Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ!


Aπό το : paronetol
Ο Βουλευτής Δ. Σταμάτης έχει τοποθετηθεί δημόσια πως δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα τις επόμενες ώρες στην Βουλή σε μια προσπάθεια να καλλιεργήσει ένα αντιμνημονιακό προφίλ. Ο Σαμαράς όμως θα θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας και θα διαγράψει...

προφανώς όποιον δεν τηρήσει τις κομματικές γραμμές. Αν ο Σταμάτης δεν ψηφίσει θα διαγραφεί και δεν θα
συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο! Τι θα κάνει μετά; Το νέο σενάριο που κυοφορείται τις τελευταίες ώρες είναι πως ο Βουλευτής έχει κλείσει σε τέτοια περίπτωση μεταγραφή στο κόμμα του Πάνου Καμμένου! Για να δούμε θα τηρήσει τα όσα λέει δημόσια ο Βουλευτής αυτή την φορά ή θα ψηφίσει και θα κάνει κωλοτούμπα τις δηλώσεις , επιβεβαιώνοντας όσους κακοπροαίρετα διαδίδουν πως με κάθε τρόπο επιχειρεί να συντηρείται στην δημοσιότητα.
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΩΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΣΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ???
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ??
ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ???

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΜΕ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ... Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Α ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ1 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΠΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

μακαρι φιλε μου να ειναι ετσι οπως τα λες και οντωσ να πει καλοιος τελικα το ΟΧΙ.μακαρι να ζητησε ο σαμαρας βοηθεια απτον ΠΟΥΤΙΝ(πραγμα που χλωμο το βλεπω γιατι δεν τον εμπιστευομαι) γιατι μονο αυτος μπορει να βοηθησει την κατασταση μασ αυτη τη στιγμη ασχετα αν κοιταει και αυτος τα συμφεροντα της ΡΩΣΙΑΣ και καλα κανεΙ.κοιτωντας τα συμφεροντα της ΡΩΣΙΑΣ βοηθαει εμας.