Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΖΑΚΗΣ VS ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ του Ράδιο 9. Στο στούντιο παρών το ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Επίσης το βράδυ στο κανάλι του Ράδιο9 στο youtube θα αναρτηθεί όλη η συνέντευξη.
http://www.youtube.com/user/Radio9gr

Δηλώσεις μετά την συνέντευξη πατήστε εδώ


175 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΙΩΣΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Καζάκη δεν συγκρίνεσαι με τίποτα.
Αντιμετώπισες τον πατριδοκάπηλο, δοσίλογο χωρίς να κάνεις βιοπραγία.

Τσιριδοσπύρο, υπέγραψες την καταδίκη σου, Τα ίδια έλεγε και η κυβέρνηση Τσολάκογλου στο δικαστήριο.
"Δεν είχα άλλη επιλογή μπλα μπλα μπλα.."
Που κατέληξε ο Τσολάκογλου και η παρέα του;

Ψάξτε στα τόρεντ για:
"H.Mhxanh.Tou.Xronou-To.agnosto.prosopo.ton.dosilogon."

H κύρια υπερασπιστική γραμμή τους ήταν:
'Είμαστε εθνικόφρονες και πολεμούσαμε τους κομμουνιστές'

Ακόμα και ο Θόδωρος Πάγκαλος (ο δικτάτορας) αυτό υποστήριξε.

Ανώνυμος είπε...

H xara tis strevlwsis o mpoumpoukos! Tsarlatanos, maurogialouros! Osoi ton epikroteite milame gia IQ radikiou

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!

http://vimeo.com/36408942

Ανώνυμος είπε...

Ο Άδωνης δεν επιχειρηματολόγησε για τίποτα και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση. Αντίθετα, προσπάθησε να διαστρεβλώσει τα γραπτά του Καζάκη, αλλά όποιος ξέρει 5 πράγματα κατάλαβε ποιος είναι άσχετος. το μόνο στο οποίο στριμώχτηκε ο Καζάκης ήταν στο θέμα των πληρωμάτων των πλοίων, και αυτό όχι επειδή ο Άδωνης είχε επιχείρημα, αλλά επειδή ο Καζάκης δεν ήξερε τις θέσεις των ναυτεργατών.
Πού το είδες εσύ ότι τον έλιωσε δεν κατάλαβα...

Ρε Τρόμπα ΑντιΝΤΠ είπε...

Μαλάκα αντίΝΤΠ σταλινάκι είσαι !

Ανώνυμος είπε...

Στον πρωτο που εγραψε, ο Αδωνη τα εχασε ολα, ως αλλος κεμπελ προσπαθη να διχασει, λεγωντας για κουμουνιτες... φοβικα συνδρομα....

2) πρεπει η δεν πρεπει να πουν κρεμαλες για τους κλευτες;;;;

3) ο Κυριος Αδωνης δεν μπορει να διχαζει των Ελληνικο λαο! αυτο δεν το κανουν η Ελληνες!!!!


4) δεν μπορει να χρησιμοποιη τον ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ως παραδειγμα, αυτο το εκανε ως προβοκατορας!!!! γιατι αυτα που εκανε ειναι προβοκατορικα!

Ανώνυμος είπε...

04m : 07 sec Μπράβο ωραίους φίλους έχετε!

Ανώνυμος είπε...

Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις.
Η χαρα της στρευλωσης ειναι ο Αδωνις.

Διαβαζε κειμενο του Καζακη και επι τοπου το διαστρευλωνε. Ο τυπος δεν μπορει να ξεχωρισει τον επιχειρηματικο ΟΜΙΛΟ απο το ψιλικαντζιδικο.
Δεν δεχοταν το επισημο δελτιο της Τραπεζας της Ελλαδας. Και το οτι υπεγραψε την απεμπολιση της εθνικης κυριαρχιας, το αποκαλει μπουρδες. Για να μην αναφερθω, οτι οποτε στριμωχνοτανε, αρχιζε το καυγα, αυτος μιλαγε ολη την ωρα, διεκοπτε, προσβαλε. Δεν ξερει καθολου να συζητα.
Ηρωας ο καζακης που δεν τον αρχισε στις μπουφλες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

KAI EMEIS SAS AGAPOUMAI SUNXWREMAS MONO POU KAMIA FORA RIXNOUME KANA MPINELIKI ETSI GIA EKTONOSH

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Απαντήστε κύριε Γεωργιάδη.

1) Κύριε Γεωργιάδη τι καθεστώς θα βιώσουμε στην χώρα μας όταν η πλειοψηφία των συμπολιτών μας χάσει την περιούσια του από την υπερφορολογήση ? φιλελευθερισμό η σοβιετισμό ? ποιος λοιπόν εργάζεται για έναν νέο ιδιότυπο σοβιετισμό που έρχεται ? μήπως εσύ ?

2) Για ποια Ευρώπη εργάζεστε κ. Γεωργιαδη για την Ευρώπη των εθνών και των λαών η για αυτήν των τραπεζιτών ?

3) Ποιο κόμμα ψηφίζατε εσείς κύριε Γεωργιαδη πριν πάτε στο Λαός? γιατί εξαιρείται τον εαυτό σας από την πλέμπα των ψηφοφόρων των δυο μεγάλων κομμάτων?

4) Πριν λίγα χρόνια εκδώσατε ένα βιβλίο με τον τίτλο ¨Ο αντίχριστος ήρθεν¨ από το οποίο προφανώς αποκομίσατε και κέρδη , σήμερα γιατί τον υπηρετείτε?

5) Τι στάση θα κρατούσαν σήμερα αν ζούσαν μεγάλες πολιτικές φυσιογνωμίες του παρελθόντος όπως ο Μ. Αλέξανδρος ο Μεταξάς ο Κολοκοτρώνης κ.α. τους οποίους πουλήσατε κατά κόρον και τους οποίους λατρεύεται ?

6) Τι τύχη πιστεύεται ότι θα είχατε από την πολιτική σας συμπεριφορά αν εξαρτιόσασταν από τις μεγάλες αυτές προσωπικότητες του παρελθόντος?

7) Φοβάσθε κύριε Γεωργιαδη ότι θα χάσετε την περιούσιας σας αν επαναστατήσει ο λαός και δεν εφαρμοστεί το πρόγραμμα λιτότητας ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

KALA RE MALAKES MAS KOVOUN TO PSOMI TOU PEDIOU MAS KE MOU MILATA GIA KSEKATINIASMA STO TITLO KE TA SXOLIA ZITO O ENAS ZITO O ALLOS?


KALA RE MALAKES MENEGAKI EIMASTE GAMO TO KOLO SITE SAS KE TOUS MALAKAS ANAGNOSTES SAS?



ENAS ANAGNOSTIS, EPI SIRA ETON, MALAKAS, ALLA OXI KAI TOSO

Ανώνυμος είπε...

KAZAKHS O KOMOUNISTIS DIMOKRATIS, XAXAXAXAXAXA!!!! MILAME GIA POLES FAPES!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο υφυπουργός ναυτιλίας, ο Χρυσαυγίτης αντί να αναφερθεί σε καυτά θέματα είχε το χαβά του κοιλλήματός του, είναι κολημμένος φασίστας, με προσωπείο φιλεύθερης κολοτούμπας. Καζάκη κράτα!!!!

Παπαφλεσας είπε...

Στο Youtoube το μπλοκάρουν το βίντεο!

Ανώνυμος είπε...

"σιχαινομαι αυτο που μας κανει η διαθνης τοκογλυγια ροκφελερ ροθτσιλντ δντ , αλλα το στηριζω για γινει η ελλαδα πορνη και οι περηφανοι ελληνες δουλοι".
στο γουδη στο γουδη και το ΛΑΟΣ στο γουδη!!!!

Ανώνυμος είπε...

"η αρση της εθνικης κυριαρχιας ειναι μπουρδες" μπουμπουκος σε ρόλο.....πατριώτη

Ανώνυμος είπε...

O Γεωργιαδης μονιμως γυριζε την κουβεντα για τον Εμφυλιο επειδη ΔΕΝ εχει επιχειρηματα. Η προπαγανδα του ΛΑΟΣ ειναι το φαντασμα του κουμμουνισμου. Το οτι ο Αδωνις εχει δυνατη φωνη δεν σημαινει οτι καπελωνει τον Καζακη.

Ανώνυμος είπε...

6.11
ρε άνθρωπε ππόσο χαμηλό είναι το ΙQ σου; Πως κρίνεις ένα άνθρωπο που του δείχνεις το Δελτίο της Τράπεζας Της Ελλάδας και σου απαντάει εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτό από
κει και πέρα εσύ που στέκεσαι σε αυτά που είπε ο πανήβλακας στο να γίνω εχθρός με το ίδιο μου το παιδί επειδή έτσι γουστάρει και είναι αριστερό΄; Να με συγχωρείς πολύ άλλά πρέπει να σε δεί γιατρός.

Ανώνυμος είπε...

Όσο για την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου που αυτή την στιγμή είναι υφυπουργός της δοτής κυβέρνησης...Σας αφιερώνω την απαντηση του...
Θέλω να μου πης στ' αλήθεια πόσο το ευχαριστήθηκες;;;;
http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=6490
Όχι η ερώτηση δεν ήταν προς κάποια γκόμενα έπειτα απο την γενετήσια πράξη....Αλλά προς οπαδό του.

Ανώνυμος είπε...

Αντι-ΝΤΠ αναρτήστε παρακαλώ το βίντεο ολόκληρης της εκπομπής και όχι αποσπασματικά, και εφόσον σας έχει επιτραπεί βάλτε και τις περιόδους των διαφημήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Αρε ρε δημοκτρατη αδωνη γερμανοτσολια ταγματασφαλητη χιτι φασισταριο του κερατα δεν φτες εσυ και αλλοι του ειδους σου.Φταινε αυτοι οι μαλακες οι δοσιλογοι αλλα απο το αλλο στρατοπεδο που δεν μπηκαν στην Αθηνα τοτε τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 44 να σας γαμη...σουν.Αλλα μην φοβασαι οτι δεν εγινε τοτε θα γινη σε λιγο καιρο και να σε δω τοτε που κρυφτης ρε παλιοπουστ...ρε

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΟΛΆΤΕ ΡΕ... ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ? ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΥΣ? ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣΟΝΟΥ??? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ... ΜΗΝ ΕΜΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ... ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Απευθύνομαι σε ολους τους Ελληνες που ζουν αυτή τη στιγμή κάτω από τη πίεση που έχει επιβάλλει ο Γαλλογερμανικός άξονας.Δεν υπάρχουν περιθώρια του παραμικρού διχασμού αυτού του δύσμοιρου λαού μας.Πρεπει να πορευτούμε όλοι μαζί οι Έλληνες ακροαριστεροί ακροδεξιοί δεξιοί και αριστεροί όλοι μαζί ακόμη και αυτοί της Χρυσής αυγής ούτε αυτοί περισσεύουν διαφορετικάσ χανόμαστε σαν αυθύπαρκτο κράτος.Εχουμε μεγάλη ευθύνη όλοι μας.Εαν μελετήσουμε την ιστορία των λαών θα διαπιστώσουμε ότι δεν θα αποτελέσουμε πρωτοτυπία αν εξαφανισθούμε απ τον πλανήτη γιατι πολλοί λαοί την κρίσιμη στιγμή της ιστορίας τους δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος τους και εξαφανίστηκαν.Ας μη ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.Πρέπει πολύ σύντομα αυτό το καρκίνωμα που λεγεται κυβέρνηση Παπαδήμου να γκρεμιστεί και να επιβάλλουμε εμείς ο λαός ελεύθερες δημοκρατικές εκλογές με πρόταγμα την συντακτική βουλή η οποία θα επεξεργαστεί ένα σύνταγμα που θα μας προφυλάσσει από τις χουντάρες τύπου ΜΠΑΤΣΟΚ .Από κει και πέρα ο λαός ας αποφασσίσει ελεύθερα πως θέλει να κυβερνηθει.Πρώτα όμως να φύγουν οι Ναζί.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται...
Φιλικα μεγαλε, αλλα εσυ τι δουλεια ειχες εκει;
Δεν καταλαβαινεις πως ο καθενας τους απλα κοιταει το μαντρι του και τα προβατακια του;
Εσυ και οσοι φανατιζονται με ενας απο δαυτους τι ακριβως ειστε;

Ανώνυμος είπε...

