Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Oύγκο Τσάβες: "Θα πολεμήσουμε κι εμείς τους Βρετανούς"!


Στο πλαίσιο της συνάντησης των κρατών της Λατινικής Αμερικής (ALBA), ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβεζ, δήλωσε ότι "οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του δεν θα μείνουν άπρακτες σε περίπτωση νέας σύγκρουσης στις νήσους μεταξύ Αργεντινής και Βρετανίας"!

Δηλώνοντας εξαιρετικά ενοχλημένος από τη βρετανική ρητορική, ο Τσάβεζ δήλωσε ότι «αυτή τη φορά οι Αργεντινοί δεν θα είναι μόνοι τους». Ο δε πρόεδρος του Εκουαδόρ, Ραφαέλ Κορέα, πρότεινε την υιοθέτηση κυρώσεων σε βάρος της Βρετανίας.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ενας πατριωτης! Ευγε Τσάβες!
Αυτος που δειχνει πιο εντονα το μισος του κατα του Ουγκο ειναι ο ψυχρος εκτελεστης και μπήχτης
Χουάν Κάρλος.
Η Βρετανια ας περιοριστει στο μεγαλο ευρωπαϊκο νησι της.
Μακάρι και η Σκωτία να γινει ανεξάρτητο κράτος!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ!!
ολοι οι προεδροι της αμερικης πλην του κεννεντι
ηταν μασονοι τωρα ειναι ιλουμινατι.ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑ Η ΠΟΛΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕς ΤΗΣ ΓΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΣΟΥ ΠΛΑΝΕΨΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΥΜΕΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.ΕΠΕΣΕ ΕΠΕΣΕ Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ!ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΡΝΙΟ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ(ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟΙ)
ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΡΝΕΥΨΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠ ΤΗ ΧΛΙΔΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ.