Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μας εγκατέλειψε και ο καλός καιρός


Ακόμη και η «συμμαχία» της Ελλάδας με τον καιρό χάθηκε αυτόν τον τρομερό χειμώνα, που πλέον θυμίζει τον βαρύ χειμώνα της Κατοχής. Το κύμα ψύχους έχει επιστρέψει στη χώρα, ενώ ήδη έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δήμοι Πύργου και...
Αρχαίας Ολυμπίας. Οι σοβαρές πλημμύρες οδήγησαν στον εγκλωβισμό ανθρώπων, αλλά και στον θάνατο μιας γυναίκας, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έλαβαν μέρος σε συντονισμένες επιχειρήσεις, παρουσία του περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα. Την ίδια ώρα, αποφασίστηκε η εκκένωση του νοσοκομείου του Πύργου, με μεταφορά των 85 ασθενών του σε νοσοκομεία της Πάτρας, της Αμαλιάδας, των Κρεστένων, καθώς και σε κέντρα υγείας. Τα υπόγεια του νοσοκομείου πλημμύρισαν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν τα ιατρικά μηχανήματα, η γεννήτρια παροχής ρεύματος του νοσοκομείου, αλλά και τα αποθηκευμένα νοσοκομειακά υλικά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για το μέγεθος των ζημιών από τις πλημμύρες, αλλά και τις κατολισθήσεις, υπάρχουν τεράστιες καταστροφές στα δίκτυα υποδομών, σε αγροτικές καλλιέργειες και στο ζωικό κεφάλαιο, καθώς και στις περιουσίες κατοίκων στους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας.
Πηγη

6 σχόλια:

panos7595 είπε...

Δηλαδη τι περιμεναμε???Τα Αμερικανακια να μας αφηναν χυμα??Πως θα μας εξαθλιωσουν και θα μας αναγκασουν να σπασουν και οι τελευταιες αμυνες μας?Η απαντηση λεγεται HAARP.

Ανώνυμος είπε...

Γεωμηχανική, η νέα επιστήμη, της ΝΤΠ, με την οπία παρεμβαίνουμε στον καιρό κατά πως μας συμφέρει...
Αυτό τον καιρό υπογράφεται η παράδοση της χώρας...με ποιό αναίμακτο και ανέξοδο τρόπο μπορείς να σταματήσεις τις αντιδράσεις;;;Μα φυσικά με πολύ κρύο και βροχή...Τυχαίος ο καιρός τις τελευταίες ημέρες (που κανονικά θα έπρεπε να έχουμε αλκιονίδες μέρες);;;Δε νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Oι δημαρχοι τρωνε το καταπετασμα, τα τελη που εισπρατουν πανε στις τσεπες τους και των φιλων τους και απο αντιπλημμυρικα εργα ουδεν.
Πότε πηραν την ευθυνη για τα εγκληματα κατα της κοινωνιας;
Με περισση υποκρισια το παιζουν τεθλημενες χηρες!

Ανώνυμος είπε...

Χθες ο ουρανος ηταν κοκκινος πισω απο τα συννεφα, οπως καθε φορα που ενεργοποιειται το HAARP.

panos7595 είπε...

Το ειδα κι εγω φιλε μου το κατακοκκινο του ουρανου ανατολικα αλλα προχθες.Δυστυχως προς το παρον αυτοι εχουν και το καρπουζι και το μαχαιρι.Βεβαια δεν νομιζω οτι εσαει θα μπορουν να παιζουν με αυτα τα πραγματα τα Αμερικανακια.Ειναι μην ξυπνησει ο Ελληνας.Απλα μας εχουν σε υπνωση προς το παρον.Γιατι ξερουν...Το ειπε εξ'αλλου και ο Κισινγκερ...

Ανώνυμος είπε...

Σας επαναλαμβάνω και πάλι ότι το το μόνο ισχυρό ακριβέστατο και αποτελεσματικό HAARP το κατέχει ο Τριαδικός Θεός των Ορθοδόξων Χριστιανών.
Και το χρησιμοποιεί όπως η Σοφία του κρίνει.
Το χρησιμοποιεί ενίοτε για διαπαιδαγώγηση και στα δικά του παιδιά....
Αλλά αλλοίμονο στους λαούς όταν το χρησιμοποιεί απο Θεία αγανάκτηση και θυμό...
ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ.
Ελπίζω να βγω ψεύτης...