Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο Πατριώτης Αntonis...


Με την πρωτοφανή του προδοσία του στέρησε τη δυνατότητα του ελληνικού λαού να πάρει την τύχη του στα χέρια του ...Να ψηφίσει για το μέλλον του σε εκλογές. Καταπατώντας βάναυσα τον Κανονισμό της Βουλής, πραγματοποίησε πραξικόπημα, καταργώντας στην πραγματικότητα την έννοια της "αξιωματικής αντιπολίτευσης" και "βραχυκυκλώνοντας" τη λειτουργία της ίδιας της Βουλής. Αυτήν τη στιγμή "συγκυβερνά", χωρίς να του έχει δώσει "εντολή" ο λαός να το κάνει αυτό. "Συγκυβερνά", χωρίς καν να "ενημερώσει" επισήμως τον λαό γι' αυτήν του την επιλογή και άρα εγκαταλείποντας τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αυτά κάνει ο πραξικοπηματίας Σαμαράς. Στηρίζει μια δοτή και παράνομη κυβέρνηση, η οποία παρέδωσε τη χώρα στους τοκογλύφους, χωρίς να του έχει δώσει ο λαός καμία νομιμοποίηση. Κανένας δεν του έδωσε τη νομιμοποίηση ν' αποφασίζει μόνος του για εμάς χωρίς εμάς ...Ένας κοινός κομματάρχης, που κανονικά μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν θα έπρεπε όχι απλά να μην ασκεί "έλεγχο", αλλά ούτε καν κριτική στους βουλευτές του κόμματός του. Αρμόδιος μέχρι τις εκλογές είναι μόνον για τα χρέη του κόμματος και τα ωράρια των καθαριστριών στη Συγγρού ...Για τίποτε άλλο. Οι βουλευτές του κόμματος έχουν εκλεγεί πριν από αυτόν και όχι γι' αυτόν. Μέχρι να ηγηθεί σε εκλογές, δικαίωμα έχει να είναι ο "Κουασιμόδος" του κτιρίου της Συγγρού και τίποτε άλλο.

πηγη

4 σχόλια:

Ιωάννης Κιμπεζής είπε...

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ;ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΟΥΤΟΠΟΙΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ;

Αγαπητέ φίλε,

αρκεί να σκεφτεί κανείς, ότι ενώ το πολίτευμά μας είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, η Δημοκρατία καταργείται ήδη στο προθάλαμο, δηλαδή στα κόμματα.
Άπειρες περιπτώσεις εδώ και 30 χρόνια κομματικής πειθαρχίας και μούγκας από πλευράς εκλεγμένων, μπροστά στο ενδεχόμενο να τσαντιστεί "ο αρχηγός".
Κόμματα δηλαδή που υποτίθεται ότι θέλουν δημοκρατικά να κυβερνήσουν το τόπο, λειτουργούν όπως λειτουργεί το αφεντικό μίας Ανώνυμης Εταιρείας που όποιον δεν γουστάρει τον απολύει.
Και εδώ είναι το παράδοξο, αλλά και το σημάδι που δυστυχώς διαφεύγει από όλους τους ψηφοφόρους.
Ότι ενώ είναι σημάδι δημοκρατικό και σημάδι υγείας η διαφωνία, εντούτοις στα 2 μεγάλα κόμματα αυτά έχουν αποκηρυχθεί.
Τη μόνη διαφορά που βλέπω μεταξύ του Στάλιν και του Σαμαρά, είναι ότι δεν τους έστειλε στη Σιβηρία. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ήταν Ρώσος θα το είχε κάνει.
Αυτά τα αυταρχικά στοιχεία ευθύνονται για την φίμωση της Δημοκρατίας. Για την αναξιοκρατία και την φαυλότητα στο τόπο μας.
Ρωτάς γιατί δεν επαναστατούν στον Αντωνάκι. Αγαπητέ οι καθαροί επαναστατούν, οι καιροσκόποι καιροσκοπούν μήπως και ο Αντωνάκης γίνει πρωθυπουργός - πράγμα απίθανο - για να αρχίσουν τις ατιμίες τους. Όλοι στο κόλπο είναι.

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ "ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΥΣ". ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.