Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Στην Ελλάδα ο πρόεδρος του IIF και της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν


Στην Ελλάδα αναμένεται να αφιχθεί ο πρόεδρος του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), Γιόζεφ Ακερμαν, προκειμένου να λάβει μέρος στις διαπραγματεύσεις για τη διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους. «Ο ιδιωτικός τομέας είναι υπερβολικά...
γενναιόδωρος προσφέροντας τώρα μια απώλεια άνω του 70% (και) μπορώ μόνο να καλέσω τα άλλα μέρη (τους θεσμικούς επενδυτές) να κάνουν το ίδιο», δήλωσε ο Γιόζεφ Ακερμαν, που είναι επίσης πρόεδρος της Deutsche Bank στη διάρκεια της Διάσκεψης για την Ασφάλεια στο Μόναχο. «Είμαστε σε μια κατάσταση όπου είτε οικοδομούμε είτε καταστρέφουμε, και η Ελλάδα παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο», πρόσθεσε, ανακοινώνοντας πως θα μεταβεί απόψε στην Αθήνα. «Αν βρούμε μια λύση μέσα στις επόμενες ημέρες, πιστεύω ότι θα είμαστε στο σωστό δρόμο», συμπλήρωσε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Νεοναζισμός της Γερμανίας. Πως οι σιωνιστές τραπεζίτες διά των Γερμανών και των δοσιλογων τουρκομπασταρδων στιν Ελλάς, αφανίζουν Έλληνες και Ελλάς.


Η αμετανόητη Γερμανία βάζει και πάλι την Ευρώπη σε κίνδυνο.


Κάποτε ήταν η Πολωνία και η Ουγγαρία, ενώ σήμερα είναι η Ελλάδα και η Ιρλανδία τα πρώτα θύματα της νέας γερμανικής επίθεσης.

Δεκάδες εκατομμύρια νεόφτωχων τα θύματά της.

Στο ίδιο έργο θεατές. Και πάλι μετά από μισό περίπου αιώνα βλέπουμε τη Γερμανία στον γνωστό της ρόλο. Στον ρόλο του “αξιολογητή” των λαών και των ανθρώπων. Στον ρόλο που της επιτρέπει να σηκώνει το “χέρι” και να δείχνει με το “δάκτυλο” τους “ανώτερους” και τους “κατώτερους”. Στον ρόλο του “άξιου”, ο οποίος διεκδικεί την “κηδεμονία” των “ανάξιων”. Απλά άλλαξε λίγο η φρασεολογία, αλλά όχι το “ρεπερτόριο”. Σήμερα δεν υπάρχουν οι ανώτεροι “Άρειοι”, που “δικαιούνται” να κυβερνήσουν τον κόσμο. Σήμερα υπάρχουν οι ανώτεροι “νοικοκυραίοι”, οι οποίοι “δικαιούνται” να εισπράξουν τα “χρωστούμενα” από τους κατώτερους “τεμπέληδες

http://diktyoellinwn.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Οι σιωνιστες εν δρασει, και δη εβραιοι σιωνιστες!
Ξυπνανε, κοιμουνται ο μονος τους λογισμος ειναι το χρημα, ο μοναδικος Θεός τους!
Μιά χουφτα νοητικα αρρωστοι κυβερνανε τη γη.

Ανώνυμος είπε...

Γερμανία”… το χαϊβάνι της Ευρώπης

Posted on Σεπτεμβρίου 21, 2011


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Κάποιοι στο Βερολίνο συνεχίζουν τον… «Τριακονταετή Πόλεμο».Θρησκευτικός είναι ο πόλεμος εναντίον των PIIGS της Μεσογείου. Σε μερικά χρόνια θα έχουν εξαφανιστεί από την Ευρώπη έννοιες όπως «Γερμανία» ή «Γερμανοί».

Το να ισχυριστεί κάποιος στη σημερινή εποχή ότι κάποιο κράτος ή κάποιος λαός μπορεί να “εξαφανιστεί” από το “πρόσωπο” της Γης, αυτό είναι κάτι, το οποίο είναι παντελώς ξένο με την επικρατούσα πλέον λογική. Στα σκοτεινά χρόνια του Μεσαίωνα αυτό μπορεί και να γινόταν κάτω από τα “λεπίδια” των σφαγέων. Σήμερα, είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο; Βεβαίως και μπορεί να γίνει. Αυτό, το οποίο ισχυριζόμαστε, πιθανόν στο πρώτο άκουσμά του να φαίνεται παράξενο, αλλά δεν είναι και τόσο απίθανο ως ενδεχόμενο να συμβεί, αν κάποιος σκεφτεί τα δεδομένα πάνω σε μια βάση λογικής, η οποία περιλαμβάνει όλες τις ιδιομορφίες του κόσμου στον οποίο ζούμε σήμερα.

http://diktyoellinwn.wordpress.com/2011/09/21/%e2%80%9c%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1%e2%80%9d-%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%b2%ce%ac%ce%bd%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e%cf%80%ce%b7%cf%82/

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΓΙΟΖΕΦΑΚΕΡΜΑΝ...ΓΙΟΖΕ ΦΑΚΕΡ ΜΑΝ= FUCKER MAN!!!
= MOTHER FUCKER MAN...
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...
ΚΑΚΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα...

"Ο ιδιωτικός τομέας είναι υπερβολικά
γενναιόδωρος προσφέροντας τώρα μια απώλεια άνω του 70%..."

Ρε τον ιδιωτικό τομέα που μας κάνει και χάρη!!!
Που τα έχουν βγάλει εις 50πλουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ τόσα χρόνια από τον ιδρώτα μας,μας κάνουν και χάρη!!!
Ληστοτραπεζίτες και εγχώριο παρασιτικό κεφάλαιο που μας κάνετε και μειώσεις για να αυξηθεί η κερδοφορία σας!

Ανώνυμος είπε...

Καλωστα τα αρχίδια μας ! Με το μπαρδόν κιόλας ε !