Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Oι Εβραίοι της Ελλάδας: "Αντισημίτες Μ.Βορίδης & Α.Γεωργιάδης" - Επιστολή-προειδοποίηση σε Α.Σαμαρά!


anti-ntp.net: Πληρώστε κανέναν φόρο πρώτα εβραιόπουλα και μιλάμε...
Σφοδρή αντίδραση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά είχαμε από την πλευρά του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας, για την προσχώρηση των γνωστών για τις αντισημιτικές απόψεις τους, πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ και τώρα της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη!
"Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία και έκπληξη του Ελληνικού Εβραϊσμού από την ένταξη των κ. Βορίδη και Γεωργιάδη στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εκφράσει ή ταυτιστεί με προσβλητικές για τους Εβραίους απόψεις.


Ελπίζουμε ότι η ηγεσία της Nέας Δημοκρατίας, ενός μεγάλου δημοκρατικού κόμματος εξουσίας, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου τέτοιου είδους απόψεις να παραμείνουν στο περιθώριο της ελληνικής κοινωνίας που διακρίνεται από τις αρχές της Δημοκρατίας και θα προστατεύσει την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα ισονομία των πολιτών χωρίς διάκριση φυλής ή θρησκείας.

Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα η πολιτική κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού που υιοθετούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», αναφέρει η επιστολή, "η οποία εκφράζει τους φόβους των Ελλήνων Ισραηλιτών, στο θρήσκευμα, με αφορμή συγκεκριμένες, "ατυχείς" δηλώσεις των δύο πολιτικών ανδρών, εις βάρος και των Εβραίων".

Η ενέργεια αυτή του ιδιαίτερα ισχυρού Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κατά της απόφασης της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει στην διεύρυνση προς την πλευρά του ΛΑΟΣ, αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς η ετοιμάζεται και η ένταξη του Α.Πλεύρη του οποίου ο πατέρας Κ.Πλεύρης (ιδιαίτερα αξιόλογος νομικός και ελληνοκεντρικών αντιλήψεων άτομο, αλλά με ακραίες απόψεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους Εβραίους). Και το τελευταίο που θα χρειαζόταν σήμερα ο Α.Σαμαράς είναι τέτοιου είδους προβλήματα...

(σ.σ.: Η φωτογραφία της πρώτης σελίδας είναι από την μεταφορά των Εβραίων των Ιωαννίνων στο Άουσβιτς, τον Μάρτιο του 1944. από τους 1850, διασώθηκαν μόλις 163. Προσέξτε δεξιά κάτω τον σπαραγμό του μικρού που μόλις τον χώρισαν από την μητέρα του που μεταφέρθηκε με το πρώτο φορτηγό στο Άουσβιτς).

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ,ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ.ΡΕ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΑΤΟΚΟΥΦΑΛΕΣ.ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΣ ΟΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΒΔΕΛΥΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εχετε γινει κωλοτουμπες ολα τα κομματα, αλλοι διαγραφονται, αλλοι εντασονται στα κομματα που βριζαν τοσα χρονια, ανω κατω με λιγα λογια, ενα μπουρδελο γινεται ολοι οι πολιτικοι...

ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,Μπακογιαννη, Κουβελης και Οικολογοι ειναι ολοι τους ενα... Το ιδιο πραμα... Ολοι τους υπερ της Ευρωπαικης Ενωσης (αρα και των μετρων που μας επιβαλουν, αρα και τις μιζες, ζιμενς, προμηθειες κ.τ.λ. που τους δινουν τοσα χρονια οι ευρωπαιοι), υπερ του ευρω, υπερ του ΝΑΤΟ, υπερ του να ξεπουλαμε στους ξενους οτι δημοσιο πλουτο εχουμε και ολοι τους ειναι υπερ στο να πληρωθει ΟΛΟ το χρεος της Ελλαδος...

Ανώνυμος είπε...

FILARAKI TO KKE DEN TO LES SKATO EVREOI???
SXEDON OLOI OI POLITIKI EINAI SKATORATSA
EVREON ERPETON!!!!!!!!
EXETE AIMATOKILISI TWN PLANITI???????????
GAMO THN ERPETIKI SAS BIBLO!!!!!!!!!!
MAS RIMAKSATE TI XWRA KAI MILATE AKOMA!!!!!!ALLA TERMA NE RE EIMASTE ANTISIMITES!!!EKSO APO THN ELLADA RE VDELES!!PINETE TO AIMA TWN LAON!!!!!
BOURLOTO STA ERPETA!!!!!!
OLOI OI ELLHNES STA OPLA...
KOUFALES
RAVINOI SATANISTES MILATE RE ROBES KSEKOUBOTES
8A GEMISOUME ME FOTOGRAFIES THN AT8HNA
POU KANETE AN8ROPO8ISIES!!!!!!!
KAI PINETE AIMA MIKRON PEDION.....----







1

Σπαρτιάτης είπε...

