Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

To κούρεμα που θα φορεθεί στο γουδί...



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ..??ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΛΟΙ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΠΤ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΓΟΥΔΙ ΜΙΛΑΤΕ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ..ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ??ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΠΤ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ??ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι "μπουνταλόπαιδο" που μιλάς για 10εκ. Έλληνες βγάζοντας σημπεράσματα απο 1 post κάποιου, εκτός άν είδες 10εκ posts απο 10εκ διαφορετικά άτομα.. μου τι σπάνε πολύ αυτα του τύπου, ...έτσι είναι οι Έλληνες.. να μιλάς για τον εαυτό σου ρε, και εγώ Έλληνας είμαι και δέν είμαι τίποτα απο τις μαλακίες που κατηγορείτε, μαζευτίκατε εκεί 1000 μαλάκες και Ελληνες που ξυπνήσατε και μας ανεβοκατεβάζεται ..έτσι είναι οι Έλληνες, ... ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.. κτλπ άσχετα....αντε να σοβαρευτούμε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος τα λόγια, πράξεις πότε θα δούμε σ΄αυτή τη χώρα;

Ανώνυμος είπε...

3:23 , είσαι ένας ντενεκές ξεγάνωτος! χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος από 3:23 έχει δικιο. Η γενίκευση που κάνει είναι επιτρεπτή, γιατι αυτό φαίνεται και από τα ίδια τα γεγονότα και τις πράξεις μας. Κανείς δεν αντιδράει. Και έχουμε αργήσει κιόλας, με τόσα και τόσα που γίνονται τόσο καιρό. Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια. Απλώς κολώνουμε όλοι να κάνουμε την πρώτη κίνηση. Αν αυτή γίνει, μπορούμε να ακολουθήσουμε μετά. Ευτυχώς που υπάρχει και Θεός και θα μιλήσει, γιατί από εμένα και από τους υπόλοιπους Έλληνες δυστυχώς δεν περιμένω και πολλά - θα χαρώ φυσικά να διαψευστώ.

Ανώνυμος είπε...

ολοι λενε οτι πρεπει να κανουμε κατι..αλλα το θεμα ειναι τι???

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΑΝ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ Σ ΑΦΗΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ 3΄23 ΘΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