Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Δραματικός ο Παπαδήμος: "Ψηφίζετε τα μέτρα ή πάμε σε άτακτη χρεοκοπία" - Διαβάστε τι θα συμβεί σε περίπτωση χρεοκοπίας όπως το εξήγησε ο πρωθυπουργός


Παπαδήμο είστε χρεοκοπημένοι από την ζωή όλοι σας. Παίζετε τα παιχνίδια σας στις πλάτες ενός ολόκληρου έθνους λαμόγια. Λέρες της ανθρώπινης ύπαρξης.

Συνέλληνες μην τσιμπάτε. Θα πονέσει η χρεοκοπία σίγουρα, 2 χρόνια το λέμε εδώ αλλα θα είναι για λίγο. Αν κάνουν αυτά που ετοιμάζουν θα είναι για πάντα!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΟ παπαδήμο!Δοσίλογε!Κρεμάλα!Να προλάβουμε τα αεροδρομια να μη φύγουν!Να λογοδοτήσουν σε λαικά δικαστήρια στη πλατεία Συντάγματος!

θανασης είπε...

εννοείτε χρεωκοπία το λεν και το ξανα λενε λες και θα τρομάξουμε τωρα τι κανουμε που δεν εχουμε γάλα για τα παιδιά μας.λαμογια κοπριτες προδότες τους εθνους τσογλανια του κερατά.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς δεν φοβόμαστε την χρεωκοπία δοσίλογε.

Εσείς φοβάστε τις κρεμάλες?

Ερχεται η ώρα σας σκατάδες...

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ το δικο μας νομισμα και να ειμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!! εξω απο την ευρωζωνη ΤΩΡΑ!!! αναγκη μας εχουν αυτοι ΕΛΛΗΝΕΣ!!! δεν τους εχουμε εμεις!!! ψηλα το κεφάλι!!!

Ανώνυμος είπε...

Πουλανε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ γκρεμιζουν τα ονειρα μας σε λιγο θα ζητησουνε τα ιδια τα παιδια μας....Κρεμαλα στους δοσιλογους προδοτες.Ελπιζω οταν ξαναγινουν εκλογες να μην κολοτουμπιασει κανεις απο μας...............Αυτα που περναμε σημερα να μην φυγουν ποτε απο το μυαλο μας.,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Ε ΚΑΙ;;;;;


Τα αποτελέσματα της χρεοκοπίας ενός κράτους στην Οικονομία του είναι καταστροφικά. Αμέσως μετά ακολουθεί:
-μία πολύ μεγάλη τραπεζική κρίση (οι τράπεζες είναι συνήθως αυτές που κατέχουν σημαντικό μέρος των ομολόγων δημοσίου, τα οποία υποχρεούνται να «αποσβέσουν»),
-μία εκτεταμένη οικονομική κρίση (η εσωτερική ζήτηση μειώνεται, οι επενδυτές αποσύρουν μαζικά το σύνολο των χρημάτων τους, η παραγωγή συρρικνώνεται, ο πληθωρισμός «καλπάζει», το χρηματιστήριο καταρρέει, η αγορά των ακινήτων επίσης, λόγω απουσίας αγοραστών κλπ) και
-μία νομισματική κρίση (οι ξένοι επενδυτές «αποφεύγουν» για μεγάλο χρονικό διάστημα τη «χρεοκοπημένη» Οικονομία).


Η χρεοκοπία ενός κράτους σημαίνει πρακτικά για τους Πολίτες του τη μείωση των αποταμιεύσεων τους, είτε επειδή είναι πιστωτές του κράτους τους, είτε επειδή το νόμισμα υποτιμάται ραγδαία (δεν ισχύει για τις χώρες του Ευρώ,), ενώ δεν προλαβαίνουν να κάνουν αναλήψεις από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
Η έμμεση επιβάρυνση τους όμως από τα καταστροφικά αποτελέσματα στην Οικονομία του κράτους (τράπεζες, επιχειρήσεις κλπ) είναι πολύ πιο επώδυνη, κυρίως λόγω της υψηλής ανεργίας που ακολουθεί, καθώς επίσης της απώλειας όλων σχεδόν των κοινωνικών παροχών (παιδεία, υγεία κλπ) που απολάμβαναν.

ζούμε κάτι διαφορετικό από αυτό για να μας τρομάξει;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!
Όπως είναι φυσικό, οι πιστωτές ενός κράτους χάνουν εξ’ ολοκλήρου ή ένα μέρος αυτών που του έχουν δανείσει, καθώς επίσης τους τόκους των χρημάτων τους. Συχνά βέβαια, στα πλαίσια διεθνών διαπραγματεύσεων, συμφωνείται η πληρωμή ενός ποσοστού των χρεών (για παράδειγμα, στη γνωστή κρίση της Αργεντινής οι πιστωτές έχασαν μέχρι και το 75% των απαιτήσεων τους), η αποπληρωμή των οποίων «ρυθμίζεται» διαφορετικά, συνήθως ανάλογα με το «είδος» των πιστωτών (εσωτερικού, εξωτερικού, ιδιώτες, κράτη κλπ).
Όταν πτωχεύσει ένα κράτος, μηδενίζει (περιορίζει σημαντικά) τις υποχρεώσεις του απέναντι στους πιστωτές του - γεγονός που «ελαφρύνει» τον προϋπολογισμό του, τόσο κατά το ποσόν των τόκων, όσο και των δόσεων επιστροφής των δανείων (χρεολυσίων).

(ΠΗΓΗ 24wro.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Mας κρυβουν οτι ηδη την ελλαδα την εχουν χρεοκοπησει ,για να μας εκβιαζουν να δεχομαστε τα μετρα Εχουν βαλει ολο το φορτιο στις πλατες των απλον πολιτων και τα λαμογια πολιτικοι και κρατικοδιαιτοι δεν πληρωνουν φραγκο ,αντιθετα οικονομανε ,γι αυτο εχουν και αυξησεις στους μισθους τους

Ανώνυμος είπε...

θα του γαμησουμε την οικογενεια παμε δεν παμε χρεοκωπια του παλιοπουστα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ TRAILATERAL ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΗ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΦΗΝΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δε μας πείθεις Παλιοδοσίλογε!Δε θα τη γλιτώσεις όμως είναι σίγουρο!Την ίδια τύχη θα έχεις πουλημένε!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ
ΣΩΤΗΡΑΚΗ.....................