Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Σχετικά με το "ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ.
αναγνώστης

Χαχαχα ποια εμμονή του στον κομμουνισμό ρε παπαγάλε, έχεις ακούσει ποτέ τι λέει ο άνθρωπος;
αναγνώστης


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΛΈΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ; ΧΑ ΧΑ ΕΔΏ ΔΈΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΈΔΩΣΑΝ ΌΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΤΑΝΙΝΟΔΑΝΕΙΣΜΟ ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΑΡΠΑΓΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; 10% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΖΟΎΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΆ ΚΡΆΤΗ, 10% ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καζάκης σήμερα
http://soundcloud.com/user7052984/e-volos-gr-marconi-radio-96-5

Ανώνυμος είπε...

Κι ύστερα σου λένε "δεν υπάρχει κρυφό σχολειό"

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα ποια εμμονή του στον κομμουνισμό ρε παπαγάλε, έχεις ακούσει ποτέ τι λέει ο άνθρωπος;
--------------------------------------------------

ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Κατι μαλακες σαν εσενα κατασρεφουν υην πατριδα μας.

μπουμπουκο Αδωνη......εχεις και ωρα να γραφεις ρε

Ανώνυμος είπε...

Tα μυαλά στα κάγκελα.Ετσι όπως ακριβώς σας θέλουν οι νεοταξίτες που ταμπελιάζουν όσους της πάνε κόντρα.Ο άνθρωπος είναι πρώην κομμουνιστής αλλά αποποιήθηκε την αριστερή πτέρυγα ακριβώς επειδή η στάση της δεν συμβάδιζε με τα λεγόμενα της.Ξεμπρόστιασε τον ύπουλο και συστημικό ρόλο της και γι αυτό και όπου πάει δέχεται αφόρητες επιθέσεις από τους αριστερούς.Και όμως αν κάνετε τονκόπο και τον ακούσετε είναι ο μόνος που έχει ολοκληρωμένηκαι εφικτή πρόταση επί όλων των θεμάτων.Είναι ρεαλιστής,αληθινός και δεν υποκρίνεται.Αλλά μάθαμε να πιστεύουμε αφελώς ωραία λόγια που συνοδεύονται από αισχρές πράξεις όπως οι των 300 καθαρμάτων.

Ανώνυμος είπε...

http://redflyplanet.blogspot.com/2012/02/blog-post_19.html
Ρε παιδιά θα μας τρελλάνετε πηγαίνετε στο λινκ να διαβάσετε τι λένε οι δοσιλογοι σκυφτάριοι ΚΚΕδες για τον Καζάκη, Ρουφιάνο και φασίστα τον λένε.Το ρετάλι ο Μπουμπούκος τον λέει όπως ξέρετε κουμμουνιστή.Τι να πώ εγώ Βάλτε λίγο το μυαλο να δουλεψει.
Ο μόνος που δίνει προοπτική για τη σωτηρία της πατρίδας μας είναι ο Κασζάκης όλοι οι άλλοι κάνουν παιχνίδια με τους τοκογλύφους .Διαλέχτε λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ@
Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ,ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ,ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΝΩ
Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΤHN NEA KIO TON ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΣΤΟ http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=flv_5f422c9c-0e6f-4fe3-9f4b-f3cb812e422f

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ 9 ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΟ. ΑΝΤΕ ΜΗ ΒΡΙΣΩ ΠΑΛΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ Ο ΤΥΠΟΣ! Μ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ! ΧΑ! ΧΑ! Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ (ΣΑΜΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ;...!) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

11.19 ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ..
ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.