Χα, χα, χα! Βλέπετε γάτες που είναι οι Ιουδαίοι; Αυτοί μεσολάβησαν για τις μεταγραφές και διαμαρτύρονται-πιέζουν κιόλας ώστε να περνούν 110% οι θέσεις τους.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα λύνεται εύκολα.
Οι πρωταθλητές του φλίκ φλάκ βολευτές Βορίδης και Γεωργιάδης, (μ'όποιον Καρατζαφέρη καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις),
δεν τόχουν σε τίποτε να δηλώσουν ότι έκαναν λάθος για τον μέχρι τώρα αντισημιτισμό τους και γιατί όχι; να βάλουν και το εβραϊκό σκουφάκι...

καληνύχτα σας

ο Ζορρό είπε...

Έτσι είναι Σπαρτιάτη μου.
Θέλουν απλώς( και την Δημόσια επίσημη τοποθέτηση των 2 αθλητών της κυβίσθησης....

Τους ζητάνε δηλαδή,
να πάνε για το χρυσό μετάλλιο........

Ζ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=NniIgQNsphk

Ανώνυμος είπε...

εδώ γελάμεεεεεεεεεεεεε αχχχχχχχχχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ0αχ0χα0αχ0χα0χα00α

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Ζ!
ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΝ ΞΕΡΩ!!
ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ε???

Ανώνυμος είπε...

οι εβραιοι της ελλαδος πληρωνουν φορο κανονικα και μαλιστα πληρωνουν διπλο φορο...και στην Ισραηλιτικη Κοινοτητα και στο κρατος!Να στο κανω πιο λιανα?Εγω τον παπα σου τον πληρωνω μεσα απο τους φορους μου, ενω εσυ τον ραββινο μου δεν το πληρωνεις γιατι πληρωνετε απο την κοινωνοτητα που πληρωνω παλι εγω!!!Αντε ποια..Για ολα εμεις φταιμε...
αντισημίτες !

Ενας απελπισμενος 17χρονος Ελληνοεβραιος....

Ionas είπε...

Τότε σε πιάσανε κορόιδο φίλε μου γιατι οι εβραίοι απαλλάσσονται απο τη φορολόγηση στην Ελλάδα. Τον φόρο τους τον πληρώνουν μόνο στην ισραηλινή κοινότητα. Τσεκαρισμένο....

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει ο όρος" ελληνοεβραιος"! Ή έλληνας ή Εβραίος και τα δυο μαζι είναι προσβολή!

Unknown είπε...

Οι απλοι εβραιοι πολιτες ειναι τα θυματα!!
αυτοι ομως που κατεχουν θεσεις στο παγκοσμιο κατεστημενο ειναι οι πραγματικοι εξουσιαστες του κοσμου τουτου!
εχουν θεσεις κλειδια παντου!
Και δεν ειναι εβραιοι στην ουσια! Ειναι χαζαροι και εσκεναζι.Καταγονται απο τα βαθη της Ασιας, κοντα στην ερημο Τακλαμακαν στην επαρχια ΞΙΝ ΓΙΑΝΚ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!
ΚΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ! Και βρηκαν τους εβραιους.
Ο απλος λαος,δεν φταιει, αλλα αυτοι που εχουν θεσεις στην εξουσια, και λενε πως ειναι εβραιοι, αλλα στην ουσια εβραιοι δεν ειναι!
Αυτοι ειναι και οι πραγματικοι εχθροι των ελληνων απο τα αρχαια χρονια εως σημερα!
Αυτοι εβαλαν μεσα απο τα αφεντικα τους, τους περσες να επιτεθουν στους ελληνες.
ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ.
Και τους μονους που φοβουνται παγκοσμιως ειναι οι ελληνες.
Αλλωστε για αυτο δεν εβαλαν τον Κισσινγκερ να μιλησει μονο για τους ελληνες, και για κανεναν αλλον λαο πανω στην γη.
Δεν σας φαινεται πολυ περιεργο;
Μονον τους ελληνες φοβουνται,γιατι αυτοι γνωριζουν ποιοι και τι ακριβως ειμαστε οι ελληνες!
Σε αντιθεση με εμας, που εχουμε ξεχασει το παρελθον μας. Αλλα οχι για πολυ ακομη!

....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!....

Ανώνυμος είπε...

Είστε ψεύτες κανένα φόρο δεν πλήρώνεται για ότι ειπράτετε, Είστε αόρατοι και ο σκοπός σας είναι ο δικός σας "Μεσσίας" και η εγκαθιδρυσή του. Ρώτα να μάθεις. Αλλά "παιδεύει Κύριος .."

Ανώνυμος είπε...

Η αποστολή αυτη του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβούλιου Ελλάδος είναι μάξιμουμ αφηρημένη.

