Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Kαρατζαφέρης: Στο δημοτικό πούλαγα γάλα και αγόραζα σανό!


Kαρατζαφέρης: Στο δημοτικό πούλαγα γάλα και αγόραζα σανό!Για τα «δύσκολα» παιδικά του χρόνια μίλησε και πάλι από από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν για «παλινωδίες» και «κωλοτούμπες».


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στην λαϊκή του καταγωγή, από ένα χωριό της Αρκαδίας, τονίζοντας ότι «στο δημοτικό πούλαγα γάλα και αγόραζα σανό» ενώ δεν άφησε σαφείς αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά, επισημαίνοντας: «Δεν υπήρξα κολλεγιόπαιδο, ούτε τρόφιμος των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Βοστώνης».

Όπως αναφέρει το parapolitika.gr, ο κ. Καρατζαφέρης άσκησε, επίσης, σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη συμφωνία με την τρόικα. «Ήμασταν πειραματόζωα. Δεν υπήρχε προηγούμενο στον πλανήτη. Στου κασίδη το κεφάλι. Μας δώσαν μια συνταγή. Εμείς ήμασταν κατ’ εξοχήν πατριωτικό κόμμα και έπρεπε να λειτουργήσουμε υπεύθυνα, πατριωτικά. Ψηφίσαμε μονάχα το άρθρο 1 του Μνημονίου και όχι τα υπόλοιπα», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γ. Καρατζαφέρης.
πηγη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ. ΕΝΑΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και μετά είχατε το "πρακτορείο μοντέλων" έτσι;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΑΝΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΙΚΟ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΝΑ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΙΛΑΤΕ; ΝΑΟΣ ΑΠΑΤΑΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ. ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΣ ΕΙΤΑΝ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟ ΜΟΔΑΣ,ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Κ.Λ.Π. ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1, Ο ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΑΣ ΣΑΤΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΣΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΨΩΡΑΛΕΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ,ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΧΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ρε συ τι με νοιαζει τι εκανες στα παιδικα σου χρονια?με νοιαζει ομως που εκμεταλευτηκες την πατριωτικη μου ψηφο.ψηφισες μνημονιο και μου βγαλες πρωθυπουργο αθηνας την trilateral commission καιτο χες και καμαρι.και για να τελειωνουμε εσυ βοηθησες το πασοκ να ψηφιστει το πρωτο μνημονιο και η ΝΔ βοηθησε το πασοκ να ψηφισει το δευτερο.αντε τωρα να με πεισεις οτι δεν το ειχατε κανονισμενο

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τάϊζε σανό τόσα χρόνια, στα χαϊβάνια που τον ψήφιζαν...

Ανώνυμος είπε...

K TΩΡΑ Ο ΦΥΡΕΡ ΠΟΥΛΑΕΙ Σ ΕΜΑΣ ΣΑΝΟ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ...

μηντατρώς είπε...

Βλέπω τελικά ότι οι πιo πολλοί εδώ μέσα δεν μασάτε.
Επειδή ίσως να νομίζετε ότι είστε έξυπνοι
με αναγκάζετε να σας πω την αλήθεια.
Στο δημοτικό δεν πούλαγα γάλα ούτε αγόραζα σανό.
Πουλούσα φύκια και αγόραζα μεταξωτές κορδέλες.
Εγώ φυσικά (έχοντας ήδη από το δημοτικό προσδιορίσει τι είδους "δουλειές" θα έκανα στο μέλλον) αποθήκευα αυτές τις μεταξωτές κορδέλες και ταυτόχρονα πήγαινα και μάζευα τα φύκια που πετούσαν αυτοί που τα είχαν αγοράσει , μόλις ανακάλυπταν την αξία τους…
Και μαντέψτε…
πως επιβίωσα τόσα χρόνια Ε;
Πουλώντας φυσικά σε εσάς,όλα αυτά τα φύκια με τις μεταξωτές κορδέλες που μάζευα χωρίς κόστος από το δημοτικό!

ΓΑΜΑΤΟ;.

Θέλετε και άλλο περιστατικό που σας δούλεψα;
Ε;
Θυμάστε στην Κωνσταντινούπολη μπροστά στον Βαρθολομαίο που ήρθε το περιστέρι πάνω μου και με κουτσούλησε ;
Σχεδόν όλη η Ελλάδα τότε πίστεψε ότι ήταν σημάδι εκ Θεού και ότι είμαι εκλεκτός.
Στο κόμμα μου άρχισαν να λένε ότι είμαι ο μαρμαρωμένος βασιλιάς….

6 μήνες εκμάθησης του συγκεκριμένου περιστεριού να έρχεται να κάθεται επάνω μου δεν πήγαν χαμένοι…

Η κουτσουλιά δεν ήταν στο πρόγραμμα αλλά το κάλυψα «γατίσια» λέγοντας
γούρι γούρι….
Χα χα χα χα χα είμαι καταπληκτικός !

γατάκια όλα σας…….

Α…
Και εκλογές δεν προβλέπονται…εντάξει;






Ο Γιώργος
είναι πονηρός και αυτά που λέει

Ανώνυμος είπε...

ποσο χαμηλα μπορει να πεσει ενασ ανθρωπος...σας σιχαθηκε ο κοσμος ολος,αλλα ειναι κι αυτο ενα σχεδιο...πρεπει να απευδισει ο κοσμος εξ αιτιας ολων των πουλημενων πολιτικων,για να μας πασαρετε τον αντιχριστο ως σωτηρα..φατε κι εσεις το τυρακι σας που σασ δινουν,την μιζα δλδ,με τη οποια περνατε καλα προς το παρον και ζητε βασιλικα,αλλα σφεφτειτε μετα τι φολα εχετε να φατε απο τον λαο..!μα καλα κι εσεις??την ΕΛΛΑΔΑ βρηκατε και τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ για να πουλησετε μαγκιες?αλλα εννοια σας..οι γραφες λενε οτι ολα προχωρανε συμφωνα με το σχεδιο του Θεού..λαθος χωρα διαλεξατε να τραμπουκισετε..ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ,ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΕΖΑ ΜΕ ΤΑ PLAY MOBIL! ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ 10000 ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ο ψεύτης