8.14 8.16
Και για πέστε μας εσείς οι δυό που μιλάτε για μασόνους και αηδίες.Τι πρέπει να γίνει Να περιμένουμε το θάνατο στον καναπέ μας;Προφανώς δεν λέτε τίποτα γιατί είσαστε τίποτα και οι δυό σας

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ, ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ(ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΥΠΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ....

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΥΜΠΕ ΘΕΟΥΣ, ΜΗΔΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ Η ΟΣΣΑ...
ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΑ ΓΗ, ΣΚΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
ΚΟΥΦΙΟΙ ΚΙ ΟΚΝΟΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΡΑΧΕΙΑ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ,
ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΕΡΙΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ...

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

ΤΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑ ΝΑ ΤΟ 'ΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

Για ποiό μαντρί μιλάς;ειπώθηκε κάτι για κάποιο κόμμα;για ενότητα του λαού μίλήσα όπως την εκφράζει και ο Καζάκης η μήπως έχεις νοητικές παρακρούσεις;

Ανώνυμος είπε...

Mιλαμε για τον επιστημονα της κολοτουμπας...με οποιον δασκαλο καθισεις...και ειχε πολυ καλο, τον μαστερ της κυβισθισης και εθνικο απατεωνα καρατζο-καρεκλα!!!! Λαο-απατεωνες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια εδω θα τρελαθουμε με αυτα που ακουμε απο αδωνη.Δηλαδη συγνωμη οποιος δεν ειναι με το Λαος το μνημονιο της παγκοσμιο τραπεζικο συστημα με Σορος με τους αλλους τοτε ειναι κατα τον αδωνη κουμουνιστης;;ελεος οπως λεει και ο καζακης.Αυτη την στιγμη στον κοσμο υπαρχουν 2 στρατοπεδα το παγκοσμιο τραπεζικο συστημα και τα τσιρακια του και απο την αλλη οι λαοι.Ας δουμε τα συμφεροντα μας και ας διαλεξουμε στρατοπεδο...

Ανώνυμος είπε...

πως;
"Μην χάσετε σε λίγη ώρα βίντεο με άγριο ξεκατίνιασμα Γεωργιάδη-Καζάκη.."

ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..

Κατι σαν μια εκπομπη της Τατιανας ας πουμε..

Ασχετα με το επιπεδο του Γεωργιαδη η εκπομπη δεν μπορει να προβαλλεται ως ξεκατινιασμα..

Ειδικα οταν το περιεχομενο αφορα το ξεπουλημα της χωρας.

Ο Καζακης οφειλει να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικος οταν το ιδιο το σαιτ που τον προβαλλει..

υπογραφει μια "συνεντευξη-αντιπαραθεση" του ακομα και με τον Γεωργιαδη ως ξεκατινιασμα..

σε λιγο θα τα κανουμε και πενηνταρακια..

Ανώνυμος είπε...

Τι τον πάτησε ρε φίλε; Ο άνθρωπος είναι τραμπούκος και επαγγελματίας προπαγανδιστής. Ο Γκέμπελς ωχριά μπροστά του!
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο Καζάκης; Να αρχίσει να γκαρίζει και να λασπολογεί; Έλεος, δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά;

Ανώνυμος είπε...

Λίγος ο Καζάκης...

Μπαμπούλας και σάπιος ο Άδωνις...

...

Σίγουρα η λύση δεν είναι ούτε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς ούτε η δικτατορία του ΔΝΤ...

...

Υπάρχει τρόπος η Ελλάδα να γίνει Ανεξάρτητη και ισχυρή...

Και ιδέες υπάρχουν και θέληση...

Απλά πρέπει ν α βγουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στο προσκήνιο...

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ζυγαριες για πεταμα..

Πρωτα θα βγουμε εμεις στο προσκηνιο και θα ελθουν μετα και οι καταλληλοι..
εξω ομως απο αξιολογησεις του τυπου "Λιγος" Η "ΠΟΛΥς" η και πολλα βαρυς..

Θα ηταν μια χαρα να ειχαμε απο καμμια δεκαρια λιγους Καζακηδες και αλλους λιγους.. που να δινουν ο καθενας τον αγωνα του οπως μπορει και καταλαβαινει..

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΟ μυαλό να έχει κανείς καταλαβαίνει το επίπεδο του Μπουμπούκου! ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ χρησιμοποιεί κάθε είδους λογική πλάνη
για να πείσει ... ποιον; Μα MONO ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ! Δείτε πόσες και ποιες λογικές πλάνες υπάρχουν και μετρήστε πόσες χρησιμοποίησε!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑΖΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΑ,ΑΠΟΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΤΛ.)ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.
Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ "ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 (ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΜΑΣ) ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΚΡΗΓΟΡΗΣΩ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΕΙΠΑ(ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ)Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (ΤΥΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ) ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.(ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ)
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΟΠΟ Ο Κ.ΚΑΖΑΚΗΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ(ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ)ΜΕ ΑΠΩΛΥΤΗ ΕΛλΕΙΨΗ ΗΘΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, του μπλογκ... Σας παρακολουθώ, βρίσκω ενδιαφέρουσες τις αναρτήσεις σας αλλά μην το ξεφτιλίζετε κι άλλο... Ο κύριος αυτός έδωσε ρεσιτάλ βλακείας και φασισμού και με το να πέφτετε στο επίπεδό του χαμηλώνετε και το δικό σας... Θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνο να αναμετράσαι με τον ηλίθιο αναπαράγωντας κραυγές, βρισιές και χλεύη... και όλα αυτά χωρίς λογική και χωρίς μέτρο!!! Σας παρακαλώ, τουλάχιστο πάρτε μια θέση...

Ανώνυμος είπε...

Ο ανθέλληνας διεθνιστής Καζάκης μεταφραστής βιβλίου υπέρ των ΣΛΑΒΟμακεδόνων!!!

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/02/2006-macedonia-its-races-and-their.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΝΤΠ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ "ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ", ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΝΩ "ΚΑΖΑΚΗΣ", ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΑΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει το βιντεο της πληρης εκπομπης και οχι μονο 10 λεπτα?

ευχαριστω

οχι μονο ηχητικο

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΑ ΨΗΛΩΕΧΑΣΕ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑΛΙΤΕΣ.ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΖΑΚΙΔΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ..
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σταα φασιστακια και στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟ πατριώτες, ερχονται κρεμαλες!!!!

....ΛΟΥΜΠΕΝ....

ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΊΣΩ....

Ο ΑΔΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΙ!!!

ΕΝΩ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ!

ΣΠΥΡΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

ακομη τρεχει ο Καζακης....

Ανώνυμος είπε...

Το τελικο συμπερασμα ειναι:
Ο ενας μιλουσε με επιχειρηματα και ο αλλος με συνθηματα. Η επιλογη δικη σας.

Ανώνυμος είπε...

o καζακης ειναι ενωτικος ενω ο Αδωνης αποθη την Ελλινηκο και ΕΙΠΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΗΤΑΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΨΥΦΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΛΑΟΥΣ!!!! ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ασ πει καποιος που απαντησε ο (αδωνης),αν απαντησε εστω και σε μια ερωτηση με στοιχεια και οχι οτι του κατεβασςε η κουτρα.αλιμονο σ αυτους που μετα απο αυτο ακομα τον χειροκροτανε ειναι αξιοι της μοιρας τουσ,αλλα η δικια μου δε σασ φτεει προδοτες δοσιλογοι γ αυτο αντε ουστ στα αφεντικα σας το γερμανακια γερμανοτσολιαδες λεχριτες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΡΑΔΗΜΑ (10:19) ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
1.ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ.ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΗ ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ;
2.ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΑΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ,ΤΟ ΤΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ.
ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΛΟΓΟ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ(ΜΗ,ΤΖΙΖ ΚΑΚΑ).
ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΑΣΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΩΤΟΚΙΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ(ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ).ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

τι λετε ρε ασχετοι?φασιστες?ο μπουμπουκος σας ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ σε καμμια ερωτηση,υπεκφυγες,αλλαζε θεμα με ελαφρυα πηδηματακια.και φανηκε επισης οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ποσο μαλλον το μνημονιο.ο κ.καζακης εδειξε πολυ μεγαλη υπομονη στον γκαιμπελισκο της δεκαρας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε παιδια βριζετε τους υποστηρικτες του Αδωνι. Και αυτοι πιστευουν οτι κανουν το σωστο και υπερ της πατριδας κλπ. Δεν εχει νοημα να τους αντιπαλεστε ετσι. Προσπαθουμε να εξηγησουμε, απο κει και περα ο καθενας κοιταει τα στοιχεια.

αμα πατε στην εκκλησια του Δημου του Γεωργιαδη θα δειτε οτι και εκει οι υποστηρικτες ειναι ολοι πατριωτες, υπερ της Ελλαδας, τους πουλαει παραμυθι ο Αδωνις και ειναι πραγματι δυσκολο να το αντικρουσεις.

Μερικες φορες ακομα παραπειει αυτα που εχει πει ο ιδιος. Ειναι δυσκολο μεσα στην φυσαλιδα του Αδωνη να ξεμιτησεις. Με το να τους πετατε και μπινελικια, τι θα κανουν θα συσπηρωθουν.

Παντως κανοντας μια βολτα στο σιτε του Αδωνη βλεπω οτι πολλοι οπαδοι του εχουνε γυρισει εναντιον του.

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

Παιδιά χαλαρώστε λίγο με τις βρισιές γιατι δεν θέλουμε να κλείσουμε τα σχόλια πάλι. Απαντήστε με επιχειρήματα και όχι με βρισιές.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΖΑΚΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ΤΟΥΣ.
ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΩΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.ΑΛΛΑ:
Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΘΕΜΕΤΑ:
1.TO ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ.ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΕΝΩ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
2.ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 12 ΔΙΣ ΕΥΡΩ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
3.ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον 9¨12, πολυ καλη διατυπωση. Ο Αδωνις εχει το χαρισμα του ρητορην. Ο καιμενος ο Καζακης (δεν το λεω υποτιμιτικα) προσπαθουσε ο ανθρωπος σε οτι ερωτημα του εθετε ο Γεωργιαδης να απανταει με στοιχεια, ετρεξε εφερε το συνταγμα, επιστημονας. Και μολις πολυ σωστα απαντουσε ερχοτανε ο αλλος και του αλλαζε θεμα. γιατι ο Γεωργιαδης δεν ενδιαφερετε να ανακαλυψει την αληθεια, ενδιαφερετε για τις εντυπωσεις.

Ρωτας τωρα τον οικονομολογο τι να κανουν για την ναυτιλια λες και ειναι κομπιουτερ ο ανθρωπος και θυμαται τα παντα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν έχω καταλάβει ο Καζάκης είναι κομμουνιστής?Γιατί από αυτα που λέει στο ράδιο 9 δεν έχω βγάλει τέτοιο συμπέρασμα ούτε ηλίθιες απόψεις τύπου ΚΚΕ εχω ακούσει.Επίσης δεν ξέρω και τις απόψεις του περί λαθρομετανάστευσης και θεμάτων εξωτερικής πολιτικής(γυφτοσκοπιανοί κλπ).Γενικά είναι πολύ έξυπνος και μιλάει με στοιχεία και συμφωνώ με αυτά που λέει.Οι μόνες μου επιφυλάξεις είναι για τα θέματα που ανέφερα.Ο Άδωνις είναι βλάκας και άσχετος δεν έχει ιδέα και δεν κατάφερε να απαντήσει σε ούτε μια ερώτηση.