Οσο για την φορολογία η ΚιΣ λειτουργεί ως ιδρυμα και λογικό να ζητάει ποσό συνδρομής οπως και καθε αλλο ιδρυμα.

Οσο για το ποιο πάνω σχολιο του 17χρονου .

Το σωστό είναι οτι στην κατάσταση που επικρατή ο καθε ένας βλέπει
αποδιοπομπαίους τράγους. Ο απλος λαός δεν έχει τριβές παρα επιρροη απο ποιο πάνω κοινωνικο-πολιτικά κλιμάκια .
Σου θυμίζω την διαδήλωση των εβραίων στην Νεα υόρκη και σε αλλες πολεις κατά του Ζιωνισμού .
Αυτό και μόνο δείχνη το ποσο υπαρκτός είναι.

Ενα νόμισμα με δυο πλευρές και εκεί γίνεται η συγχυση.Σκέψου οτι τώρα με την κριτική που προσπαθεί να περάσει ο Ζιωνισμος μερικοί ανθρωποι στον κοσμο φοβούνται να πούνε την γνώμη τους για την πατριδα τους γιατι φοβουνται τον χαρακτηρισμό για ρατσισμό .

Ανώνυμος είπε...

οι εβραιοι δεν πρεπει να φοβουνται τους ελληνες δεν ειμαστε λαος που θα τους εκανε οτι οι γερμανοι, και αποδειξη ειναι η περιοδος της κατοχης που οι ελληνες τους εκρυβαν.
το θεμα ειναι ιδεολογικο και συγκρουση δυο κοσμοθεωριων.
ελευθεροι η σκλαβοι.
εμεις κινδυνευουμε απο γενοκτονια διοτι η αγαπη μας στην ατομικη ελευθερια ερχεται σε ανιτθεση με την νεα ταξη που θελει τους ανθρωπους αριθμους.
οσο υπαρχει εστω και ενας ελληνας αυτη η συλλογικοτητα θα αμφισβητειται ,εμεις πρωτα λειτουργουμε σαν ατομα και μετα σαν συνολο.
αυτη η ατομικοτητα δεν μας εμποδιζει να λειτουργουμε και συλλογικα ,γιατι η ατομικοτητα οταν εχει την ευγενη αμιλλα και τον θεμιτο ανταγωνισμο τοτε ειναι καλη για την κοινωνια .
η ατομικοτητα οταν δεν εχει την ευγενη αμιλλα και εχει υιοθετησει τον αθεμιτο ανταγωνισμο τοτε καταστρεφει την κοινωνια.
αρα δεν κινδυνευετε εσεις απο εμας εμεις κινδυνευουμε απο τον ολοκληρωτισμο που θελουν καποιοι να επιβαλουν και να μας μετατρεψουν σε αριθμους.
να μην φοβουνται οι εβραιοι δεν κινδυνευουν απο τους ελληνες.
το προβλημα το εχουμε εμεις αν θα υπαρχουμε σαν ατομα.
matrix

Unknown είπε...

Η ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΗΤΑΝ Η ΑΡΑΜΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΙΩΝΑ Μ.Χ. ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 1600 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗMONIΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΓΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 250π.Χ. ΕΠΙ ΤΗς ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ....ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ.

ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;
ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΒΓΗΚΕ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ Μ.Χ.
ΕΝΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 250Π.Χ.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ:
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ;

ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΗΚΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ 250Π.Χ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΑΡΑΜΑΙΚΗ.

Καλη σας ημερα Ελληνες απανταχου!!

Ανώνυμος είπε...

ΜATRIX KAI MOΡΦΕΑ

ΓΡΑΨΑΤΕ!!!

καλή δύναμη αδέλφια μου

να έχετε την ενίσχυση του Αγίου Πνεύματος και τη φροντίδα της Θείας Πρόνοιας, η οποία φροντίζει για αυτούς, που φροντίζουν για τους αδελφούς τους.

Η Υπομονή

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει ή Ν.Δ νά τούς άπαντήσει καί νά τούς πεί,ότι δέν έχουν κανένα δικαίωμα νά έμπλέκοντε στά έσωτερικά ένός κόμματος...γία νά μήν τούς πεί,νά πάνε νά γα...ούν...Καλές οί συμαχίες μέ τούς έβραίους-λόγω τουρκίας-όμως δέν θά έχουν πολύ ζώη διότι είναι άφύσικες

Ανώνυμος είπε...

1 Ζ MORFEA MATRIX ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ!ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΩ!ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
κ ΜΑΤΡΙΧ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Η......

Ανώνυμος είπε...

Οταν σκουζει το Κ.Ι.Σ. θελει ανταλλαγματα. Κατι ζητανε απο την Ν.Δ. και σιγουρα θα το παρουν. Και αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να φανε λεφτα απο τα δανεικα που θα εισπραξει η χωρα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 200 ΕΩΣ 400 Μ.Χ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.