Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

O ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠOΛITIKH ΑΦΥΠΝΙΣΗ...


Ο Σιωνιστής πολιτικός Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ (μέντορας του Ομπάμα, μέλος "Τριμερούς Επιτροπής", "Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων" και όλως των μεγάλων διεθνών μασονικών στοών), δηλώνει σε ημερίδα του "CFR'' για την "Παγκόσμια Διακυβέρνηση'' στο Μόντρεαλ.

Δείτε το βίντεο:








πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείτε, αλλά πέρα από την Ελληνική Γλώσσα δεν γνωρίζω προσωπικά άλλη, αλλά και ούτε θα προσπαθήσω να μάθω ποτέ, διότι ΑΡΝΟΥΜΑΙ!!!
Καλό θα ήταν λοιπόν, να υπήρχαν σχετικά και οι ανάλογοι υπότιτλοι, σε τέτοιου είδους "επιμορφωτικών" βίντεο, ώστε και εμείς, οι μη γλωσσομαθείς, να έχουμε μια γεύση αυτών που ακούγονται......
Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 11:55
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ
ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κι εγώ με τους προλαλίσαντες... Σε γενικές γραμμές ειπώθηκαν τα εξής:
"Η μεγάλη αλλαγή που έχει συμβεί, είναι ότι για πρώτη φορά η ανθρωπότητα έχει αφυπνιστεί πολιτικά... Αυτή είναι μια εντελώς νέα πραγματικότητα! Και δε συνέβαινε αυτό κατά το μεγαλύτερο κομμάτι της ανθρώπινης Ιστορίας, μέχρι τα τελευταία 100 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, όπου κι αν πάτε στον κόσμο, η πολιτική έχει γίνει αντικείμενο κοινωνικής ενασχόλησης και οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν γενικώς τι συμβαίνει. ΓΕΝΙΚΩΣ, τι συμβαίνει! Και είναι συνειδητοποιημένοι περί της παγκόσμιας αδικίας, ανισότητας, έλλειψης σεβασμού και εκμετάλλευσης... Η ανθρωπότητα είναι αφυπνισμένη και μας κοιτάει επίμονα... Ο συνδυασμός της διαφοροποιούμενης παγκόσμιας ψευδαίσθησης και των αφυπνισμένων μαζών, θέτουν ένα πολύ πιο δύσκολο πλαίσιο για οποιαδήποτε υπερδύναμη, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ."
Συγγνώμη για τυχόν λάθη, ελπίζω να βοήθησα...!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΡΖΙΝΣΚΙ ΚΑΙ ΚΙΝΣΙΝΤΖΕΡ.....ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΣΙΩΝ.....ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ....Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΜΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ.....ΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ....ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ.....

Ανώνυμος είπε...

I anthropotita exei afypnistei, kai kserei ti ginetai.Isos polloi na mi gnorisoun oti afta ginontai prosxediasmena,gia na misisei o kosmos tous politikous.Otan o kosmos misisei tous politikous,tote tha emfanistei, o enas, pou tha lysei ta politika kai koinonika provlimata, kai tote o kosmos tha pei:na epitelous enas aksios, kai tha tou dosoun tin eksousia tou planiti.Opoios tha tou paei kontra, tha timoreitai poly afstira, isos kai me thanato. PROSOXI,aftos tha einai o antixristos.