Ανώνυμος είπε...

opoios 8elei na dei thn pragmatikothta toso alh8inh pou na katanta sxedon apaisiodoksh as diabasei edw : http://www.techiechan.com/?cat=127

kai gia ayta peri titlou "ksekatiniasma" exoun dikio ta paidia..apo to 7 pesate sto 3 kyrioi.. kala ton adwni ton kserame,kai kserame kai ta gnwsta toy kolpa,alla o kazakhs apogohteyse..apogohteyse kai mono pou dexthke na paraxwrhsei thn e8nikh tou kyriarxia sth xoynta toy adwni...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, τον περίμενα πιο δραστήριο τον Καζάκη αλλά απ'ότι άκουσα του έσκισε τα πτυχία ο Γεωργιάδη.Μιλάμε για λύπηση έτσι, ο Γ.δεν είναι οικονομολόγος και πάλι τον έστησε στον τοίχο τον Κ.Για αναλογιστείτε πόσο δύσκολο είναι αυτό.Επίσης αυτό με τα μπλουζάκια ήταν κορυφαίο και πολύ σωστό.Θυμάμαι παλιά είχα πετύχει τους αδερφούς Γεωργιάδη σε ζάπινγκ στο τηλάστυ να ουρλίαζουνε και έλεγα τι παπάτζες είναι αυτοί.κι όμως είχαν δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ
ΦΡΟΥΤΟ.ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΖΑΚΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΙΣΚΟΝΤΕ ΜΕ ΤΕΤΙΑ ΦΡΟΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μετά την αποκαθήλωση, να περιμένουμε και την απόλυσή του από τον Κοντομηνά ;
Οι μεγαλοϊδιοκτήτες των Μ.Μ.Ε. δεν συγχωρούν τέτοιες ήττες.

Ανώνυμος είπε...

11:18.ΣΩΣΤΟΣ.ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΩΝ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΓΜΟΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ.Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.ΔΕΝ ΣΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ,ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ 1940 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ;
ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ,ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ


http://www.youtube.com/watch?v=fUrO4IGeUns

Ανώνυμος είπε...

Και που μιλάμε με τους "Νοσταλγούς" του Άδωνι είναι υποτιμητικό για μας. Ο Εξευτελισμός προσωποποιημένος ονομάζεται Άδωνις Γεωργιάδης. Οι υπάνθρωποι που πήραν θέσεις στη σάπια κοινωνία που οικοδόμησαν μαζί με όλα τα αποβράσματα ντροπιάζουν τον άνθρωπο και το είδος του.

Ανώνυμος είπε...

Τα βιβλία της Ιστορίας τι θα γράψουνε για μας;

Αντί να τους κυνηγάμε στα σπίτια τους με τις πέτρες,
καθόμαστε και αυνανιζόμαστε στις οθόνες μας.

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ-ΚΡΕΜΑΛΕΣ
ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΟΥ ΑΔΗ,
ΣΠΥΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

Η λύση για τον ΔΝΤ
είναι ΤΝΤ

Ανώνυμος είπε...

Το αστείο είναι ότι εσείς οι του Αδώνιδος έχετε την εντύπωση ότι δεν θα χρεοκοπήσουμε με € :P

Ανώνυμος είπε...

Κάθε επιστήμη ωχριά μπροστά στην επιστήμη της Μαλακίας την οποία υπηρετεί με προοπτική και αξιώσεις ο κ. Γεωργιάδης ...

Ανώνυμος είπε...

Otan i suzitisi pige stis ubreis k stin malakia, o Adwnis kerdise logo empeirias. Adwni pio ili8ios pe8aineis!

Ανώνυμος είπε...

11:50 σου απαντησα. ο 11:32.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ,ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΟΚΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1940 ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΔΝΤ.
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ;
500 ΔΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΞΟΦΛΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!
ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΜΕΤΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ;
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΛΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ!ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ!
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

γεια σου αυτοαποκαλουμενε κουμουνιστη καζακη, μονο εσυ και το κοκκινο χρωμα σου μας ελειπε. θα ηταν πιο εξυπνο να δηλωσεις ΕΛΛΗΝΑΣ και οχι κουμουνηστης. εχασες πολους ποντους φιλεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

11.41 <- Αποκαλυπτικό βίντεο

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι είναι ο Καρατζα-φέρης;

1) Προφήτης ή χοντρή εκδοχή του γέροντα Παϊσίου;
2) Πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών & φιλέλλην;
3) Μέτοχος και τσιράκι των Μυστικών Κέντρων που συνομωτούν εις βάρος μας;

Τι στοιχεία έχουμε;
α) Πολιτικά ασταθής, ασυνεπής, ψεύτης, θεατρίνος και κωλοτούμπας.
β) Συγκυβερνών με τους Κατακτητες-δανειστές (συμβαίνει τώρα)
γ) Συνυπογράφων δανειακές συμβάσεις που οι Έλληνες χάνουν αμετάκλητα και ανευ όρων την Εθνική Κυριότητα. (τραγικό)

Σωστή Απάντηση: Η απάντηση (3)



Kύριε Καζάκη παρακαλώ απαντήστε σε αυτό:

Οι Εβραίοι με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο.

Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος), αλλιώς K.I.Σ. δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!

Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα…

Τελικά το Ελληνικό κράτος είναι Εβραικό;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

ΒΙΝΤΕΟ: http://www.youtube.com/watch?v=Flw-FJhB-eE

Ανώνυμος είπε...

ο γεωργιαδης συζητάει σαν 13άχρονο παιδάκι δεν μπορει να γίνει διαλογος μ'αυτόν τον άνθρωπο.απορώ ποιοι ψυφίζουν τέτοια λαμόγια που κανουνε μπαμ αν μη τι αλλο.είμαστε με τα καλα μας ο ελεγχος κεφαλαίου που έλεγε ο καζάκης γίνεται απο όλα τα ανεπτυγμένα κράτη και δεν σημαίνει κομμουνισμός.τι μπούρδες ελεγε ο γεωργιαδης.είναι σοβαροί ; πάνε αν μπορείς να κάνεις κερδοσκοπία στην οικονομία της σουηδίας της δανίας της νορβηγίας του καναδά της αυσταλίας να δείς ΞΥΛΟ εκει και ελεγχος.

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

11:50 : Ε οχι κι ο Καζακης στο κολπο! Οποιος ειναι στο κολπο κανει τουμπεκι μην αποκαλυφτει το κολπο!

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι απίστευτο, υποστηρίζετε τον Γεωργιάδη και τον κάθε βρωμιάρη που με την πρώτη ευκαιρία συμμετείχε στο πραξικόπημα ώστε να πάρει 1 θέση στην εξουσία και να αυτοδειχτεί.

Ο Χίτλερ ξέρετε τι έλεγε για το πως θα κρατήσει χώρες υπό την κατοχή του από χιλιόμετρα μακριά; «… σε κάθε τόπο θα βρεθούνε κάμποσα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που θα εξυπηρετήσουν πρόθυμα τους σκοπούς μου, γιατί αυτό θα είναι ο μόνος τρόπος για να αναδειχτούν και να πλουτίσουνε στη χώρα τους….». ;)

Έλεος το παίζετε και πατριώτες. Το μόνο που έχετε είναι μετεμφυλιακά σύνδρομα που σας φορτώσαν οι κακές παρέες του Λυκείου και η αποστροφή σας από τα βιβλία (κάθε είδους).

Καληνύχτα Ελλάδα, δυστυχώς δεν θα ξυπνήσεις ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ-ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΑΔΩΝΗ.
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ=ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ,ΣΚΟΥΛΙΚΙ,ΑΛΗΤΗΣ,ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΡΟΙΚΑΝΟ,ΜΑΣΚΑΡΑΣ,ΚΑΘΙΚΙ.
ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΤΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
ΑΠΛΑ
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κακλαμανος πήγε να κάνει μεγάλη ακροαματικότητα …γιατί γλυκάθηκε από το ντόρο της δευτέρας ….
ο Καζακης δεν το ζύγισε καλά …νόμιζε ότι θα έβγαζε κάτι καλό ..επιχειρώντας με τα στοιχεία… …
λάθος υπολογισμός ..τσαλακώθηκε …άδικα …χάνοντας κύρος που με τόσον κόπο απέκτησε, όλοι ξέρουν πώς τρέχει σε όλη την Ελλάδα κάθε μέρα …για να κτίση κάτι ..εκτός τις μελέτες χρόνων…
είναι ο μονός που έχει δήλωση ότι δίνει ακόμα και τη ζωή του για το καλό της παρτίδας ….το εννοεί και φαίνετε..
για το άλλον τι να πω ..χωριό που φαίνετε …
να μην φέρει και τον Πλεβρι… θα χειροτερέψει τα πράγματα .
οι πράξεις μιλούν καλύτερα δεν χρηαζωντε κοκορομαχίες ..τόσον καιρό το πήγαινε καλά και στην τηλεόραση ,το χειριζόταν όπως πρέπει..
μεγάλο φάουλ….
Κακλαμανε φταις πιο πολύ εσύ ..
Όσο για τα παιδιά του αντί νέα …δεν μας τα λένε καλά τελευταία …και ο τίτλος που έβαλαν …επίτηδες για να αποτελειώσουν το κύρος του Καζακι …φαινόταν ΟΤΙ το χαρήκαν πολύ….

Ανώνυμος είπε...

@12.27
πολύ σωστός!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να κάνω μεγάλη ανάλυση θέλω μόνο να πω ότι κάποτε πρέπει να ανοίξουμε όλοι τα μάτια μας και να κοιτάμε την ουσία και τα πεπραγμένα κάποιων ανθρώπων και όχι τα μεγάλα λόγια. Το θέμα δεν είναι ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά πως θα κερδίσουμε όλοι εμείς τη ζωή που μας αξίζει. Δεν ξέρω τι πραγματικά είναι ο Καζάκης, ξέρω πολύ καλά όμως τι είναι ο Άδωνης και όλο αυτό το πολιτικό κατεστημένο που τόσα χρόνια στηρίζουμε χωρίς να βλέπουμε πέρα από τη μύτη μας. Κάποτε θα πρέπει να αποχωριστούμε την συνήθεια τόσων ετών και τις αυταπάτες που είχαμε. Κάποτε θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα. Μόνο με κάτι νέο μπορεί να υπάρξει ελπίδα. Διαβεβαιώσεις δεν γίνετε να υπάρχουν ειδικά με τις παρούσες συνθήκες. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι το τι θα συμβεί αν μείνουμε στα ίδια. Δεν έχει σημασία αν το νέο λέγετε Καζάκης ή κάπως αλλιώς, αυτό θα το αποφασίσει ο καθένας μας για τον εαυτό του. Είμαι κι εγώ υπέρ του να φύγουν οι λαθρομετανάστες και οι μετανάστες εκτός ενός μικρού ποσοστού που θα είναι ωφέλιμο για τη χώρα και με ενοχλεί ο τρόπος που το αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα ο Καζάκης παρότι καταλαβαίνω ότι αυτές είναι οι πεποιθήσεις του και δεν είμαι σε θέση να τις κρίνω. ΟΜΩΣ τους λαθρομετανάστες δεν τους έφερε κανένας Καζάκης. Αυτοί που κράζουν πως δεν τους θέλουν τους έφεραν με τις πολιτικές που εφάρμοσαν ή με τη στήριξη που παρείχαν σε αυτούς που τις εφάρμοζαν. Ποιο σημαντικό από το αν θα φύγουν οι ξένοι είναι το πώς θα μείνουν οι Έλληνες στη χώρα τους. Αν την ώρα που ο γείτονάς μας πηδάει από το μπαλκόνι εμείς ασχολούμαστε με τις εντυπώσεις τότε δεν υπάρχει σωτηρία. Δεν γίνετε ένας άνθρωπος να μας εκφράσει απόλυτα όλους μας. Έτσι κι αλλιώς κανένας Καζάκης δεν θα κυβερνήσει μόνος του. Το ζητούμε είναι να ακούσουμε τι λέει κι αυτός και όποιος άλλος έχει το ανάστημα να αρθρώσει λόγο. Να αξιολογήσουμε τις θέσεις τους με λογική να δούμε λίγο πιο πέρα από το δάχτυλο μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Και στην τελική είναι προτιμότερο κάποιος να έχει εννιά ‘’σωστές’’ απόψεις και μία ‘’λάθος’’ παρά εννιά ‘’λάθος’’ και μια ‘’σωστή’’ που δεν θα κάνει όμως ποτέ πράξη γιατί δεν θα του το επιτρέψουν τα αφεντικά του. Καλή τύχη σε όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Την κουβεντα την πηγε εκει που ηθελε ο Αδωνις και την εχεσε. Δημιουργησε ενα εμφυλιοπολεμικο κλιμα για να μην συζητηθει τιποτα επι της ουσιας.

