Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Τσίρκο με Ζόμπι του εκσυγχρονισμού η Δημοκρατική Αριστερά το υ Κουβέλη…


Επισημοποιείται η εκλογική και πολιτική συνεργασία της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜ.ΑΡ.) με στελέχη του λεγόμενου εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το Βήμα. Την ερχόμενη Πέμπτη (9.2.2012), ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ.κ. Φ. Κουβέλης και πασοκογενείς που κινούνται γύρω από το περιοδικό...
«Μεταρρύθμιση», στελέχη της λεγόμενης ανανεωτικής και μεταρρυθμιστικής Αριστεράς αλλά και….. παλαιοί «Ρηγάδες» ανακοινώνουν την συμπόρευσή τους. Παρουσιάζοντας κείμενο υπογραφών, θα δώσουν το «παρών» δίπλα στον κ. Κουβέλη, ο κ. Ν. Μπίστης, πρώην υφυπουργός επί κυβέρνησης Κ. Σηµίτη (κινείται γύρω από το περιοδικό «Μεταρρύθµιση»), ο οικονομολόγος – πανεπιστημιακός κ. Σωτήρης Βαλντέν (υπήρξε ηγετικό στέλεχος του Ρήγα Φεραίου, του ΚΚΕ Εσωτερικού και της «Ελληνικής Αριστεράς», συμμετείχε στο Συνασπισμό ως το 1995, το 2002 προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ), ο δημοσιογράφος Παν. Παναγιώτου, ο κ. Γιάννης Μεϊμάρογλου – εκδότης του περιοδικού «Μεταρρύθμιση», ο δικηγόρος κ. Παύλος Αθανασόπουλος (υπήρξε μέλος των καθοδηγητικών οργάνων «Ρήγα Φεραίου», ΚΚΕ Εσωτερικού, ΕΑΡ, ΣΥΝ, ΑΕΚΑ και μετέπειτα μέλος του ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνος της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μέλος της γραμματείας του τομέα δικαιωμάτων, κοινωνικής ένταξης, μετανάστευσης και ασύλου) κ. ά.
Πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε να πείτε πως έχει και την πολύ "προοδευτική" Δραγώνα με τη Ρεπούση....

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ ολοκλήρωσε τη μίτωσή του!!! Τα "νέα" του κύτταρα είναι το παλιό και ωσονούπω πλήρως αποδεκατισμένο ΠΑΣΟΚ και η "δυναμική-αντιμνημονιακή" ΔΗΜ.ΑΡ....Τι νομίζατε παίδες, το ΜΕΤΑΠΟΛΕΥΤΙΚΌ σύστημα θα άφηνε ξέμπαργκους τους ψηφοφόρους ΤΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

Γιαούρτια και σ' αυτούς. Όπου δούμε κανένα τέτοιο μπουμπούκι, αγελαδίτσα 2%. Στην κυρία Ρεπούση και στον κύριο Γρηγόρη ειδικά, αγελαδίτσα 2 ετών.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ.