Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Επίθεση της πάνσοφης Έλενας Ακρίτα από το site “iefimerida” στον Πάνο Καμμένο. Με ατράνταχτα πάντα επιχειρήματα.


ΡΩΤΗΣΕΣ ΡΕ ΠΑΝΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΟΦΗ ΚΥΡΙΑ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ; Ε;

Κοίτα με τι ατράνταχτα επιχειρήματα σε αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες του ΔΟΛ με ότι αυτό συνεπαγεται…


πηγη
ιστορικές συνεργασίες…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

JYDAKI STHN KYRIA AKRITA JYDAKI

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

NAI ΡΕ ΣΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗΣ. ΠΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΑΚΡΙΤΑ; ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΖΩΞΗ; ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ; ΑΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ.ΑΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΡΛΙΝ! ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗΝ ΤHΣ KAIZER FΟΝ RESCHLER,ΚΟΜΑDANTE FON SHOIMPLE ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ.KOMADANTE FON PAPADHMIOS, FON MPENY,FON GAP,FON SAMARAS,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΟΣ,ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΩΣ KAROLOU FON PAPOULIA. R A U S.

Unknown είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΚΑΘΕ ΜΠΑΧΑΤΕΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το βερα στο δεξι ξεδιπλωνει τις σοσιαλιστικες ανησυχιες της δημιουργου.Αναμφιβολα εδωσε νεα πνοη στο κουρασμενο πολιτικο σκηνικο με το αξεχαστο εργο της.Διαχρονικη αξια.

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις ζει ακόμα αυτή; ή είναι ζόμπι;