Εβαλε τον Καζακη να απολογειται αν ειναι κομμουνιστης η οχι, αυτο ειναι το θεμα μας;

Το θεμα ειναι πως αν η υπογραφεί αυτη η δανειακη συμβαση η Ελλαδα παυει να υπαρχει και οι Έλληνες δεν προκειται να σηκωσουν κεφαλι ποτε.

Ανώνυμος είπε...

εχασε κυρος ο καζακης?????εκανε τον αδωνι να φαινεται ηλιθιος.παντως γελασαμε πολυ.δικαιως τον λενε μπουμπουκο,τον μπουμπουκο

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ(ΚΑΖΑΚΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ)
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ(ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΕΘΑΝΙΟ(ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΥΔΡΙΤΕΣ ΜΕΘΑΝΙΟΥ) ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΞΟΡΥΧΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ (ΚΟΣΟΒΟ-ΙΡΑΚ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΔΡΙΤΕΣ
http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4689964

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ;ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΡΕ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ;
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

γεωργιαδη εισαι τραγικος.....και ετσι θα ειναι και το τελος σου σε λιγο καιρο....

Ανώνυμος είπε...

12:27 π.μ.
+

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΥΠΟΠΙΠΤΕΙ ,ΛΟΓΩ ΑΔΩΝΙΔΟΣ,ΣΕ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΕΣΥ ΚΑΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΕΓΩ ΚΑΛΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ,Ο ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΗΛΕΠΩΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΤΣΙΟ,ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΩΜΕΣ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΟΥ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΗΜΕΤΕΡΟΙ,ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ,ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ,ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ,ΜΜΕ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΜΩΣΑΪΚΟΥ ΠΟΥ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!


http://www.youtube.com/watch?v=OKBs73MzWFY

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 33:00 ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ 26:00 ΛΕΠΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ 28:00
ΛΕΠΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


http://www.youtube.com/watch?v=6m8X-6GvzQg
http://www.youtube.com/watch?v=GtJnsWPNaSY


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ! ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!
ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ.ΕΚΕΙ
ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΒΑΤΕΡΛΟ!
ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ!
ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;

fnous fnous είπε...

Άνθρωποι, που με το αίμα τους απέδειξαν τον πατριωτισμό τους, θα γίνονταν βουλευτές.

Η πιο τίμια, πατριωτική και γενναία Βουλή στην ιστορία του ελληνικού κράτους.

Άρα, γιατί προτάθηκε στο ΕΑΜ η αποχή;
-------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=V6DgYtpDatI&context=C33512b3ADOEgsToPDskIuLUMSzXtzLINoD5dLzhPx

fnous-ΕΑΜ β'- ΚΚΕ 90 χρόνια Χαφιεδισμού κ Προδοσίας

link

fnous fnous είπε...

Νομίζουν ότι το ΕΑΜ συμμετείχε στον εμφύλιο και "έσφαζε" με τα κονσερβοκούτια, ενώ το ΕΑΜ δεν υπήρχε καν στην εποχή του εμφυλίου.


Κάθονται κι ακούνε τη Γραμματέα του ΚΚΕ να μιλάει για το ΕΑΜ, σαν να επρόκειτο για ένα παράρτημα του ΚΚΕ όμοιο με την ΚΝΕ, ενώ το ΚΚΕ ήταν αυτό που πρόδωσε το ΕΑΜ, ακριβώς επειδή δεν του ανήκε. .. ..

Όλα αυτά έγιναν συνειδητά από τις δύο πλευρές, προκειμένου να βάλουν τους Έλληνες στον αδελφοκτόνο εμφύλιο.

"Έχτισαν" την κατάσταση του διχασμού κι έτσι ξεκίνησε ο εμφύλιος.

Τα ψέματα παρέσυραν τους Έλληνες και ο εφιάλτης έγινε αναπόφευκτος.

++++++++++++++++++++++++++++++
http://www.youtube.com/watch?v=V6DgYtpDatI&context=C33512b3ADOEgsToPDskIuLUMSzXtzLINoD5dLzhPx

fnous-ΕΑΜ β'- ΚΚΕ 90 χρόνια Χαφιεδισμού κ Προδοσίας

link

Ανώνυμος είπε...

Καζάκης - Είμαι άθεος

http://www.youtube.com/watch?v=IXZlUrgAWTw&feature=youtu.be

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα υπογραφή και μετά φυλακή οι πολιτικoί! Δήλωση-βόμβα από "παπαδημικό"


Πρώτα τους βάζουν να υπογράψουν και να πάρουν την ευθύνη της καταστροφής και μετά θα τους βάλουν και φυλακή: Με μια δήλωση-βόμβα στην οποία αναφέρεται ευθέως σε ποινικές ευθύνες όσων οδήγησαν τον τόπο στη σημερινή δεινή κατάσταση ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γιώργος Σταυρόπουλος δείχνει την πολιτική γραμμή που προτίθενται να ακολουθήσουν οι τροϊκανοί.

Είναι η λεγόμενη "τακτική του χαρτομάντηλου": Πρώτα το χρησιμοποιούμε και μετά το πετάμε. 'Αλλωστε για να έχει μεγαλύτερη τύχη (λέμε, τώρα...) το κόμμα της τρόϊκας που ετοιμάζεται με άξονα την κυβέρνηση παπαδήμου πρέπει να καταδειχεθί ότι είναι απατεώνες οι νυν πολιτικοί, ακόμα καιι αυτοί που υπέγραψαν την επαίσχυντη συμφωνία.

Ξέρουν ότι μετά από αυτή την συμφωνία τα τρία κόμματα είναι "καμμένα" (για το ΠΑΣΟΚ δεν μιλάμε, θα δυσκολευτεί να μεπι στην Βουλή όσο καθυστερούν οι εκλογές), αλλά δεν τους φτάνει αυτό: Θέλουν να τους βάλουν και φυλακή! Και βέβαια θα βρούν συμπαραστάση το λαϊκό αίσθημα και θα πετύχουν "μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια": Και θα καθαρίσουν με την "παλαιά" φρουρά και θα γίνουν συμπαθείς στο κοινό:

ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ

Ανώνυμος είπε...

9 Φεβρουαρίου 2012 1:10 π.μ.

Δεν υπάρχει Θεός. Deal with it

Ανώνυμος είπε...

Ε εσύ γιδοπρόβατο………
Ωραία έχει αέριο και μετά …εσύ θα ωφεληθείς …όρνεο …
Ιράν ,Ιράκ, Σαουδική Αραβία …βλέπεις τα δολάρια του πετρελαίου να μπαίνουν στις τσέπες του κόσμο?

Ανώνυμος είπε...

Ο καζακης μπορεί να είναι άθεος (φαίνεται δεν του έτυχε να τον γνώρισε προσωπικά ,…όπως σε εσάς τους όλους που το ξέρεται από πρώτο χέρι …αλώστε έχετε και την αντιπροσωπία του ..)
….Οι άλλοι ώμος, μαζί με εσάς δεν έχουν το θεό τους…..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΡΚΟΥΔΟΓΥΦΤΕ 1:47 π.μ.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ;
ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΜΑ ΤΟΣΟ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΕΙΣΑΙ;
ΜΑ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ;
ΤΡΙΧΕΣ!Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ!ΟΙ ΣΕΗΧΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

reis είπε...

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΔΩ ΘΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ! ................................................ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ! ΚΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΘΑ ΤΣΙΡΙΖΕ ! ................................................ΑΔΩΝΙ ΕΨΗΦΙΣΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΣΑΙ ! ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΣΕ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ !ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗ ΤΣΙΦΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ............................................... ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕΣ ΧΡΗΜΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΗΜΑ ! ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΜΥΡΙΟ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΠΙΠ ! ............................................................................................. ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ! ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ . . . ................................................ΕΙΠΕ ΑΠΕΙΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ! ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ! ................................................ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΕΞΥΒΡΗΖΕ ! ...............................................ΕΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΕΦΑΛΨΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ! ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΡΕΟΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ! ΔΕ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΘΟΓΕΝΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΣΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !.................................................... ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΥΠΟΘΥΚΕΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ! ..................................................ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΞΥΒΡΗΖΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΕΓΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ..............................................................................................................ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ! ...................ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ..................................ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ...ΕΙΚΑΖΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ......

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΜΙΤΕΣ ΚΑΛΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ!

ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ!
ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UW16uQjML6s

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ!
ΜΠΕ! ΜΠΕ!
ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!

reis είπε...

ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΑΜΜΕΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ http://www.youtube.com/user/Radio9gr#p/u/5/RDmha1vt4ec

1 ) ο Αδωνις δεν απαντα στην πρωτη ερωτηση του δημοσιογραφου σχετικα με το Λαος που σαν πατριωτικο κομμα δεν επρεπε να ψηφισει το μνημονιο το οποιο εχει παραχωρησει κυριαρχικα δικαιωματα κι το οποιο δε συναδει με την ιδεολογια του ΛΑ.ΟΣ

μετα τσιριδες ανουσιες και μπαρουφες του αδωνι

2 ) ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ! ΞΕΧΝΑ 2000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ! ΑΡΑ ΛΕΕΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ !

3 ) Πληρωνουμε πανοτοκια λεει ο ΚΑΖΑΚΗΣ , ΚΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΦΛΟΥΜΕ , Ο ΑΔΩΝΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕ , ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ! και φυσικα βρηκε ερισμα και μιλαει ακαταπαυστα για σουλτανικα χρεη !

4 ) Μιλαει ο Αδωνις για πολοστη φορα για τα ρουσφετια ...Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΙΟΡΙΣΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΔΕΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ! ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ !

5 ) ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ! ΛΟΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ! Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ... ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ! ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ !

6 ) ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΛΕΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΛΕΕΙ ΔΕ ΠΟΥΛΑΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΕ ! ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΒΑΛΕ ΕΝΕΧΥΡΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

7 ) ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΧΙΕΡΗΜΑΤΑ ! ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΛΕΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ! ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΨΗΦΙΣΑΝ ! απαντηση στον προδοτη ΑΔΩΝΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΣ ! ΑΡΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ! το επιχειρημα εμενα με ζηφισαν αρα δεν ειμαι δοσιλογος δεν υφισταται !


8 ) ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ! ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ! η κουβεντα παει απο τα ερευνητικα κεντρα μεχρι κι στην κουτση μαρια γρηγορα απο το ενα θεμα στο αλλο ! ΔΙΧΩς ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ! Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ !

9 ) ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΓΜΕ ! ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΟΣ ! ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤ ΕΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΟΣ ! ΑΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ! Και πολυ περισσοτερο , θελετε να δειτε τι εχει υπογραψει ο ΑΔΩΝΙς ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ? ΚΙ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ? ...

10 ) ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΗΚΕ ! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΛΕΕΙ ΣΩΘΗΚΕ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΛΕΕΙ ΔΕ ΘΕΛΛΟΥΝΕ ΝΑ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΙΑ ΧΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ! ΧΑΧΑΧΑΧ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΑΤΑΚΤΩΣ ! ! ! ΧΑΧΑΧΑΧ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ! ! ! ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ! ! !

11 ) ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ! ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ !

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ! ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ! ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ! ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΚΟΥΡΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΠΝΟΗ - Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ! ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ! ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ SITE RADIO 9 Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΚΗΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ! KAI OTAN BΡΩ THN ΦΟΥΛ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !

reis είπε...

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ! ΜΟΝΟ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ! ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ! ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ! .... ΗΜΟΥΝ FUN ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ !............................................. ΜΟΝΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕ ΤΕ ΜΕ ΜΕ ΣΑΛΤΣΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ! ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ! ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ! ................................................ΘΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩ ! ................................................ΚΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΩΝΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ! ΕΣΚΟΥΖΕ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ! ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ -- ΚΡΕΜΑΛΆ --- !

Ανώνυμος είπε...

Καλός ….πάρα πολύ καλός ….
Όταν κάποιος παίρνει θέση όλα ξεκαθαρίζονται….
Περνώ πίσω το σχόλιο ότι χαρήκατε για το ξεκατίνιασμα…(του καζακι)

Ανώνυμος είπε...

NA DIS POU TO PANE GIA
ENFILIO????
DEN THA MINI KANENAS
ORTHIOS...
O ADONIS EINAI
POULIMENOS....
KAI GRAFOI KAI BIBLIA..
O KSENEROTOS....
MAS POULISANE TI XWRA???
KAI ESIS MALONETE STA KANALIA???
KAKOS KAZAKI...
PANO APOLA I ELLADA RE....
DEN EXOUME TIPOTA KALITERO APO
TIN XWRA MAS...

Ανώνυμος είπε...

Μα μόνο και μόνο που ονομάζει το οποιοδήποτε πιθανό κοινό σε ανοιχτό διάλογο ως όχλο και όχι ως σκεπτόμενους που θα κρίνουν επιχειρήματα... (τα οποία δεν διαθέτει). Δηλαδή αποκλείεται κάποιος να θέλει να τον δείρει λόγω αυτών που λέει και κάνει και όχι επειδή είναι "κομμουνιστής" και ακόλουθος; Ο τύπος είναι απλά γελοίος! Σπατάλη οξυγόνου. Άντε στο τηλεμάτκετινγκ που θέλει και προπαγάνδα και κοινό επιπέδου νηπιαγωγείου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.
ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΝΤΕ ΓΕΙΑ!
ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΟΡΟΥΣ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..
Η ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

2:57 π.μ.

ολο λετε οτι δεν ειχε επιχειρηματα ο Αδωνης.. (δεν ειμαι με τον Αδωνη προσ θεου.)

για πειτε που απαντησε ο καζακης? και ποια ηταν τα επιχειρηματα του?
οτι θα μας απομονωσει διεθνως?
οτι οντως ειναι κουμουνιστης και θελει ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ οχι μονο απο το ευρω αλλα και...ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?

υγ.
ο κισιγκερ ειχε πει οτι πρεπει να κανουμε τους ελληνες να στραφουν εναντιων της ευρωπης.
σου λεει κατι αυτο?
ΔΕΝ ΛΕΩ. Ας ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΡΕΕΕΕ
ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ... ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

-Γεωργιάδης – Καζάκης 2-5.
-Άκουσα όλη την εκπομπή απαντήσεις σε πολλά σοβαρά θέματα δεν δόθηκαν.
- Είμαι δεξιός και συμφωνώ σε πολλά θέματα με τον κουμουνιστή τον Καζάκη.
-Οι ιδεολογικές μου καταβολές μου επιτάσσουν να στηρίξω τον Καμένο πάντως θα ήμουν ευτυχής αν ο Καμένος τα βρει με τον Καζάκη και να γίνει ένωση πατριωτών.
-Τώρα για το ηλεκτρονικό χρήμα: Να μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και θα πρέπει να λάβουμε έκτακτα μέτρα μια χρεωστική κάρτα για περιορισμένο χρονικό διάστημα δεν θα ήταν ιδιαίτερα επιλήψιμο, και να μην ξεχνάμε όλη έχουμε μια κάρτα για τα ΑΤΜ νομίζω.

Stavros είπε...

Άδωνι τον έσκισες!!!

Λύκινος είπε...

Ο Άδωνις είναι καλύτερα εκπαιδευμένος να παίζει σε εχθρική έδρα, και φάνηκε αυτό. Πέρα από αυτό που δεν έχει πραγματική σημασία, με ενόχλησε ότι και οι δυο εκτρέπαν την συζήτηση. και καταλαβαίνω γιατί το έκανε ο Άδωνις, αλλά ο Καζάκης δεν έπρεπε να το κάνει και το έκανε. Επίσης με πείραξε που χάσανε χρόνο σε ένα σημείο που και οι δύο είχανε δίκιο και ο καθένας απλά αρνιόταν να δει το δίκιο του άλλου. Γιατί και ο Άδωνις είχε δίκιο όταν έλεγε ότι το «κόστος» τού χρέους είναι οι τόκοι και το άλλο απλά μετακυλίεται, και ο Καζάκης είχε δίκιο στο ότι η δυναμική τού χρέους εξαρτάται από το μέγεθός του και εν τέλει αν έχεις να το πληρώσεις, και ελάχιστα από τον τόκο.

Ανώνυμος είπε...

Καθήστε στην Ευρώπη τραπεζοτσολιάδες να γίνετε γιουσουφάκια της Μέρκελ.Κοτζαμπάσηδες τότε,ραγιάδες και δούλοι σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Αν αντιμετωπίζεις έτσι τον Καζάκη Αντι-ΝΤΠ, μου φαίνεται ότι είσαι δούρειος ίππος ...

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα ολη την εκπομπη στο Ραδιο9.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ειπε ο Τσιριδοσπυριδωνας την υπογραφη του για την απεμπολιση της εθνικης κυριαρχιας.

ΦΤΟΥ ΣΟΥ, δοσιλογο τσανακι.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα, δείτε με τη αυτάρεσκο υφάκι κοιτά τη κάμερα!!! τι μπουμπούκι είναι αυτό;;;

Ανώνυμος είπε...

TΙ ΛΕΣ, ΡΕ 9.02, ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ, ΡΗΤΡΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑΦΩΣ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ-ΓΥΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ, ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

8.08
βρε αρχιμαλάκα ακουσες σήμερα το πρωί απ τα ΜΜΕ τι σε
περιμένει;ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ Ε ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑ ΑΤΣΑΛΙ.

ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΡΙΔΟΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ; (ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΩΣΤΑ) ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΤτΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΟΥΜΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ; ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΣΙΧΛΕΣ.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ; ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,,ΡΟΛΟΙ,,.

ΑΝΤΕ , ΠΑΙΔΙΑ, ΟΣΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΛΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ-ΑΔΩΝΙ.

ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ, ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ. Ο ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΤΡΙΔΟ-ΕΜΠΟΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ.

ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΕ ,,ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ,, (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 130 ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ) ΚΑΙ ,,ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ,, ΔΗΛ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΣΙΡΙΖΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΗ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΕΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΑΡΕΣΚΟ ΥΦΑΚΙ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΑΜ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ, ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ;

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΔΩΝΗΣ ΤΟΝ ΕΛΙΩΣΕ.Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΑΔΩΝΗΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΗ ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ.ΗΤΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάτε βρε χοχόλια....Όποιος έχει όρεξη για δουλειά και δεν περιμένει τις ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις δεν την θέλει την ΕΕ.Αλλά μιά ζωή περιμένουμε άλλους "σωτήρες" να μας σώσουν, ραγιάδες, προσκυνητές μια ζωή...Φτάνει πια...καιρός να σταθούμε στα πόδια μας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ...Αυτό πρεσβεύει ο Καζάκης (όποιος τον παρακολουθεί καθημερινά καταλαβαίνει)...Αλλά "κανένας προφήτης στον τόπο του"...Επιβεβαιώνεται καθημερινά σε όσα λέει...
Καιρός να αφυπνιστούμε όλοι μας και να διαχειριστούμε τα του οίκου μας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι να ξεπουλάμε την πατρίδα στους τοκογλύφους...
Όσο για τον Άδωνι...τί να πω ο άνθρωπος δεν έχει ούτε επιχειρήματα, ούτε ειρμό λόγου και σκέψης...Το μόνο που ξέρει είναι να διαιρεί τον κόσμο-είσαι κομουνιστής (γιατί αυτό έμαθε να κάνει μια ζωή) και να φιλάει τους κώλους των εφοπλιστών και των μεγαλοεπιχειρηματιών...
Νισάφι πια...αυτά τα ανθρωποειδή μας κυβερνούν...;;;
Καιρός να τους στείλουμε στο ΔΙΑΟΛΟ και ακόμη παραπέρα...
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ

TRANMAN

Ανώνυμος είπε...

Δυο γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα...
Ούτε κομμουνιστές ούτε δοσίλογοι. ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ!
ΕΛΛΗΝΕΣ! Δεν μασάμε πια το παραμύθι με τους δεξιούς και τους αριστερούς! ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

9.26...

Που ήταν ο προφήτης το 2001;;;
Για όσους λένε ότι ο Γεωργιάδης το γύρισε στο 46 για ξαναδείτε το βίντεο. Το ταγματαλήτες το είπε ο Καζάκης για να προκαλέσει..
114 σχόλια και το 50% δεν δείχνουν να προήλθαν από άτομα πάνω των 9.
Λόγια με πάθος χωρίς σκέψη και σοφία.
Λίγοι μίλησαν χωρίς να κοιτάνε αριστερά ή δεξιά αλλά μόνο κοιτώντας την αλήθεια στα μάτια.
Γι'αυτό όπως μας διδάσκουν οι αρχαίοι μας δάσκαλοι του οποίους έχουμε ξεχάσει ότι σε αυτήν την περίπτωση ο λαός = όχλος και ο όχλος δεν έχει δικαίωμα να έχει εξουσία.
Λυπάμαι την παιδιά της φωτισμένης γης που χαθήκαν στο σκοτάδι.

Είναι καιρός όπως έλεγε ο Πλάτων να αναλάβουν οι φιλόσοφοι.

Όσο για το αντι-ντπ. Τα σχόλια από μόνα τους λένε λίγα. Τα λίγα όμως λένε τόνους για το επίπεδο των πολλών. Αν θέλετε να βοηθήσετε θα πρέπει να βάλετε να δυνατά σας να ανεβάσετε αυτό το επίπεδο έστω και την τελευταία στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μείνει άφωνος με πολλούς σχολιαστές που καταφέρονται εναντίον του Καζάκη και υπερασπίζονται τον Άδωνη.
Ρε παιδιά, ξέρετε πραγματικά τι πάει να ψηφίσει αύριο αυτό το ανθρωποειδές;
Πάει να ψηφίσει την ισοπέδωσή μας, με πρόσχημα τη σωτηρία της χώρας. Και σας λέω τι αξία έχει μια χώρα όταν δεν θα έχουν μείνει καθόλου άνθρωποι; Τι θα είναι αυτή η χώρα όταν όλοι οι Έλληνες είτε θα πεθάνουν είτε θα μεταναστεύσουν είτε θα έχουν εξαθλιωθεί πλήρως;
Θα είναι η χώρα των λαθρομεταναστών που θα μαζευτούν ακόμα περισσότεροι.
Αυτή τη χώρα ονειρεύεται το φασιστοειδές που έχει το θράσσος να αυτοαποκαλείται πατριώτης και δεξιός;
Αυτό για εμένα που είμαι δεξιός (ή τουλάχιστον ήμουν) αποτελεί ύβρη.
Γνωρίζετε τι έχει ήδη ψηφίσει;
Αν ναι, πως είναι δυνατόν να τον υπερασπίζεστε;
Και σε όσους δεν γουστάρουν τον Καζάκη:
Ισχυρίζεστε πως τον ακούτε. Όμως ή δεν τον ακούτε αρκετά ή έχετε τα αυτιά σας κλειστά και καταφέρεστε εναντίον του επειδή έχει δηλώσει κομμουνιστής ή δεν μπορείτε να βγάλετε ακόμα από μέσα σας την πολιτική σας ταμπέλα.
Το ότι σας λέει -ανάμεσα σε πολλά άλλα- να στείλετε στο διάολο όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα (και την αριστερά μαζί)και να πάρετε την τύχη της ζωής και της πατρίδας σας στα χέρια σας ΤΩΡΑ γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά, δεν σας λέει τίποτα;
Το ότι σας ανοίγει τα μάτια καθημερινά και σας ξεστραβώνει, ούτως ώστε σιγά σιγά να αρχίσετε να αποκτάτε γνώση και πολιτική συνείδηση, δεν σας λέει τίποτα; (Μη νομίζετε πως εγώ που τα γράφω αυτά έχω υπάρξει πολιτικό ον. Μέχρι τα 37 μου χρόνια δεν ήξερα και δεν ασχολούμουν με αυτά. Μόνο ψήφιζα. Τώρα είμαι 41, εδώ και 4 χρόνια ψάχνομαι και ο Καζάκης, έχει συμβάλλει τα μέγιστα, στην πολιτική μου εκπαίδευση).
Ασχολείστε μόνο με το πως αντιμετώπισε ένα πιθηκοειδές σίχαμα;
Κατα τη γνώμη μου δεν έπρεπε καν να αντιπαρατεθεί μαζί του, δεδομένου του ότι ξέρει το ποιόν του Άδωνη, όμως νομίζω πως έπεσε στην παγίδα του "διαλόγου με επιχειρήματα" που δέχτηκε να κάνει τον πιθηκοειδές.
Βέβαια, το αποτέλεσμα είναι γνωστό.

Ανώνυμος είπε...

dhmhtrh eimaste mazi sou...

Ανώνυμος είπε...

pigenete se mia omoilia tou epam na dhte poso kosmo mazevei o dhmhtrhs...einai o monos pou agapei thn patrida

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10:03
Σάλτα και μιγάσου ρε γεωργιάδη επιτέλους. σταματα επιτελους να κανεις ανωνυμα σχολια. σε πηραμε χαμπαρι, δε το καταλαβαινεις; γελοιε.

Ανώνυμος είπε...

GEWRGIADH STAMATA NA KANEIS ANONHMA SXOLIA....

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος ότι αυτός ο τυπος (άδωνις) το 40' θα έλεγε ΝΑΙ (δεν γ@μεις τωρα για κανά 2 λιμάνια κ κάτι άλλα ψιλά που να τρέχουμε τώρα στα βουνά)!!
άλλωστε το φασισμό τον έχει στον λόγο του

Ανώνυμος είπε...

Να πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα για το Γεωργιάδη:
1. Δεν άφησε τον Καζάκη να μιλήσει καθόλου αλλά συνεχώς τον διέκοπτε μόλις ακουγόταν κάτι που δε συνέφερε.
2. Τα συμπεράσματα που έβγαλε για τη Κορέα και τα λοιπά είναι όλα προπαγανδιστικά και δικά του, Ο Καζάκης δεν είπε τίποτα τέτοιο.
3. Δεν απάντησε σε καμμία ερώτηση ουσιαστικά, πήγε στην εκπομπή μόνο για να κατηγορεί τον Καζάκη.
4. Για την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας που πλέον το λένε ως και τα δελτία ειδήσεων είπε ότι είναι μπούρδες.
5. Αμφισβητεί τα επίσημα στοιχεία επειδή δεν το συμφέρουν.
6. Παραδέχεται ότι φοβάται τον όχλο για τον οποίο "μάχεται" (πως εξηγείται αυτό;). Ο Καζάκης γιατί δεν είπε να προστατευτεί από τον όχλο του Γεωργιάδη αν το πάμε έτσι;
7. Έχει κάνει στο παρελθόν άπειρες κωλοτούμπες, και κυρίως το ότι τα χρήματα πάνε σε μισθούς και συντάξεις και μόλις ο Βελόπουλος είπε το αντίθετο μαζεύτηκε (υπάρχει σχετικό βίντεο).
8. Είναι υπουργός και ρωτάει έναν οικονομολόγο πως θα βάλει Έλληνες στα καράβια;; Ξεφτίλα
9. Απειλεί τον Καζάκη λέγοντάς του συνεχώς να πάρει τηλέφωνο τον Κοντομηνά να μας πει τη γνώμη του. Γιατί όχι έναν απλό συμπολίτη;
10. Ο ίδιος δεν έχει κάνει τίποτα για να υποστηρίξει αυτούς που αγαπάνε την πατρίδα τους και την ξεπουλάει.
11. Κυβερνάει μαζί με τον Παπανδρέου και το κόμμα του που θεωρείται η πιο προδοτική κυβέρνηση που έχει περάσει σχεδόν από όλη την Ελληνική κοινωνία. Είναι σα να συνεργάζεται με ξένους κατακτητές και να λέει: το κάνω για να ελαττώσω το πήδημα που θα μας κάνουν.
12. Πούλησε τους ψηφοφόρους του χωρίς καν να ρωτήσει τη γνώμη τους για τις πράξεις του γιατί όπως λέει αφού εκλέχτηκε μπορεί να κάνει ότι γουστάρει . Κι επιπλέον δε θέλει τις εκλογές, γιατί άραγε;

Περιμένω σοβαρή (εδώ γελάμε) απάντηση από τους παπαγάλους του.

Ανώνυμος είπε...

Ε, Γεωργιαδη, ειμαστε ηδη η Β.Κορεα της Ευρωπης.

Μετα τα νεα μετρα που θα υπογραψεις θα ζουμε με 10Ε την ημερα, και αν.

Γιατι υπαρχει ορος να πηγαινουν ολα τα εσοδα του κρατους σε ενα λογαριασμο, και πρωτα θα πληρωνονται τα δανεια και μετα οι μισθοι και οι συνταξεις. Και αυτο το λες ,τσανακι, σωτηρια;

Ανώνυμος είπε...

Τι παραμυθα ειναι αυτοι ρε αδερφια, οτι οι κουμουνιστες θα μας παρουν τις περιουσιες μας και τα σπιτια μας;

ο καπιταλισμος μας τα παιρνει σημερα με τα αμετρητα χαρατσια, γιατι αν δεν εχεις να πληρωσεις ή θα το πουλησεις για ενα κομματι ψωμι, αν καταφερεις και να το πουλησεις ή θα το δωσεις στο κρατος, οπως εχουν ηδη πει. Αν δεν μπορειτε, να πληρωσετε, το ακινητο θα πηγαινει υπερ του δημοσιου.

Χαχαχα, θα γινουμε οντως κουμουνιστικη χωρα, ολα θα ανηκουν στο τελος στο κρατος, μεσω του καπιταλισμου. Με μια διαφορα, ολα θα συνεχισουν να τα λυμαινονται οι ιδιες ληστοσυμμοριες, οπως και σημερα.

Ανώνυμος είπε...

Ωραια ολα δουλευουν ρολοι .
οι ελληνες ειναι παλι διχασμενοι.
δεν ενδιαφερει κανεναν η πατριδα .
οι κομμουνιστες θελουν λαικη εξουσια ξεχνοντας οτι ετσι τα κρατη διοικουμενα απο μια δικτατορικη ηγετικη ελιτ πεφτουν στον κομμουνιστικο φασισμο και υποφερουν .
και οι δεξιοι θελουν μια φιλελευθερη οικονομια που θα αυξανει τα κερδη των πιο ικανων και θα υπαρχει ταξικη διαφορα .
οι πρακτορες εχουν βρει προσφορο εδαφος και παιζουν και με τους δυο γραφοντας ποτε υπερ του κομμουνισμου και ποτε υπερ του καπιταλισμου.
την λυση ομως που κανει ενα κρατος εθνος να ειναι δυνατο ειτε κομμουνιστικο ειναι ειτε καπιταλιστικο δεν την λεει κανεις και η λυση ειναι μια .
το κρατος για να ειναι δυνατο και να εχουν οι πολιτες τους δυναμη ειναι ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ.
οταν θα γινουμε ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ τοτε τα ξαναλεμε.
matrix.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά πολύ δεν ασχοληθήκατε με τη λινάτσα; Αφού είναι ρόμπα ξεκούμπωτη ο άνθρωπος, τι νόημα έχει να χάνετε φαιά ουσία και χρόνο για να γράψετε επιχειρήματα που τον εκθέτουν. Έκθεση είναι μόνος του. Ασχοληθείτε πως θα τον αποκαθηλώσουμε στην πράξη κι αυτόν και τ άλλα δοσύλογα κοπρόσκυλα που πρόδωσαν τη πατρίδα.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο φασιστας Αδωνης και μονο οτι ειναι στο ΛΑΟΣ σημαινει πολλα.Μηπως ξεχνατε οτι θα υπογραψει υπερ φης θανατικης μας καταδικης η οτι γυριζε την κουβεντα συνεχως εκει που τον συμφερε.Παντως το ποιημα του μια χαρα το ελεγε.Εξαλου την πολιτικη για χομπυ την κανει οπως ομολογησε ο ιδιος.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΟΙ ΔΙΚΙΕΣ ΜαΣ ζΩΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

@ 12.10

Σε ευχαριστουμε που μας θυμισες ποιοι ειναι οι αληθινοι κυβερνητες της χωρας.
Ολοι οι πρωθυπουργοί που περασαν απο εδω ήταν λαμογια και προδοτες που τους αποκαλουν εθναρχες! Ολοι αυτοι θα επρεπε να ειχαν τελειωσει στην φυλακη, αν οχι στο αποσπασμα.
Δειτε το!

http://www.youtube.com/watch?v=Flw-FJhB-eE

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Φίλοι στο αντι-νέα, να σας επιστήσω την προσοχή στο εξής γεγονός. Κάθε φορά που γίνετε μια ανάρτηση που περιλαμβάνει συζήτηση με το μπουμπούκι της πολιτικής σκηνής εμφανίζονται τα ανώνυμα ορφανά να στηρίξουν με σχόλια που είναι εμφανές ότι είναι στημένα... Μπορείτε να δείτε τις ip των σχολίων συγκεκριμένων ανωνύμων με συγκεκριμένο τρόπο γραφής που κάθε φορά εμφανίζονται ως δια μαγείας? Επίσης ως παθών στο παρελθόν σε μια προσπάθεια διαλόγου με το εν λόγω μπουμπούκι (στον παρών ιστοχώρο) όπου κατέληξε να μην παίρνουμε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και αντ΄ αυτού να βλέπουμε επιλεκτικές απαντήσεις του στυλ "ότι φανεί του λολοστεφανή", θεωρώ χαζό το γεγονός να προσπαθήσει κάποιος να συνομιλήσει με άτομα που πέρα από άναρθρες κραυγές πολωτικού κλίματος και διαστρέβλωση της πραγματικότητας ιστορικής και μη (με τρόπο οφείλω να πω πετυχημένο ως προς το γελοίο της υπόθεσης)δεν έχουν να πουν τίποτα ουσιώδες και μη προδοτικό για τα συμφέροντα της πατρίδας μας... Μπουμπούκια κουφάλες έρχονται κρεμάλες (και τότε να σας δω...)
Υ.Γ: Δεν υπάρχει ανάγκη να ξηλωθούν και να αντικατασταθούν οι ταμπέλες από τα υπουργεία αλλά οι πατριδοκάπηλοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεωργιαδη, το χάπι της πιέσεως δεν το παιρνεις κανονικα στην ώρα σου, παραπονέθηκε η Ευγενία.
Επισης ο ψυχιατρος σου μου ειπε οτι εχει να σε δει απο τον Δεκέμβρη. Θέλει να σου γραψει πιο δυνατα φάρμακα γιατι η φρενοβλάβειά σου εχει παρει αποτομη τροπη επί τα χείρω!

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιο εθνικό-φιλελεύθερο πέος δεν έχει ξαναφάει ο Καζάκης... και καλεσμένος για παρηγοριά μετά ο Πλεύρης... Ένα χρόνο αντιμνημόνιο πήγε στα σκατά...

Ανώνυμος είπε...

12:34 Κρέμασμα στο Σύνταγμα...προσεχώς...

Ανώνυμος είπε...

12:34 Κρέμασμα στο Σύνταγμα...προσεχώς...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΓΝΩΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ,ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ, Η' ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ (ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥN, EINAI KANEIΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΥΜΟΝΙΩΝ;)ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΝΤ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΙΞΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΩΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΧΩΝΤΑΣ, Η ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ.ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΛΑΔΗ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΥΘΗΝΩΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟ ΕΚΡΕΙΒΕ Η' ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ''ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ" ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ,, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ,ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΙΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΔΑΧΘΕΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ''ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΤΑΠΩΣΕΙ'' ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΔΙΑΛΟΓΟΥ.Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΑΠΕΔΗΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΠΟΙΟΣ ΑΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ).Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΝΑ ΜΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ) ΑΠΛΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΩΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ)ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΛΑ.ΑΡΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ,ΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;ΟΠΩΣ Ο ΑΔΩΝΗΣ;EΜΕΙΣ, ΣΑΝ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΚΛΗΝΕΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

dhmhtrh kazakh e theloume mas exeis kerdisei...

Ανώνυμος είπε...

υφυπουργός ναυτιλίας!
αι στον διάλο γουρουνόσκυλο

Ανώνυμος είπε...

12:46 μ.μ.
Απω Ωρθωγραφεία σκείζης

Ανώνυμος είπε...

11:52 π.μ.
Ποιά Ευγενία
ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ζώο δεν ξέρει τι είναι πρύμνη και τι είναι πλωρη
άκου υπουργός ναυτιλίας!

Ανώνυμος είπε...

1.12
Mη βιαζεσαι. Θα γινει κι αυτο!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ.
ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ.ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΛΕΚΞΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.
ΤΟ 1999 ΕΜΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ,ΤΟ 2012 ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ.
ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΘΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.
ΡΕ ΓΙΔΙΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΨΗΦΗΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΑΡΑΜΑΔΕΣ!
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ!

ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ(ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ)

http://www.youtube.com/watch?v=UW16uQjML6s&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

gia na to kanei sunalagma to thelei to reusto o dhmhtrhs kai na kani isxuri isotimia..mathe oikonomika..2.05 mathe...mathe..kai min grafis oti sou katebei...

Ανώνυμος είπε...

2:49 ΕΣΥ ΡΕ ΧΑΖΟΠΑΠΑΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕΥΣΤΟ;
ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΑΚΟΣ;
ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ;
ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ;
ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.Ε,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΩ.
ΠΑΣ ΚΑΛΑ;ΤΙ ΤΡΩΣ;ΦΘΟΡΙΟ;
ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!ΞΥΠΝΑ ΝΕΟΡΑΓΙΑ!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ.
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΑΡΑΜΑΔΕΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ.
ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ Ε;
ΙΣΧΥΡΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

3:03 μ.μ.
Ρε μην είσαι ηλίθιος. Όταν λές τον Καζάκη μασώνο καρφώνεσαι από χιλιόμετρα. Τράβα να κάνεις μασάζ στον αφέντη σου άθλιε.

Ανώνυμος είπε...

O KAZAKIS EINAI KOUMOUNA...
TON VALANE NA IREMISI TON KOSMO
GIATI AFTOI DEN MPOROUNE????
KSIPNATE MALAKES? EINAI KSEKA8ARO...
8A PSIFISETE KAZAKI??KAZIKI POU SAS ERXETE
BLAMENA KOMATOSKILA...
EIMASTE ELLHNES KAI OXH KSEPOULIMENA
GOUROUNIA TWN KOMATON PIA...
SAS DOULEVOUN ME TON KAZAKI ???
KAI TON KAZAKI DOULEVOUN????
TO MASONIKO SKOUFAKI TOU EPAM? KSEFTILA
PIA RE PALI MASONOUS 8A PSIFISETE???
MAKRIA AN HSASTE ELLHNES MONO OI
ROUFIANOI 8A PSIFISOUN MASONOUS PALI?
8A EINAI TO TELOS TOUS TWRA...
MONO ELLHNES PEDIA MONO MONO...
KAI OXH MASONIKA SKOUFAKIA STA KEFALIA SAS PIA...
FEEDOM...

Ανώνυμος είπε...

-ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ-----ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ--------
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.....

,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
ΚΙ ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ;
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΕΡΑ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΗΧΟΥΝ;

ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ
Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΥΨΩΣΕ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ
ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΦΩΣ.

Μ' ΕΝΑ ΦΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΒΗΝΕΙ
ΚΑΘΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΗΓΗ
ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ, ΘΑΡΡΟΣ ΔΙΝΕΙ
ΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ
ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΗΣ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΚΙ Ο,ΤΙ ΛΕΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΕΙΛΗ
ΝΑ ΤΟ ΠΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!


ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ,ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΟΧΙ..... ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ..... ΚΑΤΟΧΗ !!!

-ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ !!!!

ΝΑ ΗΧΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ !!

Ανώνυμος είπε...

αν μπορειτε παιδια κανονιστε καζακη-καμμενο συζητηση εφ'ολης της υλης μπας και βρεθει κανα τοπιο στον οριζοντα , και μην ασχολειστε αλλο με τους κωλοτουμπες(οπου να ναι θα προτεινουν την κωλοτουμπα ως ολυμπιακο αθλημα(εχουν καλη ομαδα))

Ανώνυμος είπε...

-ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΣΣΥ ΤΗΝ ΤΣΙΡΙΔΟΥΛΑ ,τί νά πή κανείς ,
KATHNTHΣΕ....YMNHTΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ,
αλλά καί τό πρόσφατο παρελθόν ΚΑΖΑΚΗ γεννά ερωτηματικά !!!!!!

. -O KAZAKHS HTAN ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ...ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ,
επί θεμάτων ,εξ απορήτων!!!!!!!

-ΗΤΑΝ καί επί θεμάτων στρατηγικής τού ΠΑΣΟΚ , γιά νά κερδίσει τό ΤΖΕΦΡΥ...
τίς εκλογές τού 2009 !!!!

-ΟΣΑ ΛΕΓΕΙ ΤΩΡΑ ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ .
ΑΛΛΑ τί άλλαξε??????????????????

-ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ [ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΩΝΙΣΤΩΝ],
ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΟ ,διά γυμνού οφθαλμού από τό κέντρο τού Γαλαξία ,δίπλα του ήταν σύμβουλος,
τί παιχνίδι έπαιζε ,

μετά τί άλλαξε????????

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BuCMasB5YV0

Ανώνυμος είπε...

deste to sas parakalo, mas afora OLOUS.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BuCMasB5YV0

Ανώνυμος είπε...

Tι παπαριες γραφετε για το Καζακη; Ειστε σοβαροι;
Σαν εχει καψει ο Τσιριδας και ο Λιακο.
Αλλα διαβαζετε, αλλα καταλαβαινετε, αλλα γραφετε.
Οτι να ναι. Επιπεδο 2. υπογειο.

reis είπε...

O TYΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΘΕΛΛΕΙ ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !

ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ! ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ !

ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ! ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ ! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΘΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΙ ΣΩΖΕΙ ! Η ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΦΤΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ << ΤΡΑΠΕΖΙ >> ΤΟ ΠΑΣΧΑ ! ΤΕΛΟΣ

reis είπε...

KAI MΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΙ ΑΥΤΗΝ !


1 ) Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ! Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΜΙΛΗΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ !


2 ) Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΩΝΤΑΣ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΤΟΝΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ! ΝΑ ΥΠΕΚΕΦΕΥΓΕΙ ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ! ΜΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ !


3 ) Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ! ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ !


4 ) Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΣΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ! ΜΕΤΡΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ !


5 ) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ...ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ! ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ Η ΠΕΡΙ ΒΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΥΤΟΥ !


6 ) Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ! ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ! ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΙΛ ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΝΤΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?

ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΑ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ! ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ , ΜΕ ΤΟ ΠΙΑ ΧΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. !

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΕ ΟΣΑ ΕΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ !

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΙ ΤΟ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ! ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ ΑΜΑ ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΔΗΛ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΟΥ !

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΗΚΩΣ , ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ! ΕΝΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΕ ΚΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ! ΚΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ !

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ! ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, επιστρατεύονται οι λογικές πλάνες.

Ο κ. Γεωργιάδης πέρα από την προσφιλή του μέθοδο να τσιρίζει για να ακούγεται και την εκνευριστική του συνήθεια να μην αφήνει τον άλλο να μιλήσει, φαίνεται πως έχει εκπαιδευτεί στην τεχνική της παραπλάνησης των αφελών.

Γνωστό κόλπο των ρητόρων από την αρχαιότητα ήταν η χρήση λογικών πλανών για να πείσουν τους ακροατές τους. Οι λογικές πλάνες συχνά αναγνωρίζονται δύσκολα, μια και οι περισσότερες απευθύνονται άμεσα στα συναισθήματα και τις διανοητικές και ψυχολογικές αδυναμίες του κοινού στο οποίο απευθύνονται. Δηλαδή ο ρήτορας, αντί ν΄απαντήσει άμεσα και με λογικά επιχειρήματα στα ερωτήματα που του τίθενται, αποπροσανατολίζει το λόγο και χρησιμοποιεί φράσεις με έντονο συναισθηματικό περιεχόμενο προσπαθώντας να αποδυναμώσει τη λογική και να ξυπνήσει το συναίσθημα του ακροατή. Και προφανώς όσο πιο πρωτόγονο και απαίδευτο είναι το κοινό του (και στην περίπτωση του κ. Γεωργιάδη προφανώς είναι εξαιρετικά απαίδευτο), τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να το πείσει.

Απαριθμώ μερικά από τα κόλπα που χρησιμοποίησε στην εκπομπή των Κακλαμάνου και Καζάκη χτες :

Διαστρέβλωση της θέσης του αντιπάλου (κατά κόρον - και δεν χρειάζονται παραπάνω σχόλια)

Επιχείρημα εξ αγνοίας : ισχυρισμός ότι κάτι ισχύει, ενώ δεν υπάρχει καμία απόδειξη γι αυτό και το σχετικό προσφυγή στην πιθανότητα : προεξοφλεί ότι κάτι πιθανό είναι αναπόφευκτο

Ψευδές δίλημμα : δημιουργείται η εντύπωση ότι δύο απόψεις, εναλλακτική η μία της άλλης, αποτελούν τις μοναδικές επιλογές, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει μία ακόμη ή και πολλές επιλογές, οι οποίες όμως (σκοπίμως) δεν αναφέρονται

Βεβιασμένη γενικοποίηση : εξάγεται ένα γενικό συμπέρασμα το οποίο, ωστόσο, βασίζεται σε ανεπαρκή αποδεικτικά στοιχεία (στην περίπτωσή του κ. Γεωργιάδη επιστρατεύονται και ψεύτικα στοιχεία βέβαια)

Προσφυγή στο φόβο

Προσφυγή στις επιπτώσεις

Προσφυγή στην παράδοση

Προσφυγή στην πλειοψηφία (ή το σύνδρομο της αγέλης) (στην περίπτωση σ΄αυτoύς που θέλει να παρουσιάσει σαν πλειοψηφία)

Επιχείρημα ad baculum ή προσφυγή στην ισχύ : απειλή χρήσης ισχύος (προς τον Κακλαμάνο, όταν ανέφερε τον εργοδότη του, τον οποίο φρόντισε να γλείψει αρκούντως "απ΄τους καλύτερους επιχειρηματίες")

Δεν αμφιβάλλω λοιπόν καθόλου ότι έπεισε τους αφελείς αγελαίους οπαδούς του πως έχει δίκιο. Ευτυχώς όμως τόση αφέλεια και ανικανότητα λογικής σκέψης διαθέτει μόνο μια μικρή μειοψηφία του ελληνικού λαού.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΟΚΑΚΛΑΜΑΝΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΚΡΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ..ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΜ,Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ;Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΝΩ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ.
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΑΣΟΝΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ;ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ;
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ,Ε!
ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.
ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΑΝ ΣΗΦΟΥΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΡΘΕ.
ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ.
ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ;
Ε ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
ΕΚΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΜΑΣΟΝΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΥΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΛΕΞΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΒΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΟΧΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.
ΒΡΕ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΣΟΝΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;
ΣΦΑΖΟΥΝ,ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ,ΒΙΑΖΟΥΝ.ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

ΖΗΤΩ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ!

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!

