταξύ πιθήκων και φανταστικών κόσμων από το υπερπέραν και να σταματήσεις να γυρνάς το κεφάλι σου και να αγνοείς αιτώ που γίνετε μπροστά σου μόνο και μόνο για να μην κλονιστεί η πίστη σου που γράφτηκε σε κάτι βιβλία και χωρίς καμία αμφισβήτηση πρέπει να ακολουθείται , τα ευαγγέλια έχουν σαπίσει προ πολλού απλά εσύ αρνείσαι να το καταλάβεις , η Ελληνική σκέψη και το Ελληνικό έθνος αναγεννάτε από τις στάχτες του σαν τον φοίνικα και πάλι πιο γρήγορα από ποτέ αυτήν την φορά και όχι επειδή το λέω εγώ αλλά διότι οι Έλληνες συνειδητοποιούν πλέον μαζικά το ψέμα που μας επέβαλαν ως πραγματικότητα σε μια πολυπολιτισμική και δυτική κοινωνία έτσι όπως ήθελαν να μας φτιάξουν, εξού και το μπαστάρδι ο Αλβανός που του δόθηκε η ευκαιρία να μιλάει έτσι και οι όμοιοί του που κλέβουν και βιάζουν τον Ελληνικό λαό επειδή κάτι Σαμαράδες Χριστιανοί αδελφοί και αυτοί και ευυπόληπτοι πολίτες έπραξαν αυτά που έπραξαν και κάτι Παπούλιες συνεχίζουν να πίνουν το καφεδάκι τους στο πιο ακριβό καφενείο της Ελλάδος, την Βουλή.

Χριστιανισμός και Ελληνισμός δεν πάνε μαζί αλλά εγώ ο άγνωστος δεν θα σε πείσω γιαυτό, μόνη σου θα πρέπει να το καταλάβεις.
Σαπισμένες ιδεολογίες τυφλωμένων ακόλουθων και ανοικτές ιδέες κρινόμενες από όλους επίσης δεν πάνε μαζί , εάν δεν σου αρέσει κάτι βρες τον τρόπο να το αλαλάξεις μέσα σου όχι να το αποσιωπήσεις , έχεις και Ελληνικό όνομα θα πρέπει να είσαι περήφανη γυναίκα όχι φανατισμένη εικονολάτρης και να πιστεύεις σε θεούς και αγίους που ούτε καν στην όψη δεν σου μοιάζουν, ξένος Θεός είναι αυτός και δεν μας άφησαν ποτέ να τον επιλέξουμε εκείνος επέλεξε εμάς και στο όνομα του έχουν σφαγιαστεί εκατομμύρια ψυχές ανά την υφήλιο.

Αλλά εάν ο μόνος σου στόχος είναι και εσένα να προσδοκάς ανάσταση νεκρών και να περιμένεις να επαληθευθούν οι γραφές που άλλοι θα πραγματοποιήσουν για σένα , μην συνχίζεσαι , συνέχισε να πιστεύεις σε αυτό που νομίζεις ότι πιστεύεις και άσε εμένα τον άθεο τον χαμένο να λέω τα δικά μου μεγαλώνοντας την δική σου πίστη και ευχήσου να έρθει γρήγορα ο καλός Χριστούλης και πάλι.

Ευλόγησον

Ανώνυμος είπε...

φιλε 3.30 οπως και πολλοι δηθεν δωδεκαθειστες η οτιδηποτε πιστευετε θα σας πω το εξης. η αρχαια ελλαδα πιστευε στους 12 θεους βεβαια πριν την κατακτησουν οι ρωμαιοι αρχισαν να ψαχνουν τον 13 αγνωστο θεο.Επισης πιστευαν στην ανασταση νεκρων οι αρχαιοι ΕΛΛΗΝΕΣ, ακομα να σου θυμισω οτι την περιοδο που κατακτηθηκε η Ελλαδα απο τους ρωμαιους αρχισαν και εισηχθησαν θεοι οπως ο μιθραισμος που πολλοι Ελληνες τον εβαλαν στην θεση του θεου Απολλωνα. επομενως ο Ελληνας ποτε δεν ειχε μια θρησκεια και μαλιστα την θρησκεια πανω απο την πατριδα του.Παμε στην περιοδο του βυζαντιου το βυζαντιο φτιαχτηκε πανω στηον ελληνικο χριστιανισμο δεν θα σου αναλυσω ολο αυτο γτ θελουμε ολοκληρη μερα για να το αναλυσουμε παντως μεσα απο τον χριστιανισμο κρατηθηκαν πολλα ελληνικα στοιχεια οπως η γλωσσα.Ακομα να σου θυμισω οτι στο βυζαντιο οι επιστημες προχωρησαν και ας μην το δεχεστε πολλοι να σας πω μερικα παραδειγματα. η αγια σοφια ειναι εργο μηχανικου το οποιο ομοιο του δεν ειχε γινει μονο ο τρουλος του ειναι φανταστικος πως εγινε η αγια σοφια αν δεν υπηρχε αναπτυξη των μαθηματικων. αλλο ενα παραδειγμα οτι εχει γινει λαθος με το ημερολογιο το λεγομενο ιουλιανο εγινε την περιοδο του βυζαντιου αυτο σημαινει οτι ασχολουνταν με την αστρονομια. Το δογμα του βυζαντιου ηταν το κρατος για του πολιτες ο αυτοκρατωρας ειχε την ευνοια του θεου για οσο ζουσε και ο πατριαρχης ο μονος του ρολος ηταν καθαρα θρησκευτικος μεχρι και οι νομοι στην περιοδο του βυζαντιου ηταν δομημενοι πανω στην αρχαια ελλαδα. οι Ελληνες δεν πιστευαν ποτε με φανατισμο σε θρησκειες αλλα διατηρουσαν μεσα απο αυτες της πολιτισμικες τους συνηθειες για αυτο εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και αμα δεν σου αρεσει δεν με ενοχλει.Παντως μεταξυ μας μην βαζεις τον ελληνικο χριστιανισμο στο ιδιο τσουβαλι με τους καθολικους η με τους μουσουλμανους η με οποιαδηποτε θρησκεια εχει μεγαλες διαφορες. μην τα ιδοπεδωνεται ολα

ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Α ρε βαρβαρε Μεγας Αλεξανδρος που σου χρειάζεται.Γαμω το χρημα σου(επισημη θρησκεια των αλβανων).Και πουσαι...Δεν θα γινεις Ελληνας ποτε....Οσον αφορά τον 3.30 και εγω φιλε μου εχω πολλες αποριες κ ερωτηματικα για τον χρηστιανισμο αλλα,πιστεύω θα συμφωνησεις,πολεμαται όσο καμια αλλη θρησκεια στον κοσμο.Μην πολεμας τα πιστεύω των αλλων.Υπερασπισου τα δικά σου.
Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

3:30 για μενα ελληνισμος κ χριστιανισμος ταυτιζονται.το οτι πιστευω στο Χριστο δινει νοημα στη ζωη μου κ αγωνιζομαι καθε μερα ωστε να γινομαι καλυτερος ανθρωπος.τωρα δε μπορω να σε πεισω μεσω υπολογιστη αλλα ευχομαι μια μερα να πιστεψεις κ συ η εστω να σκεφτεις οτι υπαρχει εστω κ μια μικρη πιθανοτητα να κανεις λαθος.αλλα τουλαχιστον οπως πολυ σωστα ειπε κ ο 4:01 να υποστηριζεις τις αποψεις σου αλλα να μη βριζεις το χριστιανισμο κ προσβαλλεις οσους τον ασπαζονται.
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

Ανώνυμος είπε...

4:01 μ.μ.
"Μην πολεμας τα πιστεύω των αλλων.Υπερασπισου τα δικά σου."

Που τα βρήκε τα δικά του; για να τα υπερασπιστεί, οπότε το μόνο που του απομένει να κάνει είναι να πολεμά τα πιστεύω των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3:48 δεν είμαι 12 θεϊστής και δεν πιστεύω σε θεούς αλά στους ανθρώπους.

Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν πάνω από 3000 θεούς και θεότητες, οι 12 θεοί αντιπροσώπευαν τα πιο βασικά στοιχεία του πολιτισμού μας.

Όλοι οι Θεοί είχαν ανθρώπινα χαρακτηριστικά και αντιπροσώπευαν τον κόσμο έτσι όπως οι προγονοί μας τον αντιλαμβάνονταν. Και ποτέ δεν επέβαλαν την θρησκεία τους σε άλλους λαούς, μιας θρησκείας που ήταν υπέρ της ελευθερίας και της κρητικής σκέψης με ισορροπία μεταξύ φύσης και ανθρώπου.

Το θέμα δεν είναι πια θρησκεία είναι καλύτερη αλλά τι αντιπροσωπεύει και που τοποθετεί τον άνθρωπο , πως τον καθοδηγεί και τι θέση του δίνει στον κόσμο.

Είναι γεγονός όμως ότι ένα από τα κινητήρια και πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή των ανθρώπων είναι η πίστη διότι το τι πιστεύουμε ως αληθινό μας καθορίζει ως ανθρώπους .
Παίρνοντας αυτήν την τόσο σημαντική ανάγκη ο Χριστιανισμός υποδούλωσε το πνεύμα και το σώμα των ανθρώπων.
Σαν θρησκεία και αυτή υποκινούμενη σε σκοπιμότητες προς όφελος άλλων.

Με την μη αμφισβήτηση των πραγμάτων και η προσκόλληση σε κείμενα και βιβλία καθώς επίσης και η έλλειψη κρητικής σκέψης και γνώσης έχει ως αποτέλεσμα το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα σαν έθνος.

