Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Έκλεισαν μέσω Λαμίας το Indymedia Athens


Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου η ιστοσελίδα του Athens Indymedia. Λίγο πριν την διακοπή της λετουργίας του η διαχειριστική ομάδα του μέσου πρόλαβε να αναρτήσει το εξής μήνυμα:

Με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της ...Παρασκευής, 17/2, η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου αναγγέλλει διακοπές ηλεκτροδότησης σε κτήρια για «λόγους συντήρησης»! Βρήκαν έτσι τον τρόπο να φιμώσουν το athens.indymedia.org, κόβοντάς του το ρεύμα. Δεν είναι μακριά, άλλωστε, οι ηλεκτρονικές επιθέσεις στον σέρβερ την περασμένη Κυριακή, 12/2, κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα.
Η ανακοίνωση αυτή βρομάει από χιλιόμετρα κρατική καταστολή, λαμβάνοντας υπόψη την αλληλουχία των γεγονότων και των πιέσεων της βδομάδας που διανύσαμε με τη σκλήρυνση της στάσης του καθεστώτος. Βρομάει εν όψει νέας κινητοποίησης κοινωνικών κομματιών την Κυριακή, 19/2, τη
στιγμή που το Athens IMC είναι ένα από τα κομβικά και ελάχιστα σημεία όπου τα γεγονότα επικοινωνούνται από τους συμμετέχοντες χωρίς τη διαμεσολάβηση και τη διαστρέβλωση των υποτακτικτων υποτακτικών ΜΜΕ.


Θα μας βρουν όμως μπροστά τους...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να έκλεισε για πάντα αυτή η εγκληματική ανθελληνική ρουφιανοσελίδα...

Ανώνυμος είπε...

8:38 μ.μ.
Αν είχες έστω και μια σπιθαμή εξυπνάδας θα καταλάβαινες ότι δε θα έκλειναν σελίδα που τους εξυπηρετεί.

Ανώνυμος είπε...

και εγω αυτο σκεφτηκα 8:44 αλλα δεν ξερουμε τι σκατα συμβαινει παιζουν με την νοημοσυνη μας

Ανώνυμος είπε...

8:47 μ.μ.
Όποιος έμπαινε στο indymedia για να ενημερωθεί στις διαδηλώσεις ξέρει πόσο χρήσιμη ήταν η σελίδα για αυτούς που ήταν στο δρόμο. Μη λέμε ότι θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

παιδιά, μην στενοχωριέστε άλλο
http://athens.indymedia.org/

Ανώνυμος είπε...

epitelous!