Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ο Evelyn De Rothschild Δηλώνει: Χρειαζόμαστε Ένα μόνο Νόμισμα.


Από τη γνωστή οικογένεια Rothschild των οποίων η περιουσία υπολογίζεται σε μερικές δεκάδες τρισεκατομμύρια δολάρια τουλάχιστον, ίσως να είναι και μεγαλύτερη. Οι ενδείξεις αυξάνονται ότι είναι μέτοχοι της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve) που μόνο κρατική δεν είναι.
Δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι είναι μέτοχοι σε άλλες...
¨ομοσπονδιακές» τράπεζες άλλων χωρών με δεδομένη την απόλυτη μυστικότητα που υπάρχει στη μετοχική σύνθεση αυτών των τραπεζών (πχ βλέπε τράπεζα της «Ελλάδος»).
Τα πρόβλημα με την οικογένεια Rothschild είναι ότι ενώ αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για την ανθρωπότητα διάφοροι έμποροι βιβλίων έχουν ενσωματώσει τη δράση τους σε διάφορα ιδεολογήματα με θρησκευτικές-εσχατολογικές προεκτάσεις που ξεπερνούν κάθε όριο γραφικότητας και θυμίζουν επιστημονική φαντασία. Το αποτέλεσμα είναι ότι όποιος σοβαρός επιστήμονας και ειδικός αποκαλύψει και στηλιτεύσει τη δράση τους γελοιοποιείται και ο ίδιος γιατί έχει κυριαρχήσει ο συνειρμός της δράσης αυτής της οικογένειας με τις ενσωματωμένες φαντασιοπληξίες κάποιων.
Πρόκειται για μία κλασική περίπτωση κοινωνικής μηχανικής.
Στο παρακάτω video o Evelyn De Rothschild δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρέπει να έχουμε ένα νόμισμα στο κόσμο. Τα πολλά νομίσματα δημιουργούν προβλήματα….. Σε ποιους όμως;
πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ. ΕΛΕΓΧΟΥΝ 15,000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΡΑΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
ΠΛΟΥΤΙΖΩ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΛΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΘΛΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΙΝΤΕ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΛΑΡΙΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΠΤΑΦΩΤΟ ΛΥΧΝΙΑ ΤΟΥΣ . ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ 11:08 ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ Ας ΤΟ ΨΑΞΕΙ Ο ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΡΗΤΟ
ORDO AB CHAO
ΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΧΑΟΣ
ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΧΑΟΣ Κ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
ΕΜΠΟΔΙΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Κ Ο ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ....
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΒΕΛΙΝΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.