Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ελλάδα, ο τρόμος του φασίστα!


Στο συγκλονιστικό βίντεο όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τραγουδούν το “You’ll Never walk alone” για να τιμήσουν τον άνθρωπο που οδεύει στον θάνατο χτυπημένος από τον καρκίνο, η Ελλάδα ήταν εκεί. Σε αυτή την υπέρτατη έκφραση αλληλεγγύης, μαχητικότητας και ανθρωπιάς.
Η Ελλάδα είναι ο ...
τρόμος του φασίστα. Δεν είνα τυχαίο ότι ο Μουσολίνι, ο εμπνευστής του φασισμού, μισούσε αρρωστημένα την Ελλάδα. Την πολέμησε λυσσαλέα από την γενοκτονία του 1915-1922, μέχρι την εισβολή και κατοχή το 1940-1944. Αυτά όμως δεν μας τα μαθαίνουν στην ιστορία. Δεν μαςμαθαίνουν για τον “αγώνα” του Μπενίτο στο πλευρό του Κεμάλ.Δεν μας λένε ότι το πρώτο που πολέμησαν οι εισβολείς (USAID και Ταλιμπάν) στο Αφγανιστάν ήταν η Ελληνική του κληρονομιά! Το Αφγανιστάν απαιτεί την Ελληνική του κληρονομιά που κατέστρεψαν οι μουλάδες της USAID
Έτσι ακριβώς. Γι’ αυτό οι εχθροί της Ελευθερίας, μισούν την Ελλάδα. Γιατί Ελλάδα σημαίνει Λευτεριά. Η Ελλάδα στον Εθνικό της ύμνο δεν υμνεί κάποια φυλετική ανωτερότητα ή ψευτομαγκιά αλλά την ίδια την Ελευθερία!
Η σημαία της Ελλάδας συμβολίζει την αφιέρωση της ζωής και της ύπαρξης κάθε Έλληνα στην υπέρτατη αξία της Ελευθερίας! Ελευθερία ή Θάνατος… Αυτή ακριβώς είναι η ανωτερότητα του Ελληνισμού. Αυτή είναι η γενεσιουργός αιτία για την πολεμική αρετή, την ανατροπή των ισορροπιών, το Ζάλογγο, τις Θερμοπύλες, το Σειτάν Ασκέρ.
Όπου πατά ο Ελληνισμός, χάνεται η Τυραννία, η θηριωδία, ο Φασισμός. Γι’ αυτό δεν υπάρχει μέση λύση. Δεν υπάρχει “Ειρηνική διευθέτηση” ή “συναίνεση”. Υπάρχει μόνο ένας δρόμος για τον πλανήτη: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.
Πωπω, ρατσιστικό σύνθημα… να διωχθούν άμεσα τα ΟΥΚ. Είναι σταγονίδια:
πηγή