Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"EXΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ" ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Εξαφανίστηκε από τα παράθυρα ο Παπαδάκης! 50 λεπτά η εκπομπή χωρίς την παρουσία του. "Έχω μια σοβαρή δουλειά" είπε στον αέρα και έδωσε την σκυτάλη στους συνεργάτες του! Το τηλεφωνικό κέντρο έσπασε από τηλεθεατές που ρωτούσαν τι... έχει γίνει.
Σε ρόλο Παπαδάκη η Ντόρα Κουτροκόη και ακριβώς δίπλα της ο Ντ. Σιωμόπουλος. Καλά τα πήγαν και οι δυο...
πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι και τον ακουμπήσουν μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα!!

Ανώνυμος είπε...

Λετε να λεει αλήθεια ο Καζάκης ότι βάζουν πάγο σε όποιον δεν συντάσσεται απολύτως με τους κατακτητες; ενώ φιμώνουν τους αντίθετους;

Ανώνυμος είπε...

Με το συμπάθιο, αλλά μήπως καμιά γαστρεντερίτιδα;

Ανώνυμος είπε...

παιδια ο τυπος ηταν στην τουαλετα 20'...του εφυγε ο πυρος...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ,άσχετο με το άρθρο, άλλα σχετικά με το σχόλιο του 3:32 . Τι γίνεται με την γαστρεντερίτιδα ,έχει αρρωστήσει όλος ο κόσμος μιλάμε. Τα νηπιαγωγεία έχουν αδειάσει. Ακούγεται ότι δεν είναι απλή γαστρεντερίτιδα αλλά Γρίπη,γιατί μετά προσβάλει και το αναπνευστικό. Αν δεν κάνω λάθος πέθαναν και 4 παιδιά στην Ελλάδα. Η κόρη μου ήταν σε ημικωματώδη κατάσταση για τρεις μέρες και έκανε να συνέλθει 10 μέρες. Και την κολλήσαμε όλοι . Πάντως ήτανε πολύ περίεργη ίωση. Αν έχετε κάτι επ'αυτου ενημερώστε μας παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

GIA PARADIGMA 25 XRONIA STO HRAKLEIO THS
KRHTHS AGORAZOUME TO NERO POU PINOUMAI???

KAI DEN MPWRIS NA TO PIOIS????

8A PA8IS OTH MPWRIS NA FANTASTIS?????

KAI KANENAS DEN LEI KOUVENTA MAS SKOTWNOUNE KANONOKA!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πήρε το αυτί μου τον Παπαδάκη να λέει στον Καμμένο, ότι θα έχουμε τον Καζάκη σε λίγο. Αν δεν άκουσα λάθος, μπορούμε να συμπεράνουμε τι έγινε, καθότι πριν μια βδομάδα ακριβώς, είχε ο Παπαδάκης τον Καζάκη καλεσμένο και τον κόψανε κυριολεκτικά στον αέρα με άνωθεν εντολές.

Ανώνυμος είπε...

Απο το πρωτο λεπτο της εκπομπης ειπε οτι ειχε δουλεια και θα εφευγε στις 9:00.Ηταν προγραμματισμενο.και δεν ακουσα κατι για Καζακη!!!