Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ;;


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ -ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ολοι αυτοι οι αλητες της Βο(υ)λης, ειναι κακοι ηθοποιοι που ουτε για τα μπουλουκια της επαρχιας δεν κανουν. Το μονο που εχουν κατα νου ειναι να βγουν ωραιοι και μοιραιοι στο γυαλι. Υφος, το ενα χερι στη τσεπη ή στο στερνο, για να παριστανουν τους ειλικρινεις, το σακακι κρεμασμενο στο δαχτυλο στις ζέστες (Τριτσης style), χτυπημα του ψηφοφορου στον ωμο για δηθεν οικειοτητα και προσεγγιση ( του τυπου
"καταλαβαινω το αιτημα σου") και πολλες χαιρετουρες ( του τυπου "ειμαι ο δικος σας ανθρωπος"). Οι κατασκευαστες εντυπώσεων /image makers ειναι παλιο φρουτο.
Ναι, μεχρι εκει φθανει το μυαλο όλων αυτων των πολιτικάντηδων. Ειστε ετοιμοι να τους ξαναψηφίσετε; Σιγουρα αρκετοι απο σας ειστε αθεραπευτα ερωτευμενοι με τον δήμιό σας ή απλούστερα, βλαβερα ηλιθιοι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΨΗΦΟ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;ΑΝ ΝΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ Π. ΔΕΛΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.700 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΡΕ.ΘΑ ΧΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ..ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ψάχνει κανείς χειρότερο πολιτικό να ψηφίσει από τον Γιωργάκη, τον εμπεριέχει το ανωτέρω βίντεο...

Ανώνυμος είπε...

παρόλα αυτά θα υπάρξουν μερικοί μ...κες που θα τον ψηφίσουν και δυστυχώς θα βγει και πρωθυπουργός!!! για αυτό περνάμε όλα αυτά που περνάμε γιατί ένα μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού είναι ζώα και δεν λεν να ξυπνήσουν!! Το θέμα είναι ότι όταν ξυπνήσουνε θα είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ Κ ΗΡΩΑ Κ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο μονος που λεει αληθεια ειναι ο καρατζαφερης.Αν θελετε να αλλαξετε κατι ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