Καταβάλλονται πολλές προσπάθειες για να μας εξαλείψουν σήμερα και ο λόγος δεν είναι μόνον θρησκευτικός αλλά και πολιτικός , γεωστρατηγικός , κερδοσκοπικός καθώς είμαστε πρόβλημα μεγάλο διότι ζούμε ακόμη στον τόπο τούτο και κυλάει στις φλέβες μας αίμα Ελληνικό , αυτό όμως αντί να μας ενώνει έχουν καταφέρει να μας χωρίζει και η νικήτρια όλων είναι η διάσπαση .

Διασπασμένοι , με μίσος και πόνο στην ψυχή μας , χωρίς καμία καθοδήγηση ούτε καν θρησκευτική μιας και γιαυτό πιο πολύ αναφερθήκαμε παραπάνω.

Μας έκαναν να ξεχάσουμε την γλώσσα μας και τον πολιτισμό μας , με ψεύτικα ιδανικά να ζούμε και να ονειρευόμαστε και να κακοποιούν κράτος και θρησκεία το σώμα και το πνεύμα μας απροκάλυπτα και ασταμάτητα.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και το σήμερα είναι αποτέλεσμα του χθές .

Το γεγονός ότι οι προ Χριστιανοί πρόγονοί μας μεγαλούργησαν και έδωσαν σε όλον τον πλανήτη γνώση και πολιτισμό που ακόμη και σήμερα χιλιάδες χρόνια μετά δύναται αδιαμφισβήτητος και πιο ζωντανός από ποτέ φέρνοντας συνεχώς στοιχεία και πόλεις Ελληνικός σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας κάνει ακόμη να αισθανόμαστε την επαφή με τις ρίζες μας.

Ο Χριστιανισμός διαφθείρει όμως αυτήν την συνέχεια και αποσιωπά την αλήθεια με σκοπό του την αφαίμαξη του πολιτισμικού και πολιτιστικού πλούτου των Ελλήνων και την καταστολή της συλλογικής μας συνείδησης ως έθνος.

Η Θρησκεία όμως που τόσο πολύ υπερασπίζεστε, όχι εσύ μόνον προσωπικά και εάν αυτό είναι επιλογή σου τότε σίγουρα σεβαστό, αλλά αυτή η καθοδήγηση είναι λανθασμένη με σκοπό να μας κάνει προσκολλημένος σε γραφές και ιστορίες ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με εμάς , με μόνο στόχο την αναμονή και την υποτιθεμένη πίστη αλλά στην πραγματικότητα αποσιωπά , λογοκρίνει , διαφθείρει και σταματά αυτό που κάποιοι δεν θέλουν να είμαστε.

Δηλαδή Έθνος με συνέχεια , αντιλαμβανόμενοι ότι έχουμε ρίζες από την αρχή του χρόνου αυτό μας κάνει να πατάμε στα πόδια μας και να κατακτάμε την γνώση , να στεκόμαστε με υπερηφάνεια και το κεφάλι ψηλά όχι προσκυνημένοι και αδύναμοι με λυγισμένο το κορμί μας περιμένοντας από άλλους να κάνουν για μας αυτό που πρέπει , και άνθρωποι που πατούν γερά στα πόδια τους έχοντας την καθοδήγηση του ελληνικού πολιτισμού τότε μπορούν να γεννήσουν και πάλι γνώση και ζωή.

Και μόνο το γεγονός ότι αυτοπροσδιοριζόσαστε φίλε με όλον τον σεβασμό, Έλληνας Χριστιανός, δείχνει αυτό που τόσο πολύ με απασχολεί, πιο πολύ από ολα ίσως , το ότι είμαστε χωρισμένοι , ταμπελοποιημένοι και χωρίς κοινή συνείδηση για το που βαδίζουμε και από που προήλθαμε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είναι άδικο να τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα. Είμαστε όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ χωρίς άλλες ταμπέλες, όλοι αγαπάμε αυτο τον τόπο και αγωνιζόμαστε γι αυτον. Τώρα αν κάποιος πιστεύει στον χριστιανισμό, σε κάποια αλλη θρησκεία ή απλα και μόνο στον εαυτό του και στους ανθρώπους, αυτό δεν μας διαχωρίζει.

Ας σταματήσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας επιτέλους, γιατι πάντα αυτο κάναμε και ποτέ δεν μας βγήκε σε καλό. Το τι και που πιστεύει ο καθένας είναι απόλυτα σεβαστό για τους άλλους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να γραφουν τα τουρκομπασταρδα σκουληκια, τα γραφουν για να τα διαβαζουν μονα τους και να αυνανιζονται κοιτωντας τον κωλο τους στον καθρεφτη.
γιατι τον ΕΛΛΗΝΑ οσο και να τον βρισεις, οση λασπη και να του ριξεις το φως του ειναι τοσο τρομακτικο που επιδρα σαν το φως του ηλιου στους βρυκολακες.

Ολα τα μιαρα σκουληκια που επιχειρησαν στην ιστορια αυτου του πλανητη να τα βαλουν με τους Ελληνες κατεληξαν στο αποχωρητηριο της ιστοριας