New - Tu-160 Blackjack - Ту-160 - HD - High Definition Trailer


http://www.youtube.com/watch?v=FyXdFefx4L0&feature=player_embedded#!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με 6:21

Προσφυγή στο συναίσθημα και το θυμικό από το Γεωργιάδη χωρίς κανένα επιχείρημα με αποτέλεσμα να αποθαρρύνει κάποιον πιο ήρεμο από το να μιλήσει εφόσον θα καταλήξει να τον βρίσει ή να τον δείρει και θα χάσει κάθε διάθεση συζήτησης. Γι' αυτό και αγνοεί όλα τα στοιχεία και καταφεύγει σε φοβικά και μετεμφυλιακά σύνδρομα και γενικεύσεις/χαρακτηρισμούς. Σαν τη καλή μας τη Ντόρα. "Η μόνη εναλλακτική στη 'δημοκρατία' (μετ.: φαυλοκρατία) που έχουμε είναι η Β. Κορέα". Τι λες ΜΩΡΗ; Τόσο πολύ φοβάστε μήπως λειτουργήσει το κράτος και ερωτηθεί ο κόσμος; Επίσης, περί Ευρώπης... Από πότε θέλουμε προστάτες; Μπορείς να έχεις συμμάχους που να σε σέβονται σαν συνέταιρο με εξυπηρέτηση των συμφερόντων και των δύο αλλά μέχρι εκεί. ΝΑΤΟ; ΕΕ; Κανένα λόγο, απλώς να κάνουν τις βάσεις τους, να μας εμπλέκουν σε πολέμους απ' τους οποίους δεν έχουμε κανένα συμφέρον, να μας επιβάλλουν νόμους και ρυθμίσεις που αποφασίζουν τα lobby και όχι ο οιοσδήποτε εκπρόσωπος. Η ΕΕ είναι πολιτική επιλογή. Όχι πολιτιστική, όχι γεωγραφική. Δε θα γίνουμε τριτοκοσμική χώρα αν βγούμε από την ΕΕ, ούτε το ευρώ. Guess what... Είμαστε ήδη τριτοκοσμικοί. Δεν είμαστε ελεύθεροι. Τσιράκια και υπηρέτες. Τόσο σε κράτος, όσο και σε παιδεία (όλων των ειδών). Η ΕΕ μας σώζει επειδή μας αγαπάει πολύ; Θέλουν να μας κάνουν Ευρωπαίους; Αν δεν είχαν συμφέρον θα μας "έσωζαν"; Είστε ΤΟΣΟ θύματα και βόδια; Επίσης, όσοι λέτε για λαθρομετανάστες. Τι θα γίνει αν μπει η Τουρκία και τα Σκόπια στην ΕΕ; Ε; Μήπως πάλι θα γεμίσουμε μουσουλμάνους και ζώα; Τι θα γίνει με την μεταφορά εργατικού δυναμικού μέσω ανοιχτών συνόρων; Και συζητάμε για μισθούς; Η Γερμανία στενοχωριέται που δεν πήγαμε όλοι ακόμα εκεί για να μας δίνουν το μισό μισθό του Γερμανού γαι την ίδια δουλειά. Η απαγόρευση ή οδηγίες καλλιέργειας που συζητούσαν; Η απαγόρευση των βοτάνων; Το ταμείο που κάνουν κάθ Σ/Κ τα σούπερ μάρκετ και στέλνουν τα ωραίας μας λεφτάκια σε Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο. Ελεύθερη μεταφορά κεφαλαίων από όπου κι αν προέρχονται; Η χαρά του "επενδυτή" και της πολυεθνικής. Τα λεφτά και η "ελεύθερη"(ασύδοτη) οικονομία δεν είναι πάνω από τη ζωή και την αξιοπρέπεια. Κάποια αγαθά πρέπει να είναι δημόσια. Όχι... Θα επιδοτούμε ιδιώτες να μας δώσουν το ίδιο και χειρότερο! ΧαχαΧΑ! Το κράτος πρέπει να είναι ανταποδοτικό, να υπηρετεί τους πολλούς. Ο ιδιώτης ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ θα κοιτάξει μόνο το κέρδος. Θα πάρει την επιδότηση, θα κάνει ό,τι θέλει αν δεν περιοριστεί/ρυθμιστεί. Ελευθερία να ανοίξεις επιχείρηση ναι. Ελευθερία να κάνεις ότι θες για το κέρδος (επιδοτήσεις, λαμογιές κλπ.), ΟΧΙ! Το να κλέβω το πετρέλαιο και να σου δίνω 10% ΔΕΝ είναι επένδυση (ή μάλλον είναι μόνο για 'μένα που την κάνω, δηλαδή για την τσέπη μου). Το να παίρνω επιδότηση για να σου πουλάω ρεύμα που δεν παράγω ΕΓΩ, μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω επιχείρηση, ΔΕΝ είναι επένδυση. Ιδιωτικό νερό ΔΕΝ είναι επένδυση. Είναι ΛΗΣΤΕΙΑ και έγκλημα κατά των πολλών. Οκ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ομιλία όσο και αν δεν το βλέπετε είναι η σύγκρουση δύο κοσμοθεωριών. Ή με τα συμφέροντα των πολλών ή των λίγων. Τα δικά μας ή τα δικά τους. Το κράτος είναι ο διαιτητής/ρυθμιστής και βέβαια υπηρετεί τους πολλούς. Αυτό που έχουμε τώρα είναι αυτό που ονειρεύεται ο κ. Γεωργιάδης και χειρότερο. Αλήθεια δεν μας είπε... Οι ΗΠΑ που εφαρμόζουν ακριβώς το σύστημα αυτό γιατί πάνε απ' το κακό στο χειρότερο και έχουν μεγαλύτερη συγκεκαλυμμένη χούντα από τη δικιά μας;

Χρειάζεται ενότητα των δυνάμεων που έστω συμφωνούν στα βασικά. Τα υπόλοιπα συζητούνται και συμφωνούνται. Δηλαδή τα συμφέροντα της χώρας και των πολλών. Των ανθρώπων, όχι των αριθμών. Θέλετε 10% ανάπτυξη και να ζείτε σε καλύβα και να δουλεύουν τα δίχρονα; Οκ.. Όλοι έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στις απόψεις τους αλλά πρέπει τουλάχιστον να έχουμε ένα βασικό σύστημα που να λειτουργεί. Σίγουρα νομίζετε ότι οι Σουηδία, Νορβηγία, Δανία κτλ. είναι κομμουνιστικές χώρες; Έλεγχος και ανταποδοτικότητα από το κράτος δεν σημαίνει απαγορεύεται η ιδιωτική πρωτοβουλία. Και στο κάτω-κάτω σας νοιάζει πώς λέγεται το σύστημα ή αν λειτουργεί;! Και δη προς το συμφέρον σας. Άντε γαμώ τη θολοκουλτούρα και τις ιδεοληψίες σας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

OΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΤΕ..


2012 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ..
ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
Δ.ιεθνους Ν.ομιμοτητας Τ.οκογλυφους


Σειριος

Ανώνυμος είπε...

exoun diokio arketoi sympatriotes me ton kazaki!!! poly wraio kolpo gia na thn pathoume xana!!! oxi alla skoufakia kai trigwnakia!!!!! (deite kala to logo tou empam!!!! giati o idios kasìzakis den exigei to logo tou!????
ta idia elege kai o gap gia ilektronikes kartoules kai ilektroniko xrima........ auto pou proteinei sa metabatikh lysh apo to euro sto epomeno ethniko nomisma (oneira therinis nyktos)
, pou de tha erthei pote!!!!!!!!
giati den ta elege auta o kazakis 2 xronia prin otan ebgaine stis plateies edw kai ekei kai exigouse proteine tis lyseis????? twra allaxe idea????? i apla glikathike me ta dwra twn dosilogwn?????? kai mh mou peite pws den yparxoun alloi tropoigia th metavash apo to euro sto ethniko nomisma giati tha x....!!! prin deka xronia otan kykloforhse to euro tous, pws egine??? gia thymitheite?????htan poly nwris gia na mas proteinoun kartoules tote........
twra, mas pairnoun ta lefta, th gh mas, kai ti allo menei??? emeis .... pou me tis kartoules tha einai kai to teleiwtiko.... de meneei kai tipot allo....ù

filika

Ανώνυμος είπε...

Ρε 7:59 έχεις δίκιο αλλά...

Τα ανοιχτά σύνορα κα η μεταφορά εργατικού δυναμικού δεν είναι ΝΤΠ;
Ο έλεγχος των καλλιεργειών δεν είναι ΝΤΠ;
Οι ολίγοι πάνω από τους πολλούς δεν είναι ΝΤΠ;
Κοινοί νόμοι και οδηγίες για τόσα κράτη δεν είναι ΝΤΠ;

Α ναι, έχεις δίκιο είναι ΠαλαιάΤΠ και απλά θέλουν να την επαναφέρουν...

Ανώνυμος είπε...

etsi einai 8.13.... kai oso pernaei o kairos eimai akoma pio sygouros kai pio upopoptos gia ton kathe kazaki pou vgainei????
ma ta lefta pou ta vrike o kazakis gia to komma tou??? poios tou ta xorhghse??????
pleon xeroume oti xwris xrima den kaneis tipota.... as ta exhgeisei kai auta....

legomai sokratis kai eima o 7.59

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ(ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ) ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ....
ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ... ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!
"ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ".
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩΣΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ(ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ "ΟΠΑΔΟΥΣ".
ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΥΤΟ ΜΟΝΟ....
ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ) ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ" ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΘΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕΙ.
Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ....
ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ '21 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ "ΚΑΤΟΧΗ" ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ '40 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΣΑΣ" ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΝ ΔΙΕΚΟΨΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.

ΕΤΩΝ 43 ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2011

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CcUEvIqblI8

tha katalavete to symbolismo tou epam

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/11/video_9634.html

http://anti-amazon.blogspot.com/2011/11/normal-0-false-false-false-en-us-x-none.html

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ UΤUBE. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΑΝ ΣΤΑΦΙΔΑ.... ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

10:58 μ.μ.
Αν δεν το κατάλαβες προσπαθούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Φαίνεται ξεκάθαρα στο ολόκληρο βίντεο της εκπομπής (όχι σε αυτό εδώ).

Ανώνυμος είπε...

Αμα δεν κοιτας το βιντεο, και το βιντεο ολης της εκπομπης, το ωριαιο, οχι μονο αυτο το συντομο και ακους μονο ή καλυτερα, αν ηταν οι διαλογοι σε κειμενο, διχως εικονα και ηχο, καταλαβαινεις αμεσως, οτι ο Αδωνις, δεν απαντησε σε τιποτα, δεν εχει επισημα στοιχεια, κυνδυνολογει, εριξε το επιπεδο της συζητησης με τις φωνες του στο 2. υπογειο, διεκοπτε συνεχεια, μιλαγε ολη την ωρα και παραπονιοταν, οτι δεν τον αφηνουν να μιλησει, πηγαινε τη κουβεντα οπου ηθελε και το πιο τραγικο απο ολα, διαβαζε κειμενα του Καζακη και επι τοπου τα παραποιουσε πχ. διαβαζε μετρα για το μεσοδιαστημα ,,προσωρινη δεσμευση ρευστου επιχειρηματικων ομιλων,, και κυνδυνολογουσε μετα λεγοντας, οτι θα μας παρουν απ ολους τους ιδιωτες τη περιουσια και θα μας δημευσουν τα χρηματα μας και τετοια φαιδρα. Ο Καζακης ελεγε για 130 ομιλους που βγαζουνε ρευστο εξω αβερτα κουβερτα και ο Αδωνις δεν μπορει να ξεχωρισει το Λιντλ απο το ψιλικατζιδικο της γειτονιας. Τι να λεμε τωρα; Οποτε στο τελος καταλαβε ο Καζακης, οτι εχει να κανει με τρελλο και τον αφησε να παραληρει και συγκρατιοταν να μην τον αρχισει στα χαστουκια.

Ο Αδωνις ειναι για μενα σαν το σφουγγαρι, που εχω και καθαριζω την τουαλετα μου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ ΡΕ 9:00 Π.Μ.
ΑΜ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ; ΧΑΧΑΧΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΛΟΙ, ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΛΟΙ. ΧΑΧΑΧΑ
ΓΕΛΙΟ, ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ, ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ.

ΑΠΛΑ, ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΨΩΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΜΕΣΗ, ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΣΑΝΑΚΙ.

Napo είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ

http://www.youtube.com/watch?v=AtN8Ok2En3c

να θαυμασει ο κοσμος πιπακωλο
στις 10 υπεραριες πουτσες δωρο ενα μπλουζακι και ενας πλευρης τζουνιορ
ευλογησον


http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=6490

η πιπα συνεχιζεται και στο επισημο σιτε του αδωνιδος

http://napouser.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αδωνι το εχεις καταλαβει οτι ειμαστε πολυ χειροτερα απο την Β.Κορεα?αλλα που να το καταλαβεις εσυ με το iq μωρου που διαθετεις.Ποιος εχασε το μυαλο του για να το βρεις εσυ.αι χασου μαλακα φασιστομουτρο καθικι.αι γαμησου στην